Nego da li ste primijetili, ovaj put nema nekih velikih izjava ili informacija iz naseg tabora. Usutili se.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
MCMXLVI je napisao/la:Hoce li biti prijenos na sport klubu?
Samo snimak.
Hvala
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nekad se na temama baraza vs Portugal znalo ispisati 500-600 stranica za mjesec..
Ocigledno se mnogo zrelije, i nema onih retardiranih slika kao sto je bilo s Cristianom onomad. xD
skyisthelimit je napisao/la:Nekad se na temama baraza vs Portugal znalo ispisati 500-600 stranica za mjesec..
Ocigledno se mnogo zrelije, i nema onih retardiranih slika kao sto je bilo s Cristianom onomad. xD
Kad se sjetim onog cirkusa i one hajke.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
rope11 je napisao/la:vidio sam sliku poredanih zastavica po sjedalima, jesu li to oni poslusali forumase?
Je li moguće?
Definitivno smo utjecajan forum.
sto posto moguce... od nekog tipa sam maznuo sa twittera, nadam se da se nece ljutiti
cini se da ce biti na sve cetiri strane, vidi se nesto plavicasto i na istoku
Pohvale za ovaj potez Savezu onda, ništa pretjerano, ali može biti vrlo efektno.
Inače naišla sam na ovu sliku, vjerovatno neka igračkica, ali je dobro napravljena ...da se mi hoćemo plasirati aBd pa se mogu vozikati po gradu u sto puta ružnijem.
PeppermintSA je napisao/la:kad vidim da delegati ovdje guraju Salihovića u prvih 11 bude mi zlo.
Kažu da može parirati irskim atletama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sarmelino je napisao/la:Razboli se taman pred utakmicu, ne mogu gledat, e jesam i ja srece..
Ma nek ostanem bolestan do druge utakmice samo da mi prodjemo
Sarmelino je napisao/la:Razboli se taman pred utakmicu, ne mogu gledat, e jesam i ja srece..
Ma nek ostanem bolestan do druge utakmice samo da mi prodjemo
Pa šta ti je? Nije ništa ozbiljno?
Ma kakvi, vjerovatno gripa ili nesto slicno, samo mi atmosferu pokvari