Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
AzRimiRzA je napisao/la:Ako su ikad falili zarezi, sad je toGabrielBatistuta je napisao/la:Yebeeemooo karaamoooo ircima kite usta stavljamooo
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk![]()
Mesa uveo neki red konacno, svi su svijesni tezine utakmice.Principatus je napisao/la:Nego da li ste primijetili, ovaj put nema nekih velikih izjava ili informacija iz naseg tabora. Usutili se.
HvalaHigh je napisao/la:Samo snimak.MCMXLVI je napisao/la:Hoce li biti prijenos na sport klubu?
skyisthelimit je napisao/la:Nekad se na temama baraza vs Portugal znalo ispisati 500-600 stranica za mjesec..
Ocigledno se mnogo zrelije, i nema onih retardiranih slika kao sto je bilo s Cristianom onomad. xD
Pohvale za ovaj potez Savezu onda, ništa pretjerano, ali može biti vrlo efektno.rope11 je napisao/la:sto posto moguce... od nekog tipa sam maznuo sa twittera, nadam se da se nece ljutitiDragonGirl je napisao/la:Je li moguće?rope11 je napisao/la:vidio sam sliku poredanih zastavica po sjedalima, jesu li to oni poslusali forumase?![]()
![]()
Definitivno smo utjecajan forum.![]()
![]()
![]()
![]()
cini se da ce biti na sve cetiri strane, vidi se nesto plavicasto i na istoku![]()
Kažu da može parirati irskim atletama.PeppermintSA je napisao/la:kad vidim da delegati ovdje guraju Salihovića u prvih 11 bude mi zlo.
KristaHeavensWonder je napisao/la:Je li komentator Baho ?
Pa šta ti je? Nije ništa ozbiljno?Sarmelino je napisao/la:Razboli se taman pred utakmicu, ne mogu gledat, e jesam i ja srece..
Ma nek ostanem bolestan do druge utakmice samo da mi prodjemo
Ma kakvi, vjerovatno gripa ili nesto slicno, samo mi atmosferu pokvariUnofficialpage je napisao/la:Pa šta ti je? Nije ništa ozbiljno?Sarmelino je napisao/la:Razboli se taman pred utakmicu, ne mogu gledat, e jesam i ja srece..
Ma nek ostanem bolestan do druge utakmice samo da mi prodjemo
Trenutno korisnika/ca: 231983, legendarnadruga i 43 gosta.