BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ovaj portal inace uvijek promasi sastavi, ali ovaj put se nadam da ce pogoditi.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nikako tromog Salihovica, umjesto njega ubaciti agilnog MedunjaninaHigh je napisao/la:Salihovića ne ubacivati. Trom je on za ove atlete.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
smatro je i Susic kuknjava u Izraelu..pa sta nam se desiElegant je napisao/la:Koga god da Mesa izvede to je njegova odluka jer u tom trenutku on smatra da je to najbolje !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, to je to. Samo ce stajati na terenu u 4-3-3 formaciji, a ne 4-2-3-1 kao ovdje.Principatus je napisao/la:Ovaj portal inace uvijek promasi sastavi, ali ovaj put se nadam da ce pogoditi.![]()
Tele nema pojma 
- Nerminovic
- Kontakt:
Nije to to ali ko ce mene slušatiSlevinKelevra je napisao/la:Ma, to je to. Samo ce stajati na terenu u 4-3-3 formaciji, a ne 4-2-3-1 kao ovdje.Principatus je napisao/la:Ovaj portal inace uvijek promasi sastavi, ali ovaj put se nadam da ce pogoditi.![]()
[img]http://reprezentacija.ba/wp-content/uploads/2015/11/Sastav-novembar-2016.jpg[/img]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nisam uspio sve procitati ali koliko sam procitao niko ne ubraja Robia Keane-a da bi mogao igrati...? Ja mislim da ce on poceti utakmicu!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne govorim ja da ce to biti tako na terenu, vec da bi ja izveo ovako. Nije da nismo navikli na iznenadjenja od Mese.Nerminovic je napisao/la: Nije to to ali ko ce mene slušati
@Nerminovic lafo imas insajdersku, kao imas nekoga tamo u kampu ko ti prica sta ce i kako ce biti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Principatus
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:Nikako tromog Salihovica, umjesto njega ubaciti agilnog MedunjaninaHigh je napisao/la:Salihovića ne ubacivati. Trom je on za ove atlete.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Nerminovic
- Kontakt:
jok ti znas jel imamElegant je napisao/la:@Nerminovic lafo imas insajdersku, kao imas nekoga tamo u kampu ko ti prica sta ce i kako ce biti.
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Nerminovic je covjek od rijeci! 
JohnCleese je napisao/la:Nikako tromog Salihovica, umjesto njega ubaciti agilnog MedunjaninaHigh je napisao/la:Salihovića ne ubacivati. Trom je on za ove atlete.
Imas, imas info iz skolskih klupa.Nerminovic je napisao/la:jok ti znas jel imamElegant je napisao/la:@Nerminovic lafo imas insajdersku, kao imas nekoga tamo u kampu ko ti prica sta ce i kako ce biti.ja ti kazem pa ti vidi
![]()
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 13 nov 2015, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Nerminovic
- Kontakt:
BiH - Irska (Baraž)
Goalgetter je napisao/la:Nerminovic je covjek od rijeci!
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 13 nov 2015, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
BackSpace United
BackSpace United
Evo fanova statora Sejada Salihovića. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
http://www.rte.ie/sport/soccer/2015/111 ... pposition/
Zanimljiv clanak o skoro svim nasim igracima u reziji Iraca.
Zanimljiv clanak o skoro svim nasim igracima u reziji Iraca.
"You'll Never Walk Alone"
- Alen Škoro
- Kontakt:
Moja neka želja:
Begović, Zukanović, Spahić, Šunjić, Vranješ/Mujdža, Kolašinac, Pjanić, Lulić, Višća, Hodžić i Džeko.
Begović, Zukanović, Spahić, Šunjić, Vranješ/Mujdža, Kolašinac, Pjanić, Lulić, Višća, Hodžić i Džeko.
NON MOLLARE MAI
- Nerminovic
- Kontakt:
kako ces samo glup ispasti, eto ja sirim laznu informacijuElegant je napisao/la:Imas, imas info iz skolskih klupa.Nerminovic je napisao/la:jok ti znas jel imamElegant je napisao/la:@Nerminovic lafo imas insajdersku, kao imas nekoga tamo u kampu ko ti prica sta ce i kako ce biti.ja ti kazem pa ti vidi
![]()
BackSpace United
BackSpace United