Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sumnjam, garant ce biti 150 KM kao i dosadasnji, pitanje je sta ce biti sa starim dresovima...BosnianKingdom je napisao/la:Vidite da smo mi ekstra dobili,kod svedjana ove majce realno pidžame,kod Belgije brojevi xd
Eno nas dres se ima naručiti preko nekakvih stranica 90$,vjerujem da ce u fanshopu biti dosta jeftinije.
Za razliku od nas njihovi dresovi niti su predstavljeni službeno niti su procurili.isx je napisao/la:Mađari večeras igraju u starim Adidasovim dresovima.
Ma Puma razvalila sa Ita domaci i gostujucicoelho41 je napisao/la:mislim da će ovaj euro biti veliki krah za adidas i da će repke bit nezadovoljne dresovima, pogotovo ove veće što su dobile ove originalne dresove sa tri linije na struku, mada nisu toliko ni loše te linije koliko su ostali detalji, mislim da je adidas nekako pretjerao, a mi smo zadržali tu dozu "staromodnosti"
ne znam stvarno šta nas čeka na euru od najka i pume jel ima neko neke modele, hoćel oni šta eksperimentisat?
ovako kako sad švedi izgledaju, niko ne izgledaDonnie Darko je napisao/la:Baš me zanima plaču li švedi što izgledaju ko 8 miliona plavo-bijelih ekipa
Pa svedske tradicijonalne boje su plave/zute. Tu prestaje sva prica. I ako mnogi vole ovaj novi gostujuci dres vecina zeli nazad garnituru zuto/plava - plavo/zuta. To je identitet njihov. Eh sad, sto neko drugi ima iste boje na svojoj zastavi, pa yebemu nismo jedini na svijetu haha.fixator je napisao/la:ovako kako sad švedi izgledaju, niko ne izgledaDonnie Darko je napisao/la:Baš me zanima plaču li švedi što izgledaju ko 8 miliona plavo-bijelih ekipa
dres je unikatan i fenomenalan.
Osim dres Rusa oni su najjaci definitivno.Dado je napisao/la:Pa svi su im dresovi kao pidžame . Dobro smo i prošli
Postano kroz Forum SportSport.ba app.