jasko__ je napisao/la:
Definitivno najbolji izbor sastava...po svemu...
Hadzic je sigurniji starter i od Salihovica i od Medunjanina i od Zukanovica na zadnjem veznom.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
jasko__ je napisao/la:
ja se bas i ne bi slozio, pjanic nije za desetku, kolasinac nece igrati na sredini. ja bih u ovoj tekmi dao medunjaninu da igra 10-ku sa ne mnogo obaveza ( jer i ne moze) ali zna kako sakriti loptu i odigrati pas vrijedan gola. ovako gledaces pjanica 10-ku koji dolazi do svog sesnesterca da kreira napad. ne bih bas volio to da gledamjasko__ je napisao/la:
Povrijedjen je Hare izgleda.Kopacka ga nazuljala.ade43 je napisao/la:Hare umjesto Kolasinca , i onda samo Pjanic - Haris
Jel ozbiljno ?jasko__ je napisao/la:
Nece Mire ni igrati 10ku, nego ce igrati u liniji sa Salihovicem, a Kole iza.džakailibu je napisao/la:ja se bas i ne bi slozio, pjanic nije za desteku, kolasinac nece igrati na sredini. ja bih u ovoj tekmi da medunjaninu da igra 10 sa ne mnogo obaveza ( jer i ne moze) ali zna kako sakriti loptu i odigrati pas vrijedan gola. ovako gledacec pjanica 10-ku koji dolazi do svog sesnesterca da kreira napad. ne bih bas volio to da gleda,jasko__ je napisao/la:
pjanic-salihovic
medunjanin
visca lulic
dzeko
Rajaz je napisao/la:Jel ozbiljno ?jasko__ je napisao/la:
Dva izrazita ljevaka, koja su uz to klasični bezmozgovići u srcu veznog reda ?
I da li bi se opet, ako podbaci, pravdao Pjanić kako nije igrao svoju prirodnu poziciju ?
Samo loptu dotjerat do njih dvojice pa nek se dogovore ko ce zabitBihac96 je napisao/la:Za vecerasnju utakmicu Medunjanin je idealan na desetki.Visca večeras teško da će moći šta napravit,jer ne vjerujem da će moći šta napravit protiv Irskog "bunkera",ali bi za uzvrat bio idealan.
Moja prognoza 2-0 (Dzeko i Hare strijelci)
bas suprotno, visca nam je klucni igrac veceras jer ce igrati protiv sporog stopera koji prinudno mora na poziciju lijevog bocnogAmarinho je napisao/la:Ma najvezi trn u oku je ovdje Visca.
Znaci taj lik je u 90% minuta sto je dobio u reprezentacij podbacio, a hoce pogotovu protiv Irske...pa ovaj njihov ljievi bek ce ga zubima nosat. U Visci nema 50kg, on ti je kao neka ofenzivna varijanta Vrsajevica.
Jeste on dao dva gola protiv Izraela, prvi znaci zicer samo takav, covjek dobio loptu na tanjir od ne znam sad koga... (da nije Pjanic), a drugi gol je odbijena lopta on natrcao I to je to...
Stavi tu Ibisevica, covjek ima iskustva, pametan, lisac, trci ko lud, bori se a boga mi namazan, zna iznudit prekid neki sto ce izuzetno bit vazno u ovoj utakmici.
Recimo, Ibisevic je protiv Grcke u kljucnoj tekmi prosle kvale kod kuce iznudio foul kod 1-0, kod 3-0 I njanjusio odbijeni loptu kod penala.
Kakav crni Visca.
Ma nidje veze jarane to me ne tjesi ni sekunde..moze igrat Adnan Mravac za Irce na pozicij lijevog beka... opet... ja se ne sjecam da je covjek u zivotu ikad nekog "presao" kao sto bi krilo trebalo da radi stalno.KK_Bosna je napisao/la:bas suprotno, visca nam je klucni igrac veceras jer ce igrati protiv sporog stopera koji prinudno mora na poziciju lijevog bocnogAmarinho je napisao/la:Ma najvezi trn u oku je ovdje Visca.
Znaci taj lik je u 90% minuta sto je dobio u reprezentacij podbacio, a hoce pogotovu protiv Irske...pa ovaj njihov ljievi bek ce ga zubima nosat. U Visci nema 50kg, on ti je kao neka ofenzivna varijanta Vrsajevica.
Jeste on dao dva gola protiv Izraela, prvi znaci zicer samo takav, covjek dobio loptu na tanjir od ne znam sad koga... (da nije Pjanic), a drugi gol je odbijena lopta on natrcao I to je to...
Stavi tu Ibisevica, covjek ima iskustva, pametan, lisac, trci ko lud, bori se a boga mi namazan, zna iznudit prekid neki sto ce izuzetno bit vazno u ovoj utakmici.
Recimo, Ibisevic je protiv Grcke u kljucnoj tekmi prosle kvale kod kuce iznudio foul kod 1-0, kod 3-0 I njanjusio odbijeni loptu kod penala.
Kakav crni Visca.
Evo npr je li moguće pronaći podatak o pretrčanim kilometrima na utakmici sa Kiprom...odgovorno tvrdim da je Hare pretrčao manje i od štopera, a kamoli bekova...jest dao 2 gola..isto je onda dao onu golčinu protiv Latvije haman, pa smo ga ukivali u zvijezde i prizivali tu njegovu ljevicu...i dočekali je 3 godine poslije..al na stranu golovi, lik ne može trčat, nema utakmica u nogama..ne može pridonijet presingu, pretrčavaju ga Kiprani kao od šale..pa šta će bit sa Ircima sa engleskih terena i treninga..spor trkom, spor reakcijom...dok se on snađe, Irac mu već pod nogama...po meni je neozbiljno da ovaj igrač igra protiv fizički jake i nabijene trkom ekipe...isto kao i Hajrović..što njega niko ne gura u prvi tim..nema utakmica...a kao Hare ima..ima možda na PES-uBihac96 je napisao/la:Za vecerasnju utakmicu Medunjanin je idealan na desetki.Visca večeras teško da će moći šta napravit,jer ne vjerujem da će moći šta napravit protiv Irskog "bunkera",ali bi za uzvrat bio idealan.
Moja prognoza 2-0 (Dzeko i Hare strijelci)