FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 19 maj 2010, 15:27

sta ova barsa planira da dovede fabregasa villu i rooneya :roll:

to bi znacilo za ibrahimovica zbogom,vidilo se da ne pase u sistem barsine igre ista stvar je i kod gomeza :?

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 maj 2010, 16:30

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:smijesna jednostavno ova vijest

nece ni džeko ni robben preci u juve mogao bi se kladiti u to ;)
A sto je toliko smijesna, ako nije tajna???

I ako moze bez onoga "Juve ne igra CL ove godine".
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 19 maj 2010, 16:45

Adinjo je napisao/la:
BAVARAC DO GROBA je napisao/la:smijesna jednostavno ova vijest

nece ni džeko ni robben preci u juve mogao bi se kladiti u to ;)
A sto je toliko smijesna, ako nije tajna???

I ako moze bez onoga "Juve ne igra CL ove godine".
Moze li to sto ga u Bayernu smatraju "Bogom" i što je dobio ono što je bezuspješno tražio u Realu??
Može li to što igra u trenutno ako ne i najboljem timu Evrope?
Što bi iz uvijek ispunjenih stadiona Njemacke bježao u poluprazne stadione Italije?
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 maj 2010, 18:19

Ja samo mogu ovo postaviti. 8-) 8-)
slika

Bayernu novac nije apsolutno bitan, jedan su jedan od najbogatijih klubova na svijetu, tako da sto se tice Arjena nema brige. Taj je stanovnik Minhena jos nekoliko godina. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 19 maj 2010, 18:25

GunnerS je napisao/la:Koja budala će otić iz prvaka jedne zemlje i možda prvaka Europe u klub koji je 7 u svojoj ligi i klub koji će igrat kvalifikacije Euro lige ?! :D
pa prijatelju većina igrača želi preći u real a evo nisu ništa osvojili,pa recimo džeko bi više volio preći u liverpool i juve,nego u auxere koji igra ligu prvaka,nije samo stvar u tome,ako klub ima budućnost,kao što ima juve šta je igraču pretrpit jednu sezonu u juveu bez lp,jer doći će vrjeme i za to...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 19 maj 2010, 18:26

I ja mislim da bi samo budala napravila transfer iz Bayerna u Juventus (ovaj sad juventus, nije onaj "pravi"). Iz tima koji igra finale LP (doduše izgubit će), osvojio domaće prvenstvo i kup , prima sigurno zavidne pare, da pređe u tim koji igra evropa ligu, tim koji nije ništa osvojio u zadnjih nekoliko sezona i igra očajno ... stvarno mrka kapa
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 maj 2010, 18:28

Robben je prema ****.de proglašen najboljim veznjakom BL-a sa prosječnom ocjenom 2,56 i ukupno je postigao 16 golova i 7 asistencija u sezoni u 24 odigrane utakmice. Valja spomenuti da je drugi na ovoj listi stari-novi Bayernovac Toni Kroos. Spomenuću još jednog bivšeg Bayernovca, Miske je završio kao 6. na ovoj listi.

Van Bommel je izjavio da je razlog neslaganja i odlaska Luke Tonija iz Bayerna taj što je zaspao za stolom tokom zajedničkog ručka. Navodno ga ja Gaalonja odmah na razgovor u 4 oka pozvao i nakon nije krenulo dobro po Tonija. To je bilo 2. dana po dolasku Gaalonje... (Jer milicija trenira strogoću).

I Bayern i Inter će najvjerovatnije danas busem krenuti za Madrid. Sve zbog vulkana Gudhjonsen (kako ga naziva Murinjo)
Sent from my Philips Smart TV.

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 19 maj 2010, 18:53

Dali je stvarno ovo pokrenulo to da Toni ode iz bayerna, frajer zaspao na ručku sto je Van Gala sokiralo i pozvao ga odma na razgovor, valjda je to s opravdanjem smatrao krajnje neozbljnim aktom...
"Nije mu to bio dobar potez. Toni je sjedio preopušteno, zapravo je napola ležao na stolu. A, tada su mu se oči sklopile. Zaspao je. Logično bi bilo da je ekipa stala uz njega, no u ovom ga slučaju niko nije podržao", kazao je Van Bommel
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 maj 2010, 19:39

Šta je ovo, gledam na eurosportu igraju Bayern i Inter, kontam koji im je, kad ono neka djeca. Neka predigra izgleda
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 maj 2010, 20:34

Romariooo je napisao/la:Šta je ovo, gledam na eurosportu igraju Bayern i Inter, kontam koji im je, kad ono neka djeca. Neka predigra izgleda
Eh da malo citas sta drugi pisu a ne samo da punis rubrike, znao bi za ovu informejsn, koju sam ja objavio jucer. :mrgreen:
dr.adnan je napisao/la:
Van Bommel je izjavio da je razlog neslaganja i odlaska Luke Tonija iz Bayerna taj što je zaspao za stolom tokom zajedničkog ručka. Navodno ga ja Gaalonja odmah na razgovor u 4 oka pozvao i nakon nije krenulo dobro po Tonija. To je bilo 2. dana po dolasku Gaalonje.
Pun mi je klinac ovog zabara, evo citam da ga Roma ne zeli zadrzati, e vala nece ni nama zuruck. :twisted:
Na pitanje jednog novinara iz Italije, za koga ce navijati u grande finalu...mozete misliti sta je lipicaner odgovorio. Da navija za talijansku momcad :o , a jos clan Bayerna, najplaceniji igrac Bundeslige u njenoj historiji...weg sa njim, ne treba ga ni spominjati, dati ga dzabe citadeli, padovi.... :evil:
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 maj 2010, 21:06

Tesko mu je palo eventualno neigranje na SP-u, a znamo kako je zarko zelio da ode iz Bayerna upravo radi toga da bi igrao i nasao se na spisku selektora.
Ovo da navija za Inter je neopostivo, bolje receno krajnje nekorektno od njega. :evil:

Kako igraju ova djeca, ako su vec pocela? Rezultat? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 maj 2010, 21:08

0:2 za inter , sto sam ja gledao , Bayern aktivniji i konkretniji , a ovi sretniji :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2010, 21:08

Što vas to čudi što je izjavio da će navijati za talijansku ekipu? Pa Bayern ga je otjerao, ali bukvalno otjerao i sasvim je logično da ne gaji simpatije prema bavarskom divu. Dobro, malo mi je čudno što je to javno rekao, ali nema veze. Uostalom, možda i nije to izjavio, znaš kakvi su mediji, tako da...Sve ovo treba uzeti sa rezervom. Nadam se da će Tonija dati Romi, kad ga se već žele riješiti, ali da ne klepe neku cijenu koja je nerealna i za Real iz Madrida. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 19 maj 2010, 21:16

Furymaker je napisao/la:0:2 za inter , sto sam ja gledao , Bayern aktivniji i konkretniji , a ovi sretniji :D
Znaci izgubili smo :(, ajde jbg sta je tu je u subotu po osvetu :D.
--Pametnij popusta--

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 maj 2010, 21:20

Ne znam dal je zavrsilo tako , znam da su gubili 2:0 , gledao sam tekmu , u 1.-oj minuti primili gol , napadali cijelo vrijeme i bili bolji , ovi 2-3puta zaprijetili i dali drugi gol , i ja prebacio , mrzim gledat tekmu kad dominantna ekipa gubi :D

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 19 maj 2010, 21:36

Furymaker je napisao/la:Ne znam dal je zavrsilo tako , znam da su gubili 2:0 , gledao sam tekmu , u 1.-oj minuti primili gol , napadali cijelo vrijeme i bili bolji , ovi 2-3puta zaprijetili i dali drugi gol , i ja prebacio , mrzim gledat tekmu kad dominantna ekipa gubi :D
U subotu to neće biti slučaj. Dominanta ekipa (Inter) neće izgubiti.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 maj 2010, 21:43

Monolog je napisao/la:Što vas to čudi što je izjavio da će navijati za talijansku ekipu?
Razloge sam ti naveo, ako ti to nije dovoljno, hoces li jos? :D
Nikog Bayern nije otjerao, pa ni Tonija. Kada je vidjeo da je guzvara na njegovoj poziciji, nije se mog'o pomiriti s cinjenicom da bude na klupi. Razlog - zarka zelja da sa Italijom putuje u JAR. Ostalo je manje - vise poznato.

Interview je dao Gazzeti, ipak renomirane novine, da li je trebao to sacuvati za sebe, ne znam. Uostalom, ko mu je Inter pa da za njih navija? Da su Viole u pitanju, mozda bih i razumio.
Lopino jedna :mrgreen: , opet ti mene natjera da izgovorim uho, upss, hocu reci Tonija. :lol:
Furymaker je napisao/la:Ne znam dal je zavrsilo tako , znam da su gubili 2:0 , gledao sam tekmu , u 1.-oj minuti primili gol , napadali cijelo vrijeme i bili bolji , ovi 2-3puta zaprijetili i dali drugi gol , i ja prebacio , mrzim gledat tekmu kad dominantna ekipa gubi :D
U subotu ce biti obrnut tok dogadjaja :D Gaal je isprovocirao Hozu da igra na rezultat, sto ovaj nije htio prihvatiti. Ocekujem da ce Bayern igrati na rezultat, dok ce Mou pokusati prirediti predstavu :mrgreen:

P.S. Gengo - hajd izgovori to jos koji put. :roll: :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 19 maj 2010, 21:46

Genghis je napisao/la:
U subotu to neće biti slučaj. Dominanta ekipa (Inter) neće izgubiti.
HA HA HA cuj da inter bude dominantniji, neces taj crtani gledat :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 maj 2010, 22:12

Neka se historija ponovi. 8-) 8-)

[youtube][/youtube]

Mozda sam dosadan sa ovim klipovima, ali ovo sam morao postaviti. Vrlo zanimljivo. :D :D

[youtube][/youtube]

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 19 maj 2010, 23:14

geronimo je napisao/la: P.S. Gengo - hajd izgovori to jos koji put. :roll: :lol:
Šta se pališ, imam pravo! da podgrijavam malo atmosferu. :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.