prvak nase lige nema pravo igrati kvalifikacije za euroligu,sto je cudna stvar ali je takosolinas je napisao/la:To znamo svi.Ali nisam to pitao.filip13 je napisao/la:solinas je napisao/la:Ima li nas prvak uopste pravo na nastup u kvalifikacijama za evroligu...i taj ULEB kup,kako vec...
Il nemogu dalje öd ABA lige
nas prvak jedva odigra aba ligu
Euroliga 2015/16
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2015/16
Milano pravi putujuci cirkus..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Bayern je na gostujucem terenu.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
A Zvezda ima bolju podršku u Minhenu, nego u Areni u BGDu.

Stefan Jović oborio je rekord Eurolige po broju asistencija na jednom meču sa 19 (do danas rekord je bio 15) !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jovic 19 asistencija. 
Call the coroner!
Rekor je bio 17. Prosle sezone je toliko imao M-Will protiv Galtasaraja u gostima..ZZtop10 je napisao/la:Stefan Jović oborio je rekord Eurolige po broju asistencija na jednom meču sa 19 (do danas rekord je bio 15) !
Jovic
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo do trenera,nije ono losa ekipa,ali ne mozes bolan Baraca dovesti u iole ozbiljnu EL ekipu..Lokomotiva prosula pobjedu protiv Barce,def im treba jaci bek od raspalog Bikova i bolji centar od Singeltona..Barca nista specijalno,puno bolje igraju kad ne igraju oni starci..Maccabi jos jedan poraz,prelosi su ove sezone..Ethel je napisao/la:Milano pravi putujuci cirkus..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Problem Macabia su tri lopte
polako naučićeMaGiCa je napisao/la:A Zvezda ima bolju podršku u Minhenu, nego u Areni u BGDu.![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kad vec mijenjas kompletan tim, potrudis se da ti centar ne bude Barac, ovo sto su oni sastavili samo donosi komediju u Euroligu... jos kad na sve te likove dodas lika kakav je Gentile show je zagarantovan.Slatinash_7 je napisao/la:Ja mislim da je ovo do trenera,nije ono losa ekipa,ali ne mozes bolan Baraca dovesti u iole ozbiljnu EL ekipu..Lokomotiva prosula pobjedu protiv Barce,def im treba jaci bek od raspalog Bikova i bolji centar od Singeltona..Barca nista specijalno,puno bolje igraju kad ne igraju oni starci..Maccabi jos jedan poraz,prelosi su ove sezone..Ethel je napisao/la:Milano pravi putujuci cirkus..
Kod Barce jedino vrhunski trenutno je odbrana, ostalo jos miljama daleko od prave razine, trenutno kombinacija Arroyo - Satoransky ziva katastrofa.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
jesam li jedini koji ce veceras gledati euroligu a ne fudbal?
jesifilip13 je napisao/la:jesam li jedini koji ce veceras gledati euroligu a ne fudbal?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Slatinash_7 je napisao/la:Ja mislim da je ovo do trenera,nije ono losa ekipa,ali ne mozes bolan Baraca dovesti u iole ozbiljnu EL ekipu..Lokomotiva prosula pobjedu protiv Barce,def im treba jaci bek od raspalog Bikova i bolji centar od Singeltona..Barca nista specijalno,puno bolje igraju kad ne igraju oni starci..Maccabi jos jedan poraz,prelosi su ove sezone..Ethel je napisao/la:Milano pravi putujuci cirkus..
a sto je najgore singleton cak i nije centar
real cak i od strasbourga gubi na poluvremenu
filip13 je napisao/la:real cak i od strasbourga gubi na poluvremenu
Luda grupa pravo!Francuzi igleda jaki kuci.
Btw i Cedevita pobijedi opet.
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:real cak i od strasbourga gubi na poluvremenu
Luda grupa pravo!Francuzi igleda jaki kuci.
Btw i Cedevita pobijedi opet.
a ja mislio gledati cedevitu u snimci,pokvari mi cejf
Sorry..vrijedi pogledati..
lumani je napisao/la:Sorry..vrijedi pogledati..
probacu,ako ne zaspem
- invincible1921
- Kontakt:
ne znam do cega je ali previse je "cudnih" rezultata ove sezone u EL...neke ekipe jednu tekmu da se sastave onda iducu dobiju apsulutnog favorita
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.