FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pogledajmo igrački kadar Galatasaraya koji stiže na Koševo
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- DrustveniParazit
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Je l' ovo Dino nakon svega reče da vrijede sezonske ulaznice?
A ja levat čučno šest cenera za dvije ulaznice... 
Samo Saraj'vo.
Neko napisa meni se cini da to vazi samo za bordo vip, ne i za nas ostale.PitarBordo je napisao/la:Je l' ovo Dino nakon svega reče da vrijede sezonske ulaznice?A ja levat čučno šest cenera za dvije ulaznice...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Nastavit cu ja prizivati Olica, sve za raju 
Danas naletim na neki snimak tekme Zagreb-Belupo, i pogledam malo tog ''naseg''. Jako prodoran, veoma ofanzivan, tak mi djeluje...
Danas naletim na neki snimak tekme Zagreb-Belupo, i pogledam malo tog ''naseg''. Jako prodoran, veoma ofanzivan, tak mi djeluje...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- PitarBordo
- Kontakt:
Nadam se da si u pravu tako ti Harley Quinnjoker90 je napisao/la:Neko napisa meni se cini da to vazi samo za bordo vip, ne i za nas ostale.PitarBordo je napisao/la:Je l' ovo Dino nakon svega reče da vrijede sezonske ulaznice?A ja levat čučno šest cenera za dvije ulaznice...
Samo Saraj'vo.
Dino je spomenuo sezonske to se moze provjeriti, ima klip a sad jel to bas tako il se on malo zajebao pa nije naglasio da je Bordo Vip, to treba pitati nekoga iz kluba
Pyro is not a crime !
Vaze za sve tribine.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako je to istina onda je totalno bez veze što to marketing nije ispratio. Mislim nije mi žao para, **** 60 maraka... Ali nije to način.Shooter je napisao/la:Vaze za sve tribine.
Samo Saraj'vo.
Tako mi Harley, nadam se da vazi i ova moja za istok.PitarBordo je napisao/la:Nadam se da si u pravu tako ti Harley Quinnjoker90 je napisao/la:Neko napisa meni se cini da to vazi samo za bordo vip, ne i za nas ostale.PitarBordo je napisao/la:Je l' ovo Dino nakon svega reče da vrijede sezonske ulaznice?A ja levat čučno šest cenera za dvije ulaznice...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zasto uopste treba da ide, isto tako i Velkoski? Vise nama Kallasi treba nego Travniku i Velezu. Mislim nema smisla, nama treba siroki kadar jer napadamo na oba fronta. Pod hitno vratiti Kobiljara i Kuadia, trebaju nam.BosnianKingdom je napisao/la:Ja msm da je bolje poslati ga u Velez nego u Travnik,al ajde..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
belosevic28
- Kontakt:
I ja sam misljenja da nam treba sto vise igraca. Krleta bi prodao jer je ocito doslo do zasicenja. Ostalih neka, jer mozes imati 6 stranaca u 18, u rosteru nije ograniceno xd
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ojjj... Taman kontao sutra otići po kartu u klub, kad upalim intervju Dinin on kaže vrijede sezonske, pitam ovde šta sa tim kaže Mortem samo za ložu, sad vrijede opet za sve tribine... Hebo lud zbunjenog.
Do kad uopšte radi sutra klub, tačnije odjel gdje će se karte prodavati, i hoće li se ikako prodavati na dan utakmice (dakle u subotu) karte za članove? Ona saopštenja sva nekakva s brda s dola vezano za karte i članove, Trba daj javi se i riješi nas nedoumica
Do kad uopšte radi sutra klub, tačnije odjel gdje će se karte prodavati, i hoće li se ikako prodavati na dan utakmice (dakle u subotu) karte za članove? Ona saopštenja sva nekakva s brda s dola vezano za karte i članove, Trba daj javi se i riješi nas nedoumica
Kaze Jesić na OBN-u da cemo dovoditi pojacanja koja ce odmah uletjeti među prvih 11.
Sto znaci da se Brazilci dovode ciljano, gdje on misli da mu na toj poziciji škripi.
Ne sumnjam u Jesicev izbor pojacanja jedne sekunde.
Sto znaci da se Brazilci dovode ciljano, gdje on misli da mu na toj poziciji škripi.
Ne sumnjam u Jesicev izbor pojacanja jedne sekunde.
Bolje da se Melisa javiMojGradMojKlub je napisao/la:Ojjj... Taman kontao sutra otići po kartu u klub, kad upalim intervju Dinin on kaže vrijede sezonske, pitam ovde šta sa tim kaže Mortem samo za ložu, sad vrijede opet za sve tribine... Hebo lud zbunjenog.
@belosevic
Financijski nismo u mogućnosti da angažujemo veliki broj stranaca, jer koštaju. Ali mislim da bi nam četvorica bila sasvim dovoljna, a i možemo to sebi priuštiti. Trojica na pozicije koje trenutno škripe, bar ja mislim da škripe, i jedan kao zamjena za Velkoskog.
Ma vazno je nama poslati Kallasija na posudbu, eto nako reda radi...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Istražujemo: Dino Selimović najavio Brazilce, poznata imena dvojca koji stiže na Koševo
Emir Obuća će se protiv Galate zvanično oprostiti od dresa FK Sarajevo
Emir Obuća će se protiv Galate zvanično oprostiti od dresa FK Sarajevo
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Protiv Cardifa oprostio se Alaim, sada Emir Obuća
Odličan potez, svaka čast upravi !
Odličan potez, svaka čast upravi !
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Tko ne dođe čkapi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.