Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
tooo pamučarrrrr, to sudijaaaaa
haman nas kladare znale navuć na norvešku
haman nas kladare znale navuć na norvešku
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
imam undere na diblera i lojeskog i ebena utakmica ode u produžetak i ovaj drugi dvije trice pogodi i sjeba mi listić. pa ovo bogami više nema nigdje ebem im pleme majčino da im ebem. da sam imao over prvo produzetka ne bi ni bilo, a i ako bi bilo ovaj retard ne bi prešao granicu ni da se 5 igra
kako meni ovakve stvari ubiju volju za klađenjem da to nije normalno
kako meni ovakve stvari ubiju volju za klađenjem da to nije normalno
nema potpisa
- bugojanac1234
- Kontakt:
šta ovaj golman norveske pocini yebo djecu sebi :/
Ma dobija ovo norveška 100% ubise in nogom
Kako su stisli Norvezani, jos ovi 3 zuta, da hoce neki crveni 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahaha ma proci ce zuti sto postojopaa7 je napisao/la:Kako su stisli Norvezani, jos ovi 3 zuta, da hoce neki crveni
nego de ti meni kume reci koliko meni para treba za footballmanager da uzmem od tebe, kad bi nba pljuno sta veceras, odmah bi se to zavrsilo..

Ima li neko slucajno sta na wwinu poslati, nesto sitno cisto da ispratim NBA ? Vracam brzo 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Koji football manager 2016 jel ?
Ma imam 1XQUARTERBACK je napisao/la:ahaha ma proci ce zuti sto postojopaa7 je napisao/la:Kako su stisli Norvezani, jos ovi 3 zuta, da hoce neki crveni
nego de ti meni kume reci koliko meni para treba za footballmanager da uzmem od tebe, kad bi nba pljuno sta veceras, odmah bi se to zavrsilo..

5€ kao za tebe

- QUARTERBACK
- Kontakt:
jeste 16ka izlazi sutra full verzijabojler je napisao/la:Koji football manager 2016 jel ?
hajdeeee norveskaaaa glupaaa ma zavrsice 1-1 bajopaa7 je napisao/la:Ma imam 1XQUARTERBACK je napisao/la:ahaha ma proci ce zuti sto postojopaa7 je napisao/la:Kako su stisli Norvezani, jos ovi 3 zuta, da hoce neki crveni
nego de ti meni kume reci koliko meni para treba za footballmanager da uzmem od tebe, kad bi nba pljuno sta veceras, odmah bi se to zavrsilo..![]()
5€ kao za tebe

pa hajde molim te boze pogledaj me veceras da se zgotivim preko vikenda da me zaboli qrc za sve yebem ti i fakultet i nba vise pozelio sam igrat fma, 15-ku sam prestao igrat u augustu nekad

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebeni Milano...
Jesu danas izabrali sta ce staviti u superponudu svaka im cast. Ja mislim da nista nije proslo po kvotama 

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Gleda li neko ove Norvežane, mogu li preokrenuti pleme im ****?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Bolivijci se raspucali pravo.
Zato će na Urugvaju 0-1 bit
Zato će na Urugvaju 0-1 bit

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Javi s najbolje preko poruke da ne zatrpavamo ovdjeQUARTERBACK je napisao/la:jeste 16ka izlazi sutra full verzijabojler je napisao/la:Koji football manager 2016 jel ?

Ma neam sta slat druze ja mogu pokrenut FM 14 i to sam ispljuvo racunar zbog toga i izbriso i necu vise da igram hahahahahha primio go u 94 minuti a sudija produzio 93 satro pustanje napada i iz nicega ga primim i popusim titulu jebote igrica bolje se nervirat za pare hahaha
Mislio sam na @QUARTERBACKAbojler je napisao/la:Ma neam sta slat druze ja mogu pokrenut FM 14 i to sam ispljuvo racunar zbog toga i izbriso i necu vise da igram hahahahahha primio go u 94 minuti a sudija produzio 93 satro pustanje napada i iz nicega ga primim i popusim titulu jebote igrica bolje se nervirat za pare hahaha

Norvezani dobiju hrvate,italije drze na koncima do 81 min ali dzaba gube od madjarske koja je dosla do baraza pobjedama protiv f. otoka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1,85 da ce izvest jedan korner madjari hahahha mogul oni to **** sve svoje ?
Ajmo Norveška makar x imam na jednom listiću 1x :3
"We need to suffer. And we need to fight."
- invincible1921
- Kontakt:
Joj ironije pogodim 5 igraca...Milera, Rochestia, Gentilea, Savanovica ionog Bolugnoua al padnem sve na rez :S Macabi , Milano i eo izgelda i Barca ccc
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.