BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)

Ja golmana i qrca.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
ko zna bi li Begovic bolje reagovoShooter je napisao/la:Ja golmana i qrca.
Dodatni razlog zasto se trebaju pozivati igraci iz nase lige pa makar samo bili na klupi (18 igraca na listi za utakmicu) jeste sto UEFA i FIFA placaju klubovima odsustvo igraca. Za svaku utakmicu na koju je igrac pozvan u reprezentaciju i nalazi se na spisku od 18 igraca za utakmicu klub dobija po oko 5000-6000 € sto za nase klubove i nije malo. Citave kvalifikacije na klupi i klub dobije oko 50000 €.
Za igrace koji su sa reprezentacijom na velikom takmicenju su te cifre jos vece jer tu se dobija po oko 3000 € za svaki dan koji taj igrac provede na takmicenju pocinjujuci od 2 sedmice prije prve utakmice reprezentacije i zavrsava dan nakon posljednje utakmice reprezentacije. To znaci da za jednog igraca iz reprezentacije koja odmah ispadne u grupnoj fazi klub moze dobiti oko 65000-70000 €.
Znam da nije za igrati se koje igrace da se pozovu u reprezentaciju za kvalifikacije ili cak vise za veliko takmicenje, ali mislim da barem jedan igrac ne bi previse smetao, moze biti i golman
Za igrace koji su sa reprezentacijom na velikom takmicenju su te cifre jos vece jer tu se dobija po oko 3000 € za svaki dan koji taj igrac provede na takmicenju pocinjujuci od 2 sedmice prije prve utakmice reprezentacije i zavrsava dan nakon posljednje utakmice reprezentacije. To znaci da za jednog igraca iz reprezentacije koja odmah ispadne u grupnoj fazi klub moze dobiti oko 65000-70000 €.
Znam da nije za igrati se koje igrace da se pozovu u reprezentaciju za kvalifikacije ili cak vise za veliko takmicenje, ali mislim da barem jedan igrac ne bi previse smetao, moze biti i golman

- JohnCleese
- Kontakt:
Ok, nisam gledao pa ne mogu sudit, nadam se da nisu sa podsmijehom govorili o covjeku koji je najelokventniji po pitanju fudbala na balkanu, a opet nepoznanica i jesu ali ne tolika, sta smo protiv njih odigrali jednom prijateljsku u eri Papeta, jer mi za mnogo repki mozemo govoriti da su nepoznanice osim Belgije, Grcke ....aqarius je napisao/la:Ma voditelji sa SK su extra,naravno dobri su i sa Arene...i jest se malo Ivica izgubio...a momci su samo konstatovali da je Begović igrao sa 5-6 igrača Irske doskro u Stoke,a Bešić trenutno igra sa 4...što ti je skoro pa reprezentacija Irske...dok je Osim rekao kao nešto u stilu ,da su našim igračima Irci totalna nepoznanica...i još su se nadovezali da su prenosili sve i jednu utakmicu Irske u kvalifikacijama tako da ih gledaoci na balakanu prilično dobro poznaju-naravno kome je bilo zanimljivo pratiti Irsku--tako nešto je rečeno ,,možda nisam baš sve u bobu potrefio..JohnCleese je napisao/la:Sta Osima, kojeg starijeg, pa sad kad bih nazvao preko telefona bi ih ispreskakao i obrukao da bi jos veceras dali otkaz, SK komentatoriHigh je napisao/la:I ovi sa SK-a misle da smo mi blagi favoriti. Uh, što prosuše Osima.![]()
, 3. liga u odnosu na ARENU
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, yebote trademark Kiralya kroz cijelu karijeruElegant je napisao/la:Golman Mađara u trenerci a gore dres.

Ma baš su totalno profesionalni...i baš nam daju podršku..po njihovom Irci nema šta da traže a i oni sa SK priželjkuju već u Zenici da to BiH riješi sa 2-3 gola razlike pa rasterećeno u Irsku..
20 godina nosa sivu trenerku, sjecam se kad je davno jos igrao za herthu u istoj trenerci.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, yebote trademark Kiralya kroz cijelu karijeruElegant je napisao/la:Golman Mađara u trenerci a gore dres.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bravo.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, yebote trademark Kiralya kroz cijelu karijeruElegant je napisao/la:Golman Mađara u trenerci a gore dres.

Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
To je to. A nije da nema kvalitetnih igraca u nasoj ligi.AnelZ je napisao/la:Dodatni razlog zasto se trebaju pozivati igraci iz nase lige pa makar samo bili na klupi (18 igraca na listi za utakmicu) jeste sto UEFA i FIFA placaju klubovima odsustvo igraca. Za svaku utakmicu na koju je igrac pozvan u reprezentaciju i nalazi se na spisku od 18 igraca za utakmicu klub dobija po oko 5000-6000 € sto za nase klubove i nije malo. Citave kvalifikacije na klupi i klub dobije oko 50000 €.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Nije reprezentacija merhamet. Ne možeš zvati igrača iz domaće lige ako imaš boljeg u inostranstvu, a imaš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bilo je dosta klimavih igraca kroz historiju repke iz inostranstva,ne samo kod Safeta nego i prije pa jednim dijelom i sad kod Mese na nekim spiskovima je bilo takodjer,mogli u se umjesto takvih zvati neki igraki iz PL,bilo ih je,al elem..Virtu4l je napisao/la:Nije reprezentacija merhamet. Ne možeš zvati igrača iz domaće lige ako imaš boljeg u inostranstvu, a imaš.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Iako su klimavi, svaki igrač iz PLBiH bi dao lijevo jaje da igra u klubu u kojem igraju ti 'klimavi'... pa makar to bili Hajduk ili Sturm.Rios je napisao/la:Bilo je dosta klimavih igraca kroz historiju repke iz inostranstva,ne samo kod Safeta nego i prije pa jednim dijelom i sad kod Mese na nekim spiskovima je bilo takodjer,mogli u se umjesto takvih zvati neki igraki iz PL,bilo ih je,al elem..Virtu4l je napisao/la:Nije reprezentacija merhamet. Ne možeš zvati igrača iz domaće lige ako imaš boljeg u inostranstvu, a imaš.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eno Iraca komentarisu gol Mađara u gostima, valjda misle moramo i mi.
Ali nece moci.
Ali nece moci.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- JohnCleese
- Kontakt:
Vise od 50 % je sreca, tj mjesto rodjenjaVirtu4l je napisao/la:Iako su klimavi, svaki igrač iz PLBiH bi dao lijevo jaje da igra u klubu u kojem igraju ti 'klimavi'... pa makar to bili Hajduk ili Sturm.Rios je napisao/la:Bilo je dosta klimavih igraca kroz historiju repke iz inostranstva,ne samo kod Safeta nego i prije pa jednim dijelom i sad kod Mese na nekim spiskovima je bilo takodjer,mogli u se umjesto takvih zvati neki igraki iz PL,bilo ih je,al elem..Virtu4l je napisao/la:Nije reprezentacija merhamet. Ne možeš zvati igrača iz domaće lige ako imaš boljeg u inostranstvu, a imaš.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sta reci brate, smijemo li sebi dopustiti da Begovic ide u mrezu po loptu?Elegant je napisao/la:Eno Iraca komentarisu gol Mađara u gostima, valjda misle moramo i mi.
Ali nece moci.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Gledam Norveška Mađarska...
Pa što Bože mi ne izvukosmo ove Norvežane, koja je ovo buranija u pm! Pa ljudima nema ko dati gola i kad naprave neku akciju...
Pa što Bože mi ne izvukosmo ove Norvežane, koja je ovo buranija u pm! Pa ljudima nema ko dati gola i kad naprave neku akciju...
Nemoj bas tako banalizirati Virtu,to nema nikakve veze sa (ne)kvalitetom igraca.Inace bi npr. mogli reci da je Kovacic bolji veznjak od Miralema jer ovaj igra u Realu a ovaj u Romi.Virtu4l je napisao/la:Iako su klimavi, svaki igrač iz PLBiH bi dao lijevo jaje da igra u klubu u kojem igraju ti 'klimavi'... pa makar to bili Hajduk ili Sturm.Rios je napisao/la:Bilo je dosta klimavih igraca kroz historiju repke iz inostranstva,ne samo kod Safeta nego i prije pa jednim dijelom i sad kod Mese na nekim spiskovima je bilo takodjer,mogli u se umjesto takvih zvati neki igraki iz PL,bilo ih je,al elem..Virtu4l je napisao/la:Nije reprezentacija merhamet. Ne možeš zvati igrača iz domaće lige ako imaš boljeg u inostranstvu, a imaš.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Da, ti i ja smo npr rođeni u BiH, a mogli smo i u Norveškoj... isto tako i u Ruandi...JohnCleese je napisao/la:Vise od 50 % je sreca, tj mjesto rodjenja
Dobro znaš na šta sam mislio. U reprezentativnim okvirima Roma i Real imaju istu težinu, ali Sturm i Zrinjski nemaju.Rios je napisao/la:Nemoj bas tako banalizirati Virtu,to nema nikakve veze sa (ne)kvalitetom igraca.Inace bi npr. mogli reci da je Kovacic bolji veznjak od Miralema jer ovaj igra u Realu a ovaj u Romi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, Amazon [Bot], antisisoja1919, bhfanatic14, BIHpatriota, Bordo10, bvsic, CAGarfia, DanijelTZ, DjaniTarik, Edincapitano, galia95, Google Adsense [Bot], invincible1921, jasmin10, Micron, miguelramos, Muumii, NebeskaSila96, Rauber33, SanaBosna, Scholl, Sheyi, signalidunapark, smajke, TheTruth34, TripleThreat, Venom i 207 gostiju.