KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda
Velike oscilacije u prvom poluvremenu, Radonjic nikako da nadje petorku koja moze da iznese ono sto se od nje ocekuje. Nepotrebni faulovi u napadu, na momente katastrofalna odbrana i imamo ovo sto imamo na kraju druge cetvrtine. Stimac&Cirbes 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Odlicna tekma pogotovo Zvezde.
E ovo je Zvezda koju smo svi cekali ove sezone
Simon razbio u zadnjoj cetvrtini, Reba ubacivao trojke kad je trebalo, Miler ne j*be zivu silu, Stimac i Cirbes fenomenalni, Thompson odigrao odlicnu odbranu... i na kraju Jovic sa 19 asistencija
to se ne vidja ni u NBA cesto
Bravo i za navijace u Minhenu!

Simon razbio u zadnjoj cetvrtini, Reba ubacivao trojke kad je trebalo, Miler ne j*be zivu silu, Stimac i Cirbes fenomenalni, Thompson odigrao odlicnu odbranu... i na kraju Jovic sa 19 asistencija

Bravo i za navijace u Minhenu!
Bravo cestitke,kada Zvezda zabije 90poena pada i Real..Jovic je podijelio odlicne ass a Rebic,Marko,Miller rijesili.
Koliko je samo Jovic napredovao u pogledu organizacije igre, i to u samo jednoj sezoni.. Dobro mu je doslo igranje sa Willijem prosle godine.
Rebron fenomenalno iskoristio minute.. Prosle godine dobijao garbage time protiv Krke i slicnih, sad igrao zadnje dvije minute EL utakmice koja je na jedan posjed.
Od sledecih pet utakmica, tri igramo kao domacini.. Sa ovakom igrom mogao bi i Khimki pasti, narocito sto se igra u Pioniru.
Rebron fenomenalno iskoristio minute.. Prosle godine dobijao garbage time protiv Krke i slicnih, sad igrao zadnje dvije minute EL utakmice koja je na jedan posjed.
Od sledecih pet utakmica, tri igramo kao domacini.. Sa ovakom igrom mogao bi i Khimki pasti, narocito sto se igra u Pioniru.
dscile je napisao/la:Koliko je samo Jovic napredovao u pogledu organizacije igre, i to u samo jednoj sezoni.. Dobro mu je doslo igranje sa Willijem prosle godine.
Tesko da ce Rebic, Miller ponoviti ovakvu tekmu...
Miller, sto da ne? Nije odigrao nesto nadrealno, nego kako zna.. Imao je i dosta izgubljenih, a ni procenti iz igre nisu bili vanzemaljski.
Sa druge strane, Rebic.. Sve zavisi od sanse i od suteva. U segmentu organizacije igre, kao plej, nije nista uradio. Ali pravio mu je Jovic otvorene trojke, sto je koristio.. A i takve je i ubacivao cijele ove sezone. Mada je on veceras igrao i silom prilika, jer se Lazic povrijedio, a Guduric je bio ocajan. Vidicemo sta ce biti u narednim mecevima.
Sa druge strane, Rebic.. Sve zavisi od sanse i od suteva. U segmentu organizacije igre, kao plej, nije nista uradio. Ali pravio mu je Jovic otvorene trojke, sto je koristio.. A i takve je i ubacivao cijele ove sezone. Mada je on veceras igrao i silom prilika, jer se Lazic povrijedio, a Guduric je bio ocajan. Vidicemo sta ce biti u narednim mecevima.
jeb,o me sav svijet ako je ovdje meni išta jasno
Bravo Zvezdo

Bravo Zvezdo

Braća na tribinama pokidala

- alan_kardec
- Kontakt:
Nenadano slavlje večeras
Simon i Rebić odlučili tekmu, takođe nenadano. Jović nevjerovatnih 19 asistencija
. Gledao sam utakmicu i nikad ne bih rekao da je imao toliko asista, možda nekih 7-8 u vrh glave, kako je lik neprimjetan a radi pos`o
. Miller na nivou, Cirbes takođe.
Da, i ta atmosfera na tribinama, svo ono neko lupanje bez pjevanja, mi je bilo iritantno skoro ko vuvuzele. Delije im objasnile.

Da, i ta atmosfera na tribinama, svo ono neko lupanje bez pjevanja, mi je bilo iritantno skoro ko vuvuzele. Delije im objasnile.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jović
Raul i grobari na aparatima

Raul i grobari na aparatima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A tu su i replike iz kultnih filmova...

So what ?MaGiCa je napisao/la:A tu su i replike iz kultnih filmova...
$ $. " " " ' $ % ' $ & % @" " " " " % ' ? $ " 9 ". ' то $ за % $ 9 " "alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:@alane nema to veze sa navijačkom pripadnošću, bar ne kod mene. isti stav imam i prema gistu i prema vilijamsu. sport mora biti čist i tačka.
nisam ni mislio na tebe, te nebuloze sam čitao po drugim mjestima.
Tribalian je napisao/la:Procitali su studiju sa Megatrenda u Prokuplju u kojoj kaze da kad odredjeni igrac zavari uksnu on leti izmedju obruca.![]()
Taj faks u Prokuplju nešto slično ko onaj Institut za jezik, književnost, malu privredu i telekomunikacije iz Čajniča
[youtube][/youtube]
Dantes lajks dis.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mali Kalemegdan prigradski ?DANTES je napisao/la: $ $. " " " ' $ % ' $ & % @" " " " " % ' ? $ " 9 ". ' то $ за % $ 9 " "

Ništa brate, ja to onako: sam sa sobom...Tribalian je napisao/la: So what ?
Da.Tribalian je napisao/la:Mali Zeleznik prigradski ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.