Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Slabi smo u vezi totalno samo Pjanke moze igrati na nivou, poslije baraza pod hitno traziti jos barem 1 dobrog veznog igraca bez obzira kako baraz zavrsi(nadamo se u nasu korist)edoo3 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Samo opušteno, prolazimo mi ovo lakše nego što mislimo.
Iz tvojih usta u Bozije ušisamo ja mislim da ce ovo bit dvije tvrde utakmice, nisam bas siguran ni da cemo imati toliki posjed kao sto većina ovdje potencira, oni ce ici na to da markiraju Pjanica a onda je pitanje koliko ostatak veznog reda može pruziti u takvoj situaciji .U ovoj utakmici trebamo maximalnoo raspoloženog Pjanica i nadat se da odbrana nece pravit neke sulude poteze u njihovom sesnaestercu,prvenstveno tu mislim na Spahica pa i Kolasinca.
Sretno momcima
Deni Milošević , HajradinovićIceplayer je napisao/la:Slabi smo u vezi totalno samo Pjanke moze igrati na nivou, poslije baraza pod hitno traziti jos barem 1 dobrog veznog igraca bez obzira kako baraz zavrsi(nadamo se u nasu korist)edoo3 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Samo opušteno, prolazimo mi ovo lakše nego što mislimo.
Iz tvojih usta u Bozije ušisamo ja mislim da ce ovo bit dvije tvrde utakmice, nisam bas siguran ni da cemo imati toliki posjed kao sto većina ovdje potencira, oni ce ici na to da markiraju Pjanica a onda je pitanje koliko ostatak veznog reda može pruziti u takvoj situaciji .U ovoj utakmici trebamo maximalnoo raspoloženog Pjanica i nadat se da odbrana nece pravit neke sulude poteze u njihovom sesnaestercu,prvenstveno tu mislim na Spahica pa i Kolasinca.
Sretno momcima![]()
![]()
![]()
http://www.sports-x.net/sk1.htmlElddar je napisao/la:Ima li kakav Sportklub stream Nor-Hun?
Hvala pašaVirtu4l je napisao/la:http://www.sports-x.net/sk1.htmlElddar je napisao/la:Ima li kakav Sportklub stream Nor-Hun?
Obojica veliki potencialiCaptain4 je napisao/la:Deni Milošević , HajradinovićIceplayer je napisao/la:Slabi smo u vezi totalno samo Pjanke moze igrati na nivou, poslije baraza pod hitno traziti jos barem 1 dobrog veznog igraca bez obzira kako baraz zavrsi(nadamo se u nasu korist)edoo3 je napisao/la:
Sretno momcima![]()
![]()
![]()
I ja sam bio tog misljenja odmah poslije izvlacenja kad su svi bili pesimisticni... Ali, uhvatila je raju euforija, plus ove povrede Iraca... Nekako too good to be true.Virtu4l je napisao/la:Samo opušteno, prolazimo mi ovo lakše nego što mislimo.
Obojica veliki potencialiCaptain4 je napisao/la:Deni Milošević , HajradinovićIceplayer je napisao/la:Slabi smo u vezi totalno samo Pjanke moze igrati na nivou, poslije baraza pod hitno traziti jos barem 1 dobrog veznog igraca bez obzira kako baraz zavrsi(nadamo se u nasu korist)edoo3 je napisao/la:
Sretno momcima![]()
![]()
![]()
Ja sam priželjkivao upravo Irsku, često sam to pisao, vidjećemo jesam li bio u pravu.SlevinKelevra je napisao/la:I ja sam bio tog misljenja odmah poslije izvlacenja kad su svi bili pesimisticni... Ali, uhvatila je raju euforija, plus ove povrede Iraca... Nekako too good to be true.Virtu4l je napisao/la:Samo opušteno, prolazimo mi ovo lakše nego što mislimo.![]()
Ma voditelji sa SK su extra,naravno dobri su i sa Arene...i jest se malo Ivica izgubio...a momci su samo konstatovali da je Begović igrao sa 5-6 igrača Irske doskro u Stoke,a Bešić trenutno igra sa 4...što ti je skoro pa reprezentacija Irske...dok je Osim rekao kao nešto u stilu ,da su našim igračima Irci totalna nepoznanica...i još su se nadovezali da su prenosili sve i jednu utakmicu Irske u kvalifikacijama tako da ih gledaoci na balakanu prilično dobro poznaju-naravno kome je bilo zanimljivo pratiti Irsku--tako nešto je rečeno ,,možda nisam baš sve u bobu potrefio..JohnCleese je napisao/la:Sta Osima, kojeg starijeg, pa sad kad bih nazvao preko telefona bi ih ispreskakao i obrukao da bi jos veceras dali otkaz, SK komentatoriHigh je napisao/la:I ovi sa SK-a misle da smo mi blagi favoriti. Uh, što prosuše Osima.![]()
, 3. liga u odnosu na ARENU
Pa tako brani citavu karijeru, nije valjda da si tek sad vidioElegant je napisao/la:Golman Mađara u trenerci a gore dres.
Da ne povuce covjek prehladu s' nogaElegant je napisao/la:Golman Mađara u trenerci a gore dres.
Al' kakvu je odbranu vec imaoElegant je napisao/la:Golman Mađara u trenerci a gore dres.
gata malo kuknjava trenerka mu donosi srecucipiripi je napisao/la:Da ne povuce covjek prehladu s' nogaElegant je napisao/la:Golman Mađara u trenerci a gore dres.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 19vendetta87, 313, adrenaline323, ajdohordas, Alipasino, Alucard, AmirBvB, AnelMid, Anoniman, antisisoja1919, Balorda, bavarian_bk, bhfanatic14, Blackwargreymon, bordobijeli, bordocrveni, BosnianDragon2024, Burberry46, bvsic, Confiance, COYGBiH, DjaniTarik, DUVNO1921, dzemil, Edincapitano, emir79, enobarca, FranckRibery, Fudo, galia95, GG3, GoldenLilies, Gomis99, greenwood, guillermo, Hafiz00, Hardzavi, HariTz, Hrammm1921, hz1987, invincible1921, JimmyPage, KarlMarx, Kaunas, KimJongEsmer, Kobayashi, L-Train, LaMeloBall, lol89, LondonBlues, Lynx, Majstorinho, meecko, MElloo, Micron, mirsonetz, mk1008, mma_hz, Mocvara1991, MostarNeretva, MrPink, myself, napapijri1987, newton_heath_lyr, Pirke, PointBlank, Poligon10, Principatus, Rauber33, RaZuti, rishovski, SanaBosna, Sarun, Scholl, Sheyi, Shogun, signalidunapark, soko, StevieG8, Sveti, SWOT, TheTruth34, torbica, travuljasSs, Uknaac, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zgembo89 i 870 gostiju.