Biće to na hinjaka par puta, da ne vidi sudijaElegant je napisao/la:Samo neka ih ruse, sto blize golu to bolje.FaraonTM je napisao/la:Pogotovo će biti interesantno Džeki i Pjaniću kad Irci ubiju hljeb u njima

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Biće to na hinjaka par puta, da ne vidi sudijaElegant je napisao/la:Samo neka ih ruse, sto blize golu to bolje.FaraonTM je napisao/la:Pogotovo će biti interesantno Džeki i Pjaniću kad Irci ubiju hljeb u njima
Veteran Hoolahan je prilično nezgodan, ima 5 asistencija u lošnjikavom Norwichu, ali valja reći da od 27.9. nije asistirao za gol.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja osim Colemana i McCarthya nikog nisam gledao a da su mi zapali za oko. Ova dvojica su klasa to stoji. Poznaje li ko ostale, kakvi su?
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
repka ili ja će bitiSarmelino je napisao/la:Cura hoce da izadjemo sutra, ne oso ja makar me ostavila nakon 3 god veze, jos maaaalo
Ja mislim da ce biti 3:0. Dva Dzeko i jedan Milan!Artetitis je napisao/la:Veteran Hoolahan je prilično nezgodan, ima 5 asistencija u lošnjikavom Norwichu, ali valja reći da od 27.9. nije asistirao za gol.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja osim Colemana i McCarthya nikog nisam gledao a da su mi zapali za oko. Ova dvojica su klasa to stoji. Poznaje li ko ostale, kakvi su?
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Napadač Murphy igra u Championshipu, za vikend je dao hat-trick, a prošle sezone u Ipswichu dao 27 golova.
Clark igra u Aston Villi, prosječan stoper.
Lijevi bek Wilson igra u Stokeu gdje je na klupi, a kad igra uglavnom je loš.
U suštini, Irska nije tu gdje jest zbog individualnog kvaliteta nego zbog timskog fudbala i borbenosti. Ništa što sa par golova na Bilinom Polju ne možemo srezati.
2:0, Džeko i Đurić daju golove.
De link foruma da pročitam maloElegant je napisao/la:Na njihovom forumu se vise manje slazu, zaustaviti Dzeku i Pjanica, 0:0, pa u da Dablinu po pobjedu, naravno 0:1 im je idalno (ne daj Boze). Defanziva i bunker, a naprijed ako sta prođe dobro je.
http://www.ybig.ie/forum/Captain4 je napisao/la:De link foruma da pročitam maloElegant je napisao/la:Na njihovom forumu se vise manje slazu, zaustaviti Dzeku i Pjanica, 0:0, pa u da Dablinu po pobjedu, naravno 0:1 im je idalno (ne daj Boze). Defanziva i bunker, a naprijed ako sta prođe dobro je.
Tako je, dzaba ce nas kostat tamo.GabrielBatistuta je napisao/la:Samo sa kabadabija sutra fasuje zuti karton i ubjedjen sam u pobjedu i u Irskoj.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
To je to druze. Na stranu njegov kvalitet kad je glup ko tocak. Nije bilo velike tekme da nas nije zaj.ebao.Sarmelino je napisao/la:Tako je, dzaba ce nas kostat tamo.GabrielBatistuta je napisao/la:Samo sa kabadabija sutra fasuje zuti karton i ubjedjen sam u pobjedu i u Irskoj.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Francuska u Parizu da, koja je to još velika tekma koju je zajebo? Nemoj mi reći Nigerija jer to je najmanje njegova krivica...GabrielBatistuta je napisao/la: To je to druze. Na stranu njegov kvalitet kad je glup ko tocak. Nije bilo velike tekme da nas nije zaj.ebao.
Jednim dijelom i jest, upada misli dobit ce faul, svaki normalan stoper se ne bi bacio i nado se faulu nego bi se borio.JonSnow je napisao/la: Francuska u Parizu da, koja je to još velika tekma koju je zajebo? Nemoj mi reći Nigerija jer to je najmanje njegova krivica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.