Ne znam kako je u Bosni i mislim da su propisi isti jer ih postavlje FIFA ali u Srbiji moze da se potpise profesionalni ugovor cak i prije 17 rodjendana ,samo je ogranicenje u trajanju tog prvog ugovora do 3 godineBabilon je napisao/la:Mislim da Sarajevo a niti jedan drugi bh klub nije u mogucnosti da zadrzi igraca ako ga neki skauti primjete prije no sto potpise profesionalni ugovor,a juniro ne moze ugovor potpisati prije 18 godine,stavi se ti u njihovu poziciju kad ti netko ponudi ocu i majci posao plus placanje stana a tebi jak ugovor,pa otisao bi u zibambve nebi ovdje igrao za 600,700 KM?!Jel tako?!a uprava ne moze junioru koji prelazi u A tim ponuditi vecu placu mjesecno jer nije nitko u mogucnosti i u nas je npr.Peko nije odigrao ni sekunde u zrinjskom otisao u DInamo dzaba!-A- je napisao/la:Da su ovi iz uprave normalni kao sto nisu,sada sa dolaskom nove generacije pred vrata prvoga tima bi promovisali Dzenu Uscuplica za sefa prvoga tima (i Turkovica ostavili sa njim)i lagano uz par ovih trenutnih igraca napravili cudo za nase prostore.
Al' jok,treba to sve rasprodati,bez obzira sto su jedna od najjacih generacija poslije rata Sarajeva,treba lovu uzeti...pomrli daBogda svi iz uprave zajedno,i to u istom minutu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
e jbg. i onda takvu buducnost odnosno necemo ni imati buducnost ako te golobrade juniore za sicu prodas a pri tom ne odigra mozda ni jednu utakmicu za prvi tim a kamoli da odigraju sezonu il vise i zato nam se desava da se u klub vracaju samo "starci" koji su na kraju karijere,uredu je imati jednog il dvojicu, al ipak na mladima svijet ostaje tj. igra se zasniva i budcunost samih njih i kluba njihovom unosnom prodajom
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
imali kakvih pojacanja na ljeto
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
...vratice se neki koji je ne mogu vise nigdje igrati...Tarpi do bagro je napisao/la:imali kakvih pojacanja na ljeto
- sarajlija89
- Kontakt:
Juniori osvojili kup
Pobjedili smo slobodu u tz 1-0 i osvojili kup....basic strijelac
cestitke momcima koji su pokazali da su daleko nabolja juniorska ekipa u drzavi
next
titula...dupla kruna
P.s. Peljto i Nuhic potpisuju profesionalne ugovore prema najavama....dok je keno vec standardan....a danas je na tribinama stadiona tusanj bio i mirza varesanovic koji ocigledno trazi potencijalne prvotimce
Pobjedili smo slobodu u tz 1-0 i osvojili kup....basic strijelac
cestitke momcima koji su pokazali da su daleko nabolja juniorska ekipa u drzavi

next

P.s. Peljto i Nuhic potpisuju profesionalne ugovore prema najavama....dok je keno vec standardan....a danas je na tribinama stadiona tusanj bio i mirza varesanovic koji ocigledno trazi potencijalne prvotimce

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
cestitke juniorima 
prva titula je tu a i druga se ne cini daleko

prva titula je tu a i druga se ne cini daleko

Ni Bog me ne moze ubjediti da seljo nije kupio dvije-tri utakmice u ovom dijelu...
ipak smo no1 u DRZAVI ,Pobjedili i Borac i Zelju ,sad cemo abd Borac i po drugi put al et steta sto smo sami protiv svih,al svaki put sve jaci....jaci....jaci.....jaci...
P.S.
JUniori svaka cast,jedina svjetla tacka sad za sad....
ipak smo no1 u DRZAVI ,Pobjedili i Borac i Zelju ,sad cemo abd Borac i po drugi put al et steta sto smo sami protiv svih,al svaki put sve jaci....jaci....jaci.....jaci...
P.S.
JUniori svaka cast,jedina svjetla tacka sad za sad....
Zadnja izmjena: SemPer_fi, dana/u 19 maj 2010, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Cestitke momcima-juniorima na osvojenom trofeju.FCS.
- Moj grad - Moj klub
- Kontakt:
Bravo momci 

-
Juniori dupla kruna !
Bravo momci , jedina svijetla tačka u našem klubu.
Bravo momci , jedina svijetla tačka u našem klubu.
- slani grad
- Kontakt:
cestitke vasim juniorima na pobjedi danas na Tusnju...igrali ste stalozeno i cekali priliku...Sloboda imala tu neku jalovu inicijativu ali nista konkretno...u drugom dijelu ste mogli i uduplat vodstvo....tekma dobra sa par sjajnih poteza i pojedinaca u oba tabora...na Tusnju oko 2000 gledalaca i fina atmosfera...fino popodne 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Mi smo navikli gubiti finale kupa! Ha ja! Cestitke! Necemo se zaliti! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sto bi se zalili,nije svako hablek pa da ima Gavarica i gura ga sa tri kartona.Probisvjet je napisao/la:Mi smo navikli gubiti finale kupa! Ha ja! Cestitke! Necemo se zaliti!

Ovi su mladji al pametniji.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cestitke juniorima , kup je dosao u pravi grad !
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 7170_n.jpg
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Kenan Handžić potpisao prvi profi ugovor. Jedan od juniora arhiviran. Konačno nešto pametno da se uradi.
Dabogda v(n)am ovo bila prva u velikom nizu titula u budućnosti.
Dabogda v(n)am ovo bila prva u velikom nizu titula u budućnosti.
e to ti je kompleks ccccDirk je napisao/la:Cestitke juniorima , kup je dosao u pravi grad !

Jeste upravu si imam strasan kompleks ... do jucer ste pili fantu i sakupljali cepove koji vode u evropu a sada izigravate velesilu hahaecif je napisao/la:e to ti je kompleks ccccDirk je napisao/la:Cestitke juniorima , kup je dosao u pravi grad !

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
potrazi i ti koji cep a ja odo se zagrijavat za evropuDirk je napisao/la:Jeste upravu si imam strasan kompleks ... do jucer ste pili fantu i sakupljali cepove koji vode u evropu a sada izigravate velesilu hahaecif je napisao/la:e to ti je kompleks ccccDirk je napisao/la:Cestitke juniorima , kup je dosao u pravi grad !

Hajde cao kup ... 

Jeste li culi sinoc kada nase komsije pjevaju SVI U NAPAD MRTAV JE HASE ... pojedince ce opet tvrditi da nije tako bilo