Hej Lahm 32 godine, a sjećam se kad je bio omladinac. Jel ovo Panceri treniraju u Saebener Strasse?Bundesliga je napisao/la:
Svaka čast za ovo.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
-
- Kontakt:
Da treniraju u Bayernovom trening centrumuamerc je napisao/la:Jel ovo Panceri treniraju u Saebener Strasse?

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Wannabe Pep valjda kuša i travu na kojoj Pep trenira.Bundesliga je napisao/la:Da treniraju u Bayernovom trening centrumuamerc je napisao/la:Jel ovo Panceri treniraju u Saebener Strasse?

- anelbavarac
- Kontakt:
Nema šanse, čista budalastina.muamerc je napisao/la:Pepu ce se izgleda ponuditi 24m eura godisnje za produzenje ugovora.
To je 17m na ruke kao što smo prije ovdje spominjali pa i nije to neko izenadjenje.anelbavarac je napisao/la:Nema šanse, čista budalastina.muamerc je napisao/la:Pepu ce se izgleda ponuditi 24m eura godisnje za produzenje ugovora.
- Nerminovic
- Kontakt:
Beim #FCBayern gibt es Knatsch zwischen Arjen Robben und Robert Lewandowski...
Zank bei Bayern: Lewy ärgert sich über Robbens Ego-Trips

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ja sam ipak misljenja da ce to biti do 20mil. preko je ipak previse.
Mia San Mia
Zna se da je Robben odličan igrač uz to i veliki ser.onja a i to da će Lewa imati problema sa statistikom kad se on vrati tako da ovo ništa ne iznenađuje. Malo po malo moramo se odlučiti na smanjenje minutaže Robbenu što zbog povreda, godina što zbog ovakvih stvari.Nerminovic je napisao/la:Beim #FCBayern gibt es Knatsch zwischen Arjen Robben und Robert Lewandowski...
![]()
![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nezz jel ovdje neko pisao..Costa u 18 utakmica za Bayern ima 14 ass i 4 gola
Podsjeca me na Riberyja nekad
))
I neko je dobro skontao da ce ucinak Lewe (pa i Müllera) opasti povratkom Robija, koji je strasan ali previse sebican.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

I neko je dobro skontao da ce ucinak Lewe (pa i Müllera) opasti povratkom Robija, koji je strasan ali previse sebican.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
zrtvovat jednog robena - covjeka koji je donio ligu prvaka i koji je, skromno receno, jedan od najboljih bayernovih igraca svih vremena, zbog levandovskogmuamerc je napisao/la:Zna se da je Robben odličan igrač uz to i veliki ser.onja a i to da će Lewa imati problema sa statistikom kad se on vrati tako da ovo ništa ne iznenađuje. Malo po malo moramo se odlučiti na smanjenje minutaže Robbenu što zbog povreda, godina što zbog ovakvih stvari.

sta sve insan nece procitat...

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Prvo pročitaj post pa onda repliciraj, pa drugo, sreća pa ti ne vodiš klub inače bi to bila institucija počasnih i "naguzi se onima ko nas je zadužio" članova i treće danas je Lewa bolji igrač od njeg, mlađi i kao takav treba da se forsira.sekerbay je napisao/la:zrtvovat jednog robena - covjeka koji je donio ligu prvaka i koji je, skromno receno, jedan od najboljih bayernovih igraca svih vremena, zbog levandovskogmuamerc je napisao/la:Zna se da je Robben odličan igrač uz to i veliki ser.onja a i to da će Lewa imati problema sa statistikom kad se on vrati tako da ovo ništa ne iznenađuje. Malo po malo moramo se odlučiti na smanjenje minutaže Robbenu što zbog povreda, godina što zbog ovakvih stvari.![]()
![]()
sta sve insan nece procitat...

u redu, i dovrndjenja.muamerc je napisao/la:danas je Lewa bolji igrač od njeg
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Da, i stojim iza toga. Sje... je hemiju čim se vratio. Sje... je i Lewu. Mali hejt prema Robbenu, opet kažem fenomenalan igrač, ali ne volim takve tipove igrača, sebične i padavičare.sekerbay je napisao/la:u redu, i dovrndjenja.muamerc je napisao/la:danas je Lewa bolji igrač od njeg
- anelbavarac
- Kontakt:
Egoisticni Holandez osjeca da mu se blizi kraj, da dolaze brzi, mladji, nesebicniji igraci od njeg'.
I Lewa, i Douglas Costa su bolji igraci od Robbena.
U onoj utakmici protiv Arsenala najviše sam se radovao golu Robena, iako je bio već četvrti, tad mi srce nešto posebno zaigra, to dovoljno govori.
A valjda dočekamo da se i Bilal oporavi, da bar još malo uživamo u magiji ovih velikana.

A valjda dočekamo da se i Bilal oporavi, da bar još malo uživamo u magiji ovih velikana.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad Lewa i Costa odrade sta je Robi odradio u Bayernu, onda mozemo da govorimo o tome ko je dao vise Bayernu..plus Lewa i Robi se ne mogu porediti jer ne igraju na istim mjestima. Costa jes' trenutno bolji od Robbena ali sam uvjeren da ce se i on namuciti da igra u prvom sastavu kad Robben 'digne' formu na 100%.
Potcjenjujete Robbena, a previse uzdizete Lewu. Jedina istina je da su oba bitna kao kotacici masine zvane FCB, koja napada triple ove godine
)))
Potcjenjujete Robbena, a previse uzdizete Lewu. Jedina istina je da su oba bitna kao kotacici masine zvane FCB, koja napada triple ove godine

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ko spominje pricu ko je dao sta za Bayern i prema tome daje ocjene? Ne stavljaj mi rijeci u usta koje nisam rekao.muhamedhulk je napisao/la:Kad Lewa i Costa odrade sta je Robi odradio u Bayernu, onda mozemo da govorimo o tome ko je dao vise Bayernu..plus Lewa i Robi se ne mogu porediti jer ne igraju na istim mjestima. Costa jes' trenutno bolji od Robbena ali sam uvjeren da ce se i on namuciti da igra u prvom sastavu kad Robben 'digne' formu na 100%.
Potcjenjujete Robbena, a previse uzdizete Lewu. Jedina istina je da su oba bitna kao kotacici masine zvane FCB, koja napada triple ove godine)))
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la:Kad Lewa i Costa odrade sta je Robi odradio u Bayernu, onda mozemo da govorimo o tome ko je dao vise Bayernu..plus Lewa i Robi se ne mogu porediti jer ne igraju na istim mjestima. Costa jes' trenutno bolji od Robbena ali sam uvjeren da ce se i on namuciti da igra u prvom sastavu kad Robben 'digne' formu na 100%.
Potcjenjujete Robbena, a previse uzdizete Lewu. Jedina istina je da su oba bitna kao kotacici masine zvane FCB, koja napada triple ove godine)))

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lewa i Costa bolji igrači od Robbena.
Yebo te dan šta sve neću pročitati na ovom forumu a nekad je ova tema važila za jednu od ozbiljnijih.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da li mislis globalno bolji igraci,ili trenutno po formi i ucinjenom.anelbavarac je napisao/la:Egoisticni Holandez osjeca da mu se blizi kraj, da dolaze brzi, mladji, nesebicniji igraci od njeg'.
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.