DANAN je napisao/la:@tm8782 Nekako osjecam Tu neku potrebu da odgovorim ovom liku koji kako si i sam rekao koristi ovaj forum da pljuje i tako iz dana u dan.
Ne mogu na neke stvari jednostavno da zazmirim.
Ja pisem istinu za razliku od nekih koji dugi niz godina bacaju samo suplje i ublehe. Mrsko mi je trazit i citirat kakve sve lazi iznosile od Gredica, statuta, banana, investitora, spiskova igraca, niti jednu stvar nisu napisali istinitu. Svaka cast dali su pare kad je trebalo ali to ne znaci da se treba sad pokrast troduplo i da ne treba ulozit ni u sta kao sto nisu. U sta su ulozili silne pare ? Jednostavno pitanje, a znam odg. nisu pare jos dosle, sad ce, sutra ce, na zimu i tako prode 10 godina a mi u dugu i dalje.
Ponoviti 10 put nama pare padaju s neba od Dzeke pa to u Bosni niko nema. Ja pitam sta se je uprava uradila konkretno, koliko je vratila ali s cinjenicama i dokazima a ne cuo ja na treningu, makijatu, neko lupio na orgu.
Neko ovdje meni pise kako nam je Kozaric pomogao s svojim parama pa taj je za Njukastl klepio, tad su pokrali 5 miliona najmanje.Pogurao s 100.000 a maznu li 4 miliona ne samo on nego ko ke sve bio u upravi tad. Sta smo tad para zaradili da ti se zanebesa a oni potrosili to i jos dugove ostavile masne. Ko me ba ovdje prosipaju mu.da za bubrege.
Je.bes ti mene jarane ali cinjenice su cinjenice. Mi se borimo za opstanak, u upravi su nam ljudi koje je doveo neko ko je dao pare kad su trebale i on sad napravio svoju prcvarnicu. Ja sam pisao davno na pocetku sezone da nam pojacanja ne mogu biti iz Viteza, Zvijezde,Veleza i sad se to pokazalo.
Niko upravu ne bi spomenuo da se mi borimo za evropu da imamo solidnu ekipu, da nas ne nabijaju Mladost, Rudar, Slavija, Radnika i okolna sela. Godinama se samo serviraji lazi isto kao da je neko ovca jbt.
Kakav moras biti retard da kazes uprava radi prave stvari ali igraci to ne pokazuju. Bog te jel moguce to..