gdje ovoga nađoše .... klasični bosanacElegant je napisao/la:![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
gdje ovoga nađoše .... klasični bosanacElegant je napisao/la:![]()
![]()
XPeppermintSA je napisao/la:Ja sam odmah u startu rekao da bi bilo bolje da smo sa Nikeom potpisali. Adidas oblaci doslovno pola svijeta - 90% najlošijih evropskih reprezentacija tipa Lihtenštajna nose Adidas + sav onaj silni suhi prosjek (Armenija, Albanija, Mađarska itd.) - Na to kad pridodaš doslovno pola Azije i Južne Amerike dođeš u situaciju da je smiješno očekivati da će sad za tebe napraviti bilo šta unikatno.
S druge strane, Nike oblaci nekih desetak-petnaest reprezentacija i shodno tome pridaje mnogo, mnogo veći značaj pojedinačnom izgledu garniture svakog svog klijenta. Pogledajte slovenački dres - unikatan 1/1, a da Slovenci kojim slučajem nose Adidas dobili bi neko sranje kao i mi. Zašto? Pa zato što Adidas oblaci jednu 20 reprezentacija profila Slovenije i ne pada im napamet da se potrude za svakog pojedinačno.
Znaš se, trude se za Njemačku, Argentinu, Španiju + neke fol tradicionalno cijenjene repke tipa Švedske. Svi mi ostali dobijamo sranje.
Koji si mjesecSafetSajo je napisao/la:momci PAZNJA !!!
budi te oprezni sto se tice velicina .... nisu uski kao predhodni !!
imao sam priliku da probam
Nznam bgm to ma da mi odemo na euro a nbtan dres .Al raja cudna ne kontaju da ti nmzes po zelji dres dobit ko NjemackaPapastathopoulos je napisao/la:Znaci, dres yebe keve, fenomenalan![]()
![]()
Mislim da ovi ostaju i u slucaju plasmana na EURO...nismo toliki giganti da nam prave garnituru samo za barazBatistutA19 je napisao/la:Dobar dres je i meni.Ma nmzes ti birat ko Njemacka.Mozes rec dvije boje i to je to a kad budemo puno bolji moci ces trazit sitnicu svaku na dresu..A za ove sto ljiljan traze od toga nema vise nikad to je svima jasno a svaka replika je vec politika ..Dobro se zna zasto to vise nece bit nikad i treba ovu plavo zutu uradit da sto ljepse izgleda a ovaj dosad je najbolji i vjerovatno ak se plasiramo na euro dobit ce mo jos ljepse i jos vise birat dizajn i sve sitnice na njemu
Nije to most jer mi smo mala reprezentacija .Mi kad budemo mogli prodat dresova na hiljade i hiljade po 100 eura a ne na pijaci kupovali za 15 maraka.Kad budu i oni imali interesa tad ces mozda moc birat.Vidis prvu godinu si dobio dres kakav ti oni nude Sad mozes birat boju i on ti ponudi 3 vrste hos zutu ukoso il vododavno il horizontalno i to je sve ..Sve ovo su sablo smi dresovi slicni kod svakogFormat je napisao/la:Cuj ti price ne mozes trazitvda ti naprave odredjen dres,ko da most prave. Nasi nista i ne traze,glume sirotinju,zadovoljavaju se svacim,napravi mi ivakav il zdravo,ima Joma,Puma,itd.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
haha kralju dobar dres al jbga kad si deblji hehe al dobar dresDado je napisao/la:Koji si mjesecSafetSajo je napisao/la:momci PAZNJA !!!
BatistutA19 je napisao/la:haha kralju dobar dres al jbga kad si deblji hehe al dobar dresDado je napisao/la:Koji si mjesecSafetSajo je napisao/la:momci PAZNJA !!!
[img]http://up.picr.de/23678678ve.jpg[/img]
Dado je napisao/la:Koji si mjesecSafetSajo je napisao/la:momci PAZNJA !!!
Nek se makar spominjeDonnie Darko je napisao/la:Zasto se ljiljani spominju? Ko da postoji barem 0.0000000000000000001% sansi da ikada vidimo iste na dresu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.