BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ma neće Irci igrati bunker ..više će to biti puno trke na sredini terena,fizički jako na ivici kartona..trudit će se da prekidi budu podalje od gola...uz duge lopte prema svojim bokovima.Suštinski igrat će onako i onoliko koliko im to mi dozvolimo.Vidim mnogi misle da ćemo mi imati neki veliki posjed lopte.Bez obzira koliko mi tehnički bili jaki ako budemo spori u sredini ,nema tu posjeda,jednostavno jer ti je protivnik uvjek korak ispred tebe,i tu onda slijedi cjepkanje igre,aut,faul,izbi,nabi...lično bih volio da pogriješim i ne bude tako...ali otom potom.
aqarius je napisao/la:Ma neće Irci igrati bunker ..više će to biti puno trke na sredini terena,fizički jako na ivici kartona..trudit će se da prekidi budu podalje od gola...uz duge lopte prema svojim bokovima.Suštinski igrat će onako i onoliko koliko im to mi dozvolimo.Vidim mnogi misle da ćemo mi imati neki veliki posjed lopte.Bez obzira koliko mi tehnički bili jaki ako budemo spori u sredini ,nema tu posjeda,jednostavno jer ti je protivnik uvjek korak ispred tebe,i tu onda slijedi cjepkanje igre,aut,faul,izbi,nabi...lično bih volio da pogriješim i ne bude tako...ali otom potom.
upravo to, mozes ti biti 100 puta vise tehnicki potkovaniji ali cemu vrijedi ako ti suprotni igrac stigne svaku loptu prije tebe.
Mislim da irci sa McC i Whelanom (Koji igraju u prL i navikli na brze reakcije) su u prednosti ovdje. Definitivno imaju jacu sredinu od nas, mozda smo mi opasniji prema golu ali oni ce sigurno imati glavnu rijec u sredini terena.
Bude li inače kakav prijevoz iz Zenice poslije ovih tekmi prema Šeheru? 

Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Slazem se. Uzalud ti tehnicka nadmoc nekih igraca ako su oni sposobni vrsiti visoki presing koji ti remeti sve to. Valjda cemo to rijesiti kako treba.aqarius je napisao/la:Ma neće Irci igrati bunker ..više će to biti puno trke na sredini terena,fizički jako na ivici kartona..trudit će se da prekidi budu podalje od gola...uz duge lopte prema svojim bokovima.Suštinski igrat će onako i onoliko koliko im to mi dozvolimo.Vidim mnogi misle da ćemo mi imati neki veliki posjed lopte.Bez obzira koliko mi tehnički bili jaki ako budemo spori u sredini ,nema tu posjeda,jednostavno jer ti je protivnik uvjek korak ispred tebe,i tu onda slijedi cjepkanje igre,aut,faul,izbi,nabi...lično bih volio da pogriješim i ne bude tako...ali otom potom.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- MysticAladin
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:Nasi reprezentativci su u odlicnoj formi, ne pamtim kad su bili u boljoj.... 95 % igraca su standardni u svojim klubovima,i to je velika stvar. Potpuno spremni docekujemo utakmice baraza.
Nasa sansa je definitivno u Zenici,iz razloga sto Irska u toj utakmici igra bez nekoliko jako vaznih igraca, a u pitanju je i domaci teren,navijaci itd. Jer vrlo je moguce da mi u uzvratu budemo imali nekoliko suspendovanih igraca,i zato je veoma vazno ostvariti dobar rezultat u Zenici! Oni su preslikana reprezentacija Veelsa,za nijansu i slabiji,i sigurno da znamo igrati protiv otockih ekipa, njihova igra nama u potpunosti odgovara, dok protiv tehnickih jakih ekipa imamo dosta problema...
To znači da je 19 od 20 standardno. Jest klinac!
Nažalost, jedva da je pola standardno

I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Info iz prve ruke:
1. utakmicu prenosi Zoran Šuko
2. utakmicu prenosi Igor Kristić

Semper Fidelis
Ja mi jakih komentarora u pm. Stavio bih na mute ali mi zao navijanja....fixator je napisao/la:Info iz prve ruke:
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
Igor je baš dobar komentator, al' zato je Šuko obična rinaka.
Izgleda neki hoce Marjana da slusamo sve sem prenosa utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma nije los ni Suko ni Igor, svako ima svoje fore uostalom navikli smo na taj trio Suko SPaho i Igor
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dobri komentatori, ali bitno je srat' pa bilo sta i o bilo cemu 

-
- Kontakt:
joj momci, vi se tu grizete od nervoze uvezi utakmice sutra, a meni jedina dilema pitanje: KAKO MEDUNJANIN NA SVAKOM OKUPLJANU DA IMA ONAKO IZGORJELE NOGE OD SUNCA?!?!?!......nije mi nikako jasno, svaka mu cast!!!!

Yebo glavu ako ja ne završim na lexaurinu.. počela je nervoza pravo trest.
HAJDE VIŠE PETAK :BIH:
HAJDE VIŠE PETAK :BIH:
Jos 32 sata do tekme
Valjda sam dobro izracunao

Valjda sam dobro izracunao

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cura hoce da izadjemo sutra, ne oso ja makar me ostavila nakon 3 god veze, jos maaaalo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
gledajte zajednoSarmelino je napisao/la:Cura hoce da izadjemo sutra, ne oso ja makar me ostavila nakon 3 god veze, jos maaaalo

To ce i bit na kraju, steta sto je ne zanima puno sport, valja objasnjavat ko je Sunjic a ko MujdzaHariTz je napisao/la:gledajte zajednoSarmelino je napisao/la:Cura hoce da izadjemo sutra, ne oso ja makar me ostavila nakon 3 god veze, jos maaaalo

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sreća pa ona moja voli gledat reprezentaciju. Jest da mi svu pivu svuče pa me bude stidSarmelino je napisao/la:To ce i bit na kraju, steta sto je ne zanima puno sport, valja objasnjavat ko je Sunjic a ko MujdzaHariTz je napisao/la:gledajte zajednoSarmelino je napisao/la:Cura hoce da izadjemo sutra, ne oso ja makar me ostavila nakon 3 god veze, jos maaaalo

-"Jednu stvar ću vam reći. Naši igrači će se boriti do zadnje kapi znoja, nećemo Bosni dati ni trunku šanse".
-"Vidjećete pravi irski mentalitet. Oni će osjetiti svu snagu ekipe koja je odrasla na ulici. Vidjeće žestoke momke, koji su spremni za bitku".
-"Smatram da su nam šanse za prolaz velike. Važno je da ne primimo gol, a imamo igrače koji će ga zabiti. Postoji pritisak, ali se znamo nositi s njim. Možemo pobijediti BiH, u to nema sumnje. Uvjeren sam u pobjedu" - rekao je Keane.
E jest naso kome ce solit pamet o ulicarskom mentalitetu. Ovamo ljudi "prosli" obuku granatiranja, a on prica o svojim "zestokim momcima koji su spremni za bitku"
. Bitno mu je da ne prime gol
a eto kao imaju ko ce postici
Dosta je samouvjeren.
-"Vidjećete pravi irski mentalitet. Oni će osjetiti svu snagu ekipe koja je odrasla na ulici. Vidjeće žestoke momke, koji su spremni za bitku".
-"Smatram da su nam šanse za prolaz velike. Važno je da ne primimo gol, a imamo igrače koji će ga zabiti. Postoji pritisak, ali se znamo nositi s njim. Možemo pobijediti BiH, u to nema sumnje. Uvjeren sam u pobjedu" - rekao je Keane.
E jest naso kome ce solit pamet o ulicarskom mentalitetu. Ovamo ljudi "prosli" obuku granatiranja, a on prica o svojim "zestokim momcima koji su spremni za bitku"