FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mozemo se izvuci sa minimalnim porazom od 9 golova razlike
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja se držim one Ješićeve: "Ne volim izgubiti ni prijateljsku utakmicu"
Ozbiljno sad, fakat je rezultat u drugom planu i nije uopće bitno koji će rezultat biti. I čak neki poraz sa velikom gol razlikom ni na koga ne smije uticati. Nije ovo pripremna utakmica, ni utakmica gdje ćemo nešto uigravati, ovo je spektakl za sve nas. Počinjemo obilježavati veliki jubilej i u tom tonu sve treba da bude.
Bilo je priče oko nekih rekvizira i majica... Ima li neko primjerak toga ili će nam to dijeliti direkt na stadionu

Ozbiljno sad, fakat je rezultat u drugom planu i nije uopće bitno koji će rezultat biti. I čak neki poraz sa velikom gol razlikom ni na koga ne smije uticati. Nije ovo pripremna utakmica, ni utakmica gdje ćemo nešto uigravati, ovo je spektakl za sve nas. Počinjemo obilježavati veliki jubilej i u tom tonu sve treba da bude.
Bilo je priče oko nekih rekvizira i majica... Ima li neko primjerak toga ili će nam to dijeliti direkt na stadionu

Veladzica u prvu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ništa to. Od rekvizita ce ti biti samo noževi, macete, cakije i sablje povoljno.hilmo je napisao/la:Ja se držim one Ješićeve: "Ne volim izgubiti ni prijateljsku utakmicu"![]()
![]()
Zadnja izmjena: miden, dana/u 11 nov 2015, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
kad ovi galatini pogledaju nas sastav pa kazu, **** ba ovo necu ni da idem, ne igra im Delac,Benko,Bekic,Krste,Kallasi, igraju s drugim timom ba 

Pyro is not a crime !
Za ove furače koji imaju i najmanje pomisli o nekim belajima, da pokažem kako su nas najradikalniji turski navijači Bešiktaša dočekali u Istanbulu, natjerali ste me da rovim po slikama OD OPSADE DO OSLOBOĐENJA BILI SMO ZAJEDNO slika je sa njihove tribine koja je najradikalnija i odmah je do kaveza sa gostujučim navijačima

Mosa RajvoSa
THEC je napisao/la:kad ovi galatini pogledaju nas sastav pa kazu, **** ba ovo necu ni da idem, ne igra im Delac,Benko,Bekic,Krste,Kallasi, igraju s drugim timom ba

Početi sa ovim, a kasnije dati šansu novo golmanu, Rastoderu na lijevom beku, Vazdi, Hadžiću pa i ako ostane šta za Okića

ma iskreno ja ne vjerujem da ce bilo ko iz vrha grupe i pokusati napasti turke, svjesni su kakva bi to glupost bila, no s druge strane ova mladja raja, tzv obicni navijaci,furaci, haj ga ba znaj sta je ono u stanju da uradi radi neke svoje furke i dokazivanja nekome
@hilmo kad ih dobijemo s djecom aBd
@hilmo kad ih dobijemo s djecom aBd

Pyro is not a crime !
Našom djecomTHEC je napisao/la: @hilmo kad ih dobijemo s djecom aBd

Volio bih jedan X. Razlog? Zamisli euforiju u slucaju nase pobjede, ma bili bi prvaci svemira. To nam uopste ne treba. Volio bih takodjer vidjeti Bojana na golu, bar jedno poluvrijeme.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Moramo hitno otvoriti temu pričaonica, pa tamo opletite o ostaloj raji, furačima, navijačima o čemu hoćete. To bi bilo fer prema svima. Mene fkt to ne zanima(ja sam nebitan al vjerujem da većinu ne zanima) a i većina tog što se piše nije istina i najobičnija je mahalaštinja, fino temu neku za gluposti, neprovjerene stvari, nevezane za klub, ove ultra furke, klanja noževima i to šta god. Pošteno bi bilo. Opteretite ovo malo normalne priče što se ovdje događa. Hilmin post između 183736262 gluposti, opis foruma. Daj ba uozbiljite se malo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Hajde što pametujete i pišete gluposti, ali čemu ovolike laži. Kakav sukob jeste vi pojedinci psihički stabilni
Vratite se utakmici, transferima, mladim igračima, sastavima itd. molim vas, a ove pljucače i huškaše odstraniti sa foruma.

Vratite se utakmici, transferima, mladim igračima, sastavima itd. molim vas, a ove pljucače i huškaše odstraniti sa foruma.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Cisto sumnjam da cemo poceti sa 2 juniora u spicu...kontam da ce Jesic izvesti ono najbolje sto imamo na raspolaganju...hilmo je napisao/la:THEC je napisao/la:kad ovi galatini pogledaju nas sastav pa kazu, **** ba ovo necu ni da idem, ne igra im Delac,Benko,Bekic,Krste,Kallasi, igraju s drugim timom ba![]()
![]()
Početi sa ovim, a kasnije dati šansu novo golmanu, Rastoderu na lijevom beku, Vazdi, Hadžiću pa i ako ostane šta za Okića![]()
[img]http://www.footballuser.com/formations/2015/11/1364902_FK_Sarajevo.jpg[/img]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Neko je postavljao onaj intervju Benke za neki hrvatski portal u kojem kaze da jedva ceka utakmicu. Ne ceka je valjda da bi je gledao sa tribina ko mi? Ja koliko sam shvatio iz onog, on ce igrati, pa sad.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ja bi i dalje Olica...
Nego, jel ovaj sto ga @zukanovic najavio brazilac? Odakle nam dolazi?
Nego, jel ovaj sto ga @zukanovic najavio brazilac? Odakle nam dolazi?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ne mozemo Misketa da dovedemo a kamoli Olica koji jos uvijek igra ozbiljan fudbal
Pyro is not a crime !
Je li stvarno neko konta da mi mozemo dovesti igraca tupa Olic? 
Mozda i mozes, ako mu ponudis 500 000 eura za polusezonu da odigra.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Mozda i mozes, ako mu ponudis 500 000 eura za polusezonu da odigra.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- Evolution87
- Kontakt:
Daj nam Michua. Eno ga u cetvrtoj spanskoj hahah
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Ja sam se na vakat ogradio da imam pravo mastati 
Hejteri, lako vam je mene reziliti :'(

Hejteri, lako vam je mene reziliti :'(

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Uciti nekoga preko foruma i ocekivati da ce shvatiti je uzaludno.
Ako ima nekih prijetnji i pozivanja na neki sukob i neke brutalne obracune fino kopirate adresu uradite screenshot i posaljete na neku od ovih adresa http://mup.ks.gov.ba/gradjanstvo/kontakti
To je jedini nacin da uradite dobro djelo
@pitarbordo preduhitrih te
, a ja tek skontao lad sam dobio drugu poruku
@hilmo kad vidim da si ti optimista sve je moguce pa i smak svijeta
Vec nekoliko puta si skrenuo pricu sa teme o navijacima i sjeveru ali vrate se oni. Izvini ako moj komentar opet aktivira tu pricu.
@ beli podrzavam te za Olica
@zukanovic samo nemoj gurati svog igraca u prvih jedanes da bi mu mogao nabijati cjenu na marketu
Ako ima nekih prijetnji i pozivanja na neki sukob i neke brutalne obracune fino kopirate adresu uradite screenshot i posaljete na neku od ovih adresa http://mup.ks.gov.ba/gradjanstvo/kontakti
To je jedini nacin da uradite dobro djelo
@pitarbordo preduhitrih te

@hilmo kad vidim da si ti optimista sve je moguce pa i smak svijeta

Vec nekoliko puta si skrenuo pricu sa teme o navijacima i sjeveru ali vrate se oni. Izvini ako moj komentar opet aktivira tu pricu.
@ beli podrzavam te za Olica
@zukanovic samo nemoj gurati svog igraca u prvih jedanes da bi mu mogao nabijati cjenu na marketu

Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 11 nov 2015, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 36 gostiju.