U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Pošteno bi bilo da stave besplatan ulaz. Treba da gledam selektora kojem je vrhunac karijere Rudar Prijedor, koji poziva igrače iz šeste uzbekistanske lige. Dosta što ono malo što nas dođe izgubi živce, još treba da plaćamo za to. 

Hoce li BH1 prenositi
HoceBosna64 je napisao/la:Hoce li BH1 prenositi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Kako je očajan marketing za utakmice mlade repke, nevjerovatno. Pa **** te da nisam slučajno iz dosade otvorio članak na ss.ba maloprije izjave Nestorovića u kojem sam naletio da sutra igramo s Englezima, ne bih ni znao da se uopšte igra tekma, i to još s Engleskom čovjeće...
Daj ko prati to malo bolje da mi kaže odprilike u kakvom sastavu dolaze Englezi, moglo bi se malo otići to pogledati
Daj ko prati to malo bolje da mi kaže odprilike u kakvom sastavu dolaze Englezi, moglo bi se malo otići to pogledati

Ne vjerujem da ce ulaz biti besplatan. Mada bi trebao biti s obzirom koliko se trude oko mladih reprezentacija.
3 marke je ulaz.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
MojGradMojKlub je napisao/la:Kako je očajan marketing za utakmice mlade repke, nevjerovatno. Pa **** te da nisam slučajno iz dosade otvorio članak na ss.ba maloprije izjave Nestorovića u kojem sam naletio da sutra igramo s Englezima, ne bih ni znao da se uopšte igra tekma, i to još s Engleskom čovjeće...

Chambers, Browning, Galloway, Chalobah, Ward-Prowse, Loftus-Creek, Ibe, Akpom & Solanke... Haha, bice interesantno

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Kako bi im trebala izgledali prva postava? 
Ima li spisak uopšte tačan za ovo okupljanje?

Pa to ti je spisak za meceve sa nama (i sa svicom)MojGradMojKlub je napisao/la:Kako bi im trebala izgledali prva postava?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Aha... zahvaljujem
Tvoja prognoza prvih 11? 

sto bi reklamirali kad je vec unaprijed jasno da cemo se obrukat, spisak je po ko zna koji put kriminalan. ustvari, poznavajuci nas, svi ce dat 120% od sebe, pa ce ispast mozda neki podnosljiv poraz, da bi u sljedecoj utakmci onda izgubili od kazahstana ili slicnih. fudbalski savez moldavije je organizovao youtube stream za u17, a mi smo sretni kada nam u "izvjestaju" utakmice navedu sastav. o reklamiranju utakmica ne trebamo ni pricati.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gareth Southgate i 3-4 poznata igraca Premier lige: Chambers, Ward-Prowse, Loftus- Cheek, Ibe... Mislim da bi uz malo reklame privuki nekoliko hiljada ljudi u gradovima koji obicno nemaju prilike ugostiti reprezentaciju tipa Bihac, Gorazde, Konjic itd. Naravno, treba imati barem solidan teren da se uosti utakmica reprezentacije i ne znam koliko ova manja mjesta raspolazu s tim...
Odkud info da je ulaz 3 maraka?
Kako znam, na posterima kod naplatnih kucica kod koseva nije nista pisalo.
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11345HZ1407 je napisao/la:Odkud info da je ulaz 3 maraka?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Vazda dzabe bilo, jesu cudni.
Kenan Pirić, kapiten 

Ovo je prva runda, prve dvije repke iz grupe idu u elitnu rundu. Što se tiče grupe i ja sam napisao tako slično kao ti pa mi je @Sajo rekao da smo bili loše pozicionirani prilikom žrijeba pa smo zato dobili težu grupu. Prelistaj par stranica unazad, naletićeš na taj postnewton_heath_lyr je napisao/la:Koji je sistem u ovim kvalifikacijama. Nesto mi po imenima izuzetno jaka ova nasa grupa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nijedan od ovih gradova nema adekvatan stadion za U-21 koliko sam upoznat u stanje infrastrukture. Gradačac je bio dobro krenuo, ali su onda usporili i skoro nista nisu od tada uradili. Ja bi volio da mozemo U21 poslati u Krajinu da igra 60-80% utakmica kvalifikacija gdje bi Bihać ili Cazin bili idealni (Sanski Most isto ne bi bio loš) ali treba da se pokrene neka inicijativa iz tih sredina, a ne da se ceka da savez donosi neke odluke.SlevinKelevra je napisao/la:Gareth Southgate i 3-4 poznata igraca Premier lige: Chambers, Ward-Prowse, Loftus- Cheek, Ibe... Mislim da bi uz malo reklame privuki nekoliko hiljada ljudi u gradovima koji obicno nemaju prilike ugostiti reprezentaciju tipa Bihac, Gorazde, Konjic itd. Naravno, treba imati barem solidan teren da se uosti utakmica reprezentacije i ne znam koliko ova manja mjesta raspolazu s tim...
Priznajem da nisam gledao U21 uzivo od 2012. godine kada sam otisao na cetiri utakmice (Bjelorusija, San Marino, Grčka i Njemačka) i tada se su ulaznice takodjer naplacivale i mislim da je isto bilo 3 KM. Ne znam kakva je situacija bila u utakmici protiv Mađarske prošle godine u septembru, te ove godine u septembru protiv Kazakhstana koje su takodjer igrane na AFH. Za utakmice U17 i U19 (kako momci tako i djevojke) ulaz jeste bio besplatan kada su igrali u Sarajevu i te su mi utakmice najjace jer na stadionu bude ukupno 20 osoba bez VIP lože (iako to treba da bude zalosno).HZ1407 je napisao/la:Vazda dzabe bilo, jesu cudni.
Ma dobijamo ove nemaju ni jednog igraca iz Manchester Uniteda.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- JohnCleese
- Kontakt:
Hajmo prvo ubit Ukrajinu jedno 1:0, lako cemo sa Englezima
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...