Pa za svaku utakmicu je isti, ne znam kako nisi upratio.Sarmelino je napisao/la:[youtube][/youtube]
Promo spot saveza,ocekivao sam vise

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa za svaku utakmicu je isti, ne znam kako nisi upratio.Sarmelino je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nisam gledo ni jedan do sad od njih haha, eh onda su jos goriHankMoody je napisao/la:Pa za svaku utakmicu je isti, ne znam kako nisi upratio.Sarmelino je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mislim da će Irci igrati 4-3-3 formaciju,nisam siguran da će bunker igrati..oni svoje nade polažu u brze kontre i neće to biti igra na jedan gol kako naši forumasi priželjkuju..ja očekujem našu pobjedu sa jednim golom razlike a da li će biti dovoljno u to nisam baš siguran..FliX je napisao/la:Posto svi znamo/ocekujemo da ce oni igrati (totalni) bunker, onda mi zaista nije jasno sto u raznoraznim formacijama svi stavljamo Dzeku samog u napad?
Daj stavi i Ibisevica od starta i mirna Bosna
Znam sad ce mozda neko reci, bolji je Djuric, Hodzic... ja ipak vjerujem u ovim mecevima iskustvo je iskustvo
Nije tačno,ovo pokazuje za koliko golova Chelsea je on kriv ove sezone.edoo3 je napisao/la:Ko li ce se u ovoj utakmici ukazati od naših![]()
moje prognoze su 2:0 za nas (Pjanic i Dzeko )
Veli Bega ubit cemo ih sa 10 razlike![]()
Moram ih uzet 1:0 minimalno.GabrielBatistuta je napisao/la:Oni ako nas dobiju ovdje mi nemamo ni 0 % sanse za prolaz. Ali šanse da nas dobiju u Zenici su im 5 % tako da ocekujem da ih uzmemo najmanje 2 razlike,ubit cemo ih.
Dolazi li u obzir 3:1Elegant je napisao/la:Moram ih uzet 1:0 minimalno.GabrielBatistuta je napisao/la:Oni ako nas dobiju ovdje mi nemamo ni 0 % sanse za prolaz. Ali šanse da nas dobiju u Zenici su im 5 % tako da ocekujem da ih uzmemo najmanje 2 razlike,ubit cemo ih.
Fata me neki srklet i nervoza.
Ako je istina da im ne igraju ova 2 povrijedjena onda napadati od prve do zadnje minute. Čekanje na priliku kao protiv Velsa bi bila loša taktika po meni.FliX je napisao/la:Posto svi znamo/ocekujemo da ce oni igrati (totalni) bunker, onda mi zaista nije jasno sto u raznoraznim formacijama svi stavljamo Dzeku samog u napad?
Daj stavi i Ibisevica od starta i mirna Bosna
Znam sad ce mozda neko reci, bolji je Djuric, Hodzic... ja ipak vjerujem u ovim mecevima iskustvo je iskustvo
Mene još ne , ali svaki dan 1000 puta u danu pomislim na tekmuHariTz je napisao/la:Počinje polako hvatati nervoza.. valja čekati do petka..
Svaki isti, golovi protiv Izraela, Andore, Vedin na Maracani i to je to.Sarmelino je napisao/la:Nisam gledo ni jedan do sad od njih haha, eh onda su jos goriHankMoody je napisao/la:Pa za svaku utakmicu je isti, ne znam kako nisi upratio.Sarmelino je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, CAGarfia, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], JackW, jasmin10, KarlMarx, KimJongEsmer, Maverick, Micron, MrPink, myself, Proximic, signalidunapark, zikerrz21 i 126 gostiju.