FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hahaplava_pruga je napisao/la:Sjede pitar i manijak u kafani dodje konobar i pita sta cemo momci? Manijak: daj meni DUPLU! Pitar: ja necu nista.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
I ako me kao sviju Vas uhvatila velika euforija pred utakmicu, kada procitah da je Jurcic podnio ostavku odmah je od euforije nastao strah, jer bila bi velika steta kada bi nas "Brko" napustio, jer treba mu dati odrijesene ruke da napravi velikog i Evropskog Zelju. Ali pustimo se toga od veceras pocinje festa koja ce se zavrsiti u Nedjelju kasno navecer.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
cuj kad, danas ba..Raz_ba je napisao/la:Zna li neko kad se igra finale kupa BiH između Želje i Borca?

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!... THE MANIACS - 1987
ae jeldno kratko pitanje , sta mislite ocel biti karata veceras oko 20 do 8 ? sutra ispit a ne znam ga :S
-
- Kontakt:
karata nece biti sigurno, ali ja mislim da bi te mogli pustiti besplatno.. vjerovatno samo na jug. znam da je proslu protiv borca tica reko policajcima da pustaju djecu.. i ovi ga morali poslusatbogy_tm87 je napisao/la:ae jeldno kratko pitanje , sta mislite ocel biti karata veceras oko 20 do 8 ? sutra ispit a ne znam ga :S

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!... THE MANIACS - 1987
-
- Kontakt:
joooooooooj pa hocel vise, ovo vrijeme fakat slabo prolazi!!
Tačan odgovor 100 %, a sad drugo pitanje, ako i ovo tačno odgovoriš dobiješ nagradu: Ko će pobijedit?TM87_Maniacs je napisao/la:cuj kad, danas ba..Raz_ba je napisao/la:Zna li neko kad se igra finale kupa BiH između Želje i Borca?
A đe da znam?!
željo na vrhu gdje mu je i mjesto Mont Blanc 

Hoce li tifa opet zapjevati...barem na razglasu??
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Pozdrav od navijaca iz dijaspore.Ovdje dernek,gajba spremna,ima sateljitska i hajmo navijat.Kontace komsije da je svjetsko prvenstvo pocelo.Hajmo Zeljo.
jao ljudi stvarno smo najjaci . . . Hvala Bogu pa za Zelju navijati Mogu !
Ovog Schlagera ce Zeljo kostat najmanje 20 godina zivota... nije mu lako... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Evo jedan pozdrav navijacima jedinog pravog kluba, iz dalekog Los Angeles-a.Ima nas i ovdje , vjerujte mi, i to starih bolesnika koji su isli na utakmice jos sezdesetih!!! Cekam prenos i nemogu da prezalim sto nisam sa vama na utakmici. Godinama citam vase komentare, pa evo da se i Ja upisem. Sretno veceras nasem Zelji, a poslije kupa nadam se i tituli. Ali, kao sto "SuperBrko" kaze,od utakmice do utakmice.
Daj vise pravite tu istocnu tribinu. Sramota je da Zeljo ima takav stadion, a Zenica moze izdvojiti 36 miliona KM za dvoranu u kojoj se skoro nista i nedesava, osim po kojeg koncerta, Gdje je savez, privatnici, drzava. Pa navijaci da se udruze skoro da je mogu sami izgraditi. Mali offtopic, sorry!
Daj vise pravite tu istocnu tribinu. Sramota je da Zeljo ima takav stadion, a Zenica moze izdvojiti 36 miliona KM za dvoranu u kojoj se skoro nista i nedesava, osim po kojeg koncerta, Gdje je savez, privatnici, drzava. Pa navijaci da se udruze skoro da je mogu sami izgraditi. Mali offtopic, sorry!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
sjever skoro pun, sat vremena prije tekme
-
- Kontakt:
znal neko je l' ima negdje prenos na netu...neki stream...imal ko kakav link da podijeli s nama
faaala

LIVE : FK Zeljeznicar - FK Borac
http://tm87-breza.com.ba/
http://tm87-breza.com.ba/
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.