Posto svi znamo/ocekujemo da ce oni igrati (totalni) bunker, onda mi zaista nije jasno sto u raznoraznim formacijama svi stavljamo Dzeku samog u napad?
Daj stavi i Ibisevica od starta i mirna Bosna
Znam sad ce mozda neko reci, bolji je Djuric, Hodzic... ja ipak vjerujem u ovim mecevima iskustvo je iskustvo
FliX je napisao/la:Posto svi znamo/ocekujemo da ce oni igrati (totalni) bunker, onda mi zaista nije jasno sto u raznoraznim formacijama svi stavljamo Dzeku samog u napad?
Znam sad ce mozda neko reci, bolji je Djuric, Hodzic... ja ipak vjerujem u ovim mecevima iskustvo je iskustvo
Mislim da će Irci igrati 4-3-3 formaciju,nisam siguran da će bunker igrati..oni svoje nade polažu u brze kontre i neće to biti igra na jedan gol kako naši forumasi priželjkuju..ja očekujem našu pobjedu sa jednim golom razlike a da li će biti dovoljno u to nisam baš siguran..
Eh sad vjerovatno nema ni Elliota ni Longa uz navedene suspenzije, to je već druga ekipa.. Uporedio bi ih sa Walesom bez Balea.
Njihov glavni adut će biti kontre i to je to. Neće oni igrati otvoreno sa nama, jer bi im to vrlo vjerovatno značilo zagarantovana 3 gola u mreži.
Felix Brych je lak na kartonima, valjda Lule natjera Colemana na žuti karton, kao i Mire, McC-a
Edin neka ne ide laktom u skoku, neka ne radi klizeći s leđa i neka ne prigovara, sve će biti super, a Mire neka se čuva svog ciganskog ponašanja, iskren da budem, baš me strah da zbog gluposti ne dobije karton što se tiče naših stopera, dobili karton ili ne dobili, meni je svejedno, Šunjić, Spahić, četalj Vranješ, Zukanović, nema tu neke razlike, tako da, ko god zaigra u petak i u revanšu, meni je svejedno
GabrielBatistuta je napisao/la:Oni ako nas dobiju ovdje mi nemamo ni 0 % sanse za prolaz. Ali šanse da nas dobiju u Zenici su im 5 % tako da ocekujem da ih uzmemo najmanje 2 razlike,ubit cemo ih.
GabrielBatistuta je napisao/la:Oni ako nas dobiju ovdje mi nemamo ni 0 % sanse za prolaz. Ali šanse da nas dobiju u Zenici su im 5 % tako da ocekujem da ih uzmemo najmanje 2 razlike,ubit cemo ih.
Moram ih uzet 1:0 minimalno.
Fata me neki srklet i nervoza.
Dolazi li u obzir 3:1
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
FliX je napisao/la:Posto svi znamo/ocekujemo da ce oni igrati (totalni) bunker, onda mi zaista nije jasno sto u raznoraznim formacijama svi stavljamo Dzeku samog u napad?
Ako je istina da im ne igraju ova 2 povrijedjena onda napadati od prve do zadnje minute. Čekanje na priliku kao protiv Velsa bi bila loša taktika po meni.
Počet penale vježbat, bit će ovo kruto, ne bi me čudilo da u obje utakmice ramiziramo.A i penali s obzirom na Begovica su nam rak rana , i nek se ponovi Kipar i Pjanic i halali Huso materi.
Gluho bilo, Bog nek nas sačuva ovoga.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!