BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Repka kojoj je taj Medunjanin donio baraž
eto kakva

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jedna od rijetkih situacija gdje ne mozes 'izgubiti' na kladionici. Uplatis odredjeni iznos na prolaz Irske, po kvoti 2.00. Ako prodjemo, yebo te pare, ako slucajno zeznemo, barem da imas neku minimalnu utjehu, tj. da se napijes i lakse prebolis na racun kladionice.
Virtu4l je napisao/la:Repka kojoj je taj Medunjanin donio baražeto kakva

"We need to suffer. And we need to fight."
Ma ne brine Medo, samo ga postaviti bliže golu jer on prirodno naginje naprijed koliko brinee pitanje tog zadnjeg veznog koji će ga osigurati, po meni Hadzic nije rjesenje , ja bih tu stavio Zukanovica a Seu vratio na beka.
Da Medo hoće ponoviti utakmice protiv Izraela i protiv Kipra
U ovakvim situacijama on može biti ključan igrač koji bi jednim dubokim pasom ili golom sa distance mogao riješiti utakmicu.
Da Medo hoće ponoviti utakmice protiv Izraela i protiv Kipra

Zadnja izmjena: edoo3, dana/u 11 nov 2015, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ocigledno da su neki jos pod uticajem Safetovog glupog pravila: igrac koji je na klupi, odmah gubi sve igracke kvalitete.
Osim Vranjesa, naravno. 

SlevinKelevra je napisao/la:Ocigledno da su neki jos pod uticajem Safetovog glupog pravila: igrac koji je na klupi, odmah gubi sve igracke kvalitete.Osim Vranjesa, naravno.
Ušutkao nas je i protiv Izraela a tek protiv Kipra, nadam se da će i protiv Irske.Kao što @Virtual reče on ima sve ono što Irci mrze, i u ovakvim utakmicama može donijet prevagu.
#15.10.2013 !!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Samo da ne bude ona nasa poznata " ja sam ovo pravio ja ovo mogu i razyebat"Virtu4l je napisao/la:Repka kojoj je taj Medunjanin donio baražeto kakva
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
On nije bio na klupi, on je bio bez kluba.SlevinKelevra je napisao/la:Ocigledno da su neki jos pod uticajem Safetovog glupog pravila: igrac koji je na klupi, odmah gubi sve igracke kvalitete.Osim Vranjesa, naravno.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Medunjanin će po svim parametrima biti jedan od najvažnijih igrača u petak.JohnCleese je napisao/la:Samo da ne bude ona nasa poznata " ja sam ovo pravio ja ovo mogu i razyebat"Virtu4l je napisao/la:Repka kojoj je taj Medunjanin donio baražeto kakva
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
Promo spot saveza,ocekivao sam vise
Promo spot saveza,ocekivao sam vise

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali trenir'o je ispred zgrade.Pivopija je napisao/la:On nije bio na klupi, on je bio bez kluba.SlevinKelevra je napisao/la:Ocigledno da su neki jos pod uticajem Safetovog glupog pravila: igrac koji je na klupi, odmah gubi sve igracke kvalitete.Osim Vranjesa, naravno.

Zasto nema nekih informacija o nasima igracima i timu, sta se desava ? Mesa uveo strogi rezim, karanten, ne mogu maci nigdje ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mozda im pape poslo koju kasetu pa gledajuElegant je napisao/la:Zasto nema nekih informacija o nasima igracima i timu, sta se desava ? Mesa uveo strogi rezim, karanten, ne mogu maci nigdje ?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- JohnCleese
- Kontakt:
Mogao bi, ali isto tako moglo bi i kulminirat i to da se duzi vremenski period nije odigrala niti jedna tekma, pa u slucaju visokog ritma u prvih 20 min. a pri tome ne postignemo gol, kasnije budemo sa igracem manje sredini. Ali dobro sve otom-potom ne zna se jos sastav a niti jedan sportki portal zbog zatvorenosti treninga i ne naslucuju prvih 11 kao dosadVirtu4l je napisao/la:Medunjanin će po svim parametrima biti jedan od najvažnijih igrača u petak.JohnCleese je napisao/la:Samo da ne bude ona nasa poznata " ja sam ovo pravio ja ovo mogu i razyebat"Virtu4l je napisao/la:Repka kojoj je taj Medunjanin donio baražeto kakva

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Valjda nece bit mrtvilo na tribinama kao tokom vecine kvalifikacija
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Jbg nije njima drago biti u Zenici jest da su uslovi fenomenalni ali ipak u Sarajevu su izlasci kafici raja nocni zivot..Elegant je napisao/la:Zasto nema nekih informacija o nasima igracima i timu, sta se desava ? Mesa uveo strogi rezim, karanten, ne mogu maci nigdje ?
Ja bi ih gađao iventarom da ih vidim navecer vani pred ovakvu utakmicu, jos ako su kasni sati i alkohol.zgembo89 je napisao/la:Jbg nije njima drago biti u Zenici jest da su uslovi fenomenalni ali ipak u Sarajevu su izlasci kafici raja nocni zivot..Elegant je napisao/la:Zasto nema nekih informacija o nasima igracima i timu, sta se desava ? Mesa uveo strogi rezim, karanten, ne mogu maci nigdje ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
De to je Mesina taktika neka sigurno, lik je mastermind 

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Re: AW: BiH - Irska (Baraž)
Šta konta O'Neill, u Zenici igrati totalni bunker i onda za 3 dana u ofanzivu totalnu i još računa da će proći. Pa nije sokerGoalgetter je napisao/la:Irci 100% bez Longa i Elliota u Zenici.
Izgleda da ih cuva obojicu za drugu utakmicu, u Zenici ocekujem zestok bunker Irske, na to moramo biti spremni, oni i sa minimalnim porazom nisu nezadovoljni kad uzmemo u obzir situaciju. U drugoj utakmici se vracaju O'Shea, Walters plus jos jako vjerovatno i ova dvojica, te podrska svoje publike, tu ce i napasti, na to ce i O'Neill kalkulisati.

Mi ako dobijemo u Zenici 1 razlike (nebitno koji rezultat) ja vjerujem da ćemo proći dalje barem 70%, ako dobijemo sa dva razlike uvjeren sam 100% da idemo na Euro.
Što se tiče lošijih mogućnosti, ako bude x dajem njima 50% šansi za prolaz, ako nas dobiju jedan razlike to raste na nekih 75%

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Oni ako nas dobiju ovdje mi nemamo ni 0 % sanse za prolaz. Ali šanse da nas dobiju u Zenici su im 5 % tako da ocekujem da ih uzmemo najmanje 2 razlike,ubit cemo ih.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society