Kakav kralj.don_burza je napisao/la:Rutinski Bayern sa 40% snage .
Bio sam nervozniji kad su u scooby doo skidali maske
Sutra nema potrebe za treningom imali su danas
Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakav kralj.don_burza je napisao/la:Rutinski Bayern sa 40% snage .
Bio sam nervozniji kad su u scooby doo skidali maske
Sutra nema potrebe za treningom imali su danas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bihac96 je napisao/la:idu dvije trebe prolaze pokraj nas ja ovoj jednoj dobacim "cao"kad zenska hladno kaze "pusi qurac"A majku ti yebem u p.icku ufuranu.
I posle kazu kako prema zenama treba biti fin, tu se slazem, ajde, ali sta raditi sa zenama g*vnima ? Lik kaze " Cao" a ona ga iznaduvava, bas romanticno. Yebem joj i ja majku koja god da je.alan_kardec je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:idu dvije trebe prolaze pokraj nas ja ovoj jednoj dobacim "cao"kad zenska hladno kaze "pusi qurac"A majku ti yebem u p.icku ufuranu.
yebem joj i ja majku također, podrška za brata i smrt za nafurane žene, dabogda se ne udale!Tribalian je napisao/la:I posle kazu kako prema zenama treba biti fin, tu se slazem, ajde, ali sta raditi sa zenama g*vnima ? Lik kaze " Cao" a ona ga iznaduvava, bas romanticno. Yebem joj i ja majku koja god da je.alan_kardec je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:idu dvije trebe prolaze pokraj nas ja ovoj jednoj dobacim "cao"kad zenska hladno kaze "pusi qurac"A majku ti yebem u p.icku ufuranu.
Da si bio u BMW i imao kockastu glavu rekle bi cao, pusimo ti qurac...alan_kardec je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:idu dvije trebe prolaze pokraj nas ja ovoj jednoj dobacim "cao"kad zenska hladno kaze "pusi qurac"A majku ti yebem u p.icku ufuranu.
Sage je napisao/la:Da si bio u BMW i imao kockastu glavu rekle bi cao, pusimo ti qurac...alan_kardec je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:idu dvije trebe prolaze pokraj nas ja ovoj jednoj dobacim "cao"kad zenska hladno kaze "pusi qurac"A majku ti yebem u p.icku ufuranu.
Sage je napisao/la:Da si bio u BMW i imao kockastu glavu rekle bi cao, pusimo ti qurac...alan_kardec je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:idu dvije trebe prolaze pokraj nas ja ovoj jednoj dobacim "cao"kad zenska hladno kaze "pusi qurac"A majku ti yebem u p.icku ufuranu.
Jel siguran da je žemska?Sage je napisao/la:Da si bio u BMW i imao kockastu glavu rekle bi cao, pusimo ti qurac...alan_kardec je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:idu dvije trebe prolaze pokraj nas ja ovoj jednoj dobacim "cao"kad zenska hladno kaze "pusi qurac"A majku ti yebem u p.icku ufuranu.
-Jesil bio u Travniku ?alan_kardec je napisao/la:Ja toj kuji ne bih mogao ostati dužan, ne bih je iskulirao ni slučajno. Nasmijao bih se i počastio je sa, recimo, kakva si na dojenju ili tako nešto. Jer ništa bolje i ne zaslužuje. Zayebite džentlmensko ponašanje kad je ona originalna kuja.
Nisam obilazio BiH pa ne znam, ali što je Travnik kritičan po pitanju žena, pa ono nema ni u 3 pm.
Jedino je za Zavidoviće tačno.alan_kardec je napisao/la:Prastara fora koja se valjda primjenjuje na sve sve gradove, mjesta, mahale, sela... u BiH osim na Sarajevo.![]()
![]()
za_zivot_cijeli je napisao/la:pogledaj ga Ja RabbiDooVe je napisao/la:Joco zabija 2 gola Borcu, neće ih proslavljati.
Ili sam ja toliko ružan ili ovo vise ne pije vode? Vozim Bmw-a odem često u Bosnu ali nikad da nešto sa strane uhvatim,, a možda mi je i auto starSage je napisao/la:Da si bio u BMW i imao kockastu glavu rekle bi cao, pusimo ti qurac...alan_kardec je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:idu dvije trebe prolaze pokraj nas ja ovoj jednoj dobacim "cao"kad zenska hladno kaze "pusi qurac"A majku ti yebem u p.icku ufuranu.
Ironija svega, na tvoj fax idu samo vjerniceKawhi je napisao/la:Jedino je za Zavidoviće tačno.alan_kardec je napisao/la:Prastara fora koja se valjda primjenjuje na sve sve gradove, mjesta, mahale, sela... u BiH osim na Sarajevo.![]()
![]()
Iz iskustva ili ?Kawhi je napisao/la:Jedino je za Zavidoviće tačno.alan_kardec je napisao/la:Prastara fora koja se valjda primjenjuje na sve sve gradove, mjesta, mahale, sela... u BiH osim na Sarajevo.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.