Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Mogi 1:1
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Evo ga 1-1
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
AJMO MOGIII 2 : 1
Moras imati na racunu da bi pratio livediplomatija je napisao/la:E sad posto nema golova zna li neko kako funkcionise ovo praćenje utakmica na bet 365?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Uplatio sam na 4 marke 2,5 gola america i mogi
Odmah ga zabi america ajde još mogi-paysandu po još jedan
Odmah ga zabi america ajde još mogi-paysandu po još jedan
Zadnja izmjena: Bihac96, dana/u 10 nov 2015, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ajde ove dvije po go
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ubija Macae Nautica, ali nece u gol 

- diplomatija
- Kontakt:
A znam to, imam 1 krunu i patim, nego mislio sam kako oni prate ova dešavanja na terenu npr iz klokotnice hah
Ajde Mogi jos jedan za prelaza ..
Drug najjaca kladionica na svijetu. Vec sam ja s njima pregovarao nesto vezano za meceve iz BiH. Bavim se dugi niz godina novinarstvom i medijima pa sam im nudio neke biznisediplomatija je napisao/la:A znam to, imam 1 krunu i patim, nego mislio sam kako oni prate ova dešavanja na terenu npr iz klokotnice hah

PS: Glabamo mi ovo veceras

Ajde mogi u pitanju su 24 marke 

Trebo si ba reći onoj fuksi što te isfurala dabogda imala čelzija na tiketuBihac96 je napisao/la:Ajde mogi u pitanju su 24 marke

Idemo mogi, da prođu mnogi

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Reci ti njima brat moj kad budes radio da imas jednog momka sa foruma što ce i djeciji tjelesni snimat live za 20 marakakrmpotich je napisao/la:Drug najjaca kladionica na svijetu. Vec sam ja s njima pregovarao nesto vezano za meceve iz BiH. Bavim se dugi niz godina novinarstvom i medijima pa sam im nudio neke biznisediplomatija je napisao/la:A znam to, imam 1 krunu i patim, nego mislio sam kako oni prate ova dešavanja na terenu npr iz klokotnice hah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.. Uglavnom imaju po 5-10 ljudi iz svake zemlje kojima pokrivaju live prijenose. Osiguraju im bijesne racunare, top vezu i solidnu kintu za sve to. Rijetke su greske. Ja sam u 2 godine igranja kod njih primjetio 2 greske i to je to.

Postao sam poznat na forumu zbog "pusi qurac"LjumanM95 je napisao/la:Trebo si ba reći onoj fuksi što te isfurala dabogda imala čelzija na tiketuBihac96 je napisao/la:Ajde mogi u pitanju su 24 marke![]()
Idemo mogi, da prođu mnogi

haha jelde braciki nije nešto da se pohvališ

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Crveni paysandu
Hajde evo crvenog
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
bas neki dan na kosevu na zapadu kad smo igrali sa olimpikom do mene sjedio neki momak sa slusalicama povezan sa nekim, i od 1 do 90te minute je davao svake 4-5 sekunde kljucne rijeci igre, tipa Home Dangerous Attack, away free kick, home yellow card number 13 itd...krmpotich je napisao/la:Drug najjaca kladionica na svijetu. Vec sam ja s njima pregovarao nesto vezano za meceve iz BiH. Bavim se dugi niz godina novinarstvom i medijima pa sam im nudio neke biznisediplomatija je napisao/la:A znam to, imam 1 krunu i patim, nego mislio sam kako oni prate ova dešavanja na terenu npr iz klokotnice hah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.. Uglavnom imaju po 5-10 ljudi iz svake zemlje kojima pokrivaju live prijenose. Osiguraju im bijesne racunare, top vezu i solidnu kintu za sve to. Rijetke su greske. Ja sam u 2 godine igranja kod njih primjetio 2 greske i to je to.
pa mi se cini da je to bas jedan od tih sto rade za bet365..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E **** ga pa veceras bas nece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.