tm84 je napisao/la:neka bude i 1-0... ja cu poludjeti do utakmice...
mislim da cu veceras, ako osvojimo trofej biti najglasniji covjek u gradu ovde... nek mi dodje i policija nek me u zavtvor strpaju nek me izbace iz ceske i evropske unije, veceras su napraviti lom u gradu, ako osvojimo...
mojne se ljutiti haveru ali ovo veceras je jedina situacija u kojoj mi je drago da sam u svom gradu samo zbog želje, a ne negdje vani
mislim da cu veceras, ako osvojimo trofej biti najglasniji covjek u gradu ovde... nek mi dodje i policija nek me u zavtvor strpaju nek me izbace iz ceske i evropske unije, veceras su napraviti lom u gradu, ako osvojimo...
mojne se ljutiti haveru ali ovo veceras je jedina situacija u kojoj mi je drago da sam u svom gradu samo zbog želje, a ne negdje vani
pa znam... nemas pojma koliko bi volio da sam u sarajevu...
dosao bi da nemam ispit u petak... a prevoz odavde do sarajeva traje 24 sata autobusom...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ocekujem veceras od navijaca da navijamo sto bolje mozemo i volio bih da se najvise pjeva pjesma sampione sampione ale ale ale i kup kup kup je nas jer to raja sad trenutno najvise voli
a od igraca ocekujem pobjedu naravno
SRETNO ZELJO VOLIM TE
plavimomak je napisao/la:Ocekujem veceras od navijaca da navijamo sto bolje mozemo i volio bih da se najvise pjeva pjesma sampione sampione ale ale ale i kup kup kup je nas jer to raja sad trenutno najvise voli
a od igraca ocekujem pobjedu naravno
SRETNO ZELJO VOLIM TE
pa znam... nemas pojma koliko bi volio da sam u sarajevu...
dosao bi da nemam ispit u petak... a prevoz odavde do sarajeva traje 24 sata autobusom...
Hoces ti da ides na fakultet. Eto ti sad .
Salim se, naravno... Steta, al kad bi veceras svi Zeljini navijaci dosli, i Kosevo bi bilo tijesno...