FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ta ce Sarioglu..
Kad mu nasa djeca zagrme sa sjevera, tacno ce se sjebati...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jel znate sta je povod prijateljskoj utakmici u subotu? POCETAK PROSLAVE 'U SUSRETU 70. RODJENDANA KLUBA'. Meni dovoljno da odem. Mislio sam na sjever kad sam vidio da je istok 15, sad kad je 10 za clanove idem na istok aBda. Idem prvenstveno da i ja ucestvujem u toj proslavi, ne da vidim Galatu, i ne zanima me ko ce doci od njih (ako bude prvih vedeta ekstra, ako ne, nikom nista).
Druga stvar, da zeljana ili bilo koji drugi tim dovodi nekog za rodjendan, ja ne bi isao (osim Bayern, na njega sam slab
), jer me drugi ne zanimaju. Tako da ja ne ocekujem navijace drugih ekipa na stadionu, ocekujem vise one koji ce tu biti samo da se pokazu na fb..i takvi nam trebaju, kao i oni sto navijaju 90 min. Evo ja ne navijam jer nisam fanatik i nemam zivaca da skacem 90 min, ali bar dodjem na svaku domacu tekmu i ispratim momke.
ZNACI U SUBOTU SVI NA KOSEVO IGRA SARAJ'VO !!!
Druga stvar, da zeljana ili bilo koji drugi tim dovodi nekog za rodjendan, ja ne bi isao (osim Bayern, na njega sam slab

ZNACI U SUBOTU SVI NA KOSEVO IGRA SARAJ'VO !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
A tek kad bi mu postavili jednačinu s dvije nepoznate što im je neki dan nastavnik objašnjav'o, 3 dana čovjek ne bi došo sebiZip je napisao/la:Ta ce Sarioglu..
e cuj da navijas za sarajevo i da ne dodjes u subotu na POČETAK proslave 70 godina svoga kluba? Jos uz to dolazi GALATA?
A U OVO DOBA IDUCE GODINE mozda bude neki jaci od galate

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I dajte go, ori se sa istokaaaa 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno, kako je krenulo bit ce 800 ljudi na tribiniRahma je napisao/la:Sta mislite hoce li se moci kupiti ulaznice prije utakmice za istok?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- molotovljev
Da, dolazi nam turski i evropski gigant Galatasaray, i to baš na Koševo, kao nekada davno kada smo ugostili Real Madrid.Pantelija je napisao/la:e cuj da navijas za sarajevo i da ne dodjes u subotu na POČETAK proslave 70 godina svoga kluba? Jos uz to dolazi GALATA?
Ovo nije samo utakmica, ovo je predstava i rođendanski poklon navijačima Sarajeva.
Ova utakmica je početak i uvod u ono što nas očekuje u narednom periodu... Svakako da je u planu da igramo jednu ovakvu
utakmicu jedanput godišnje, i ja već razmišljam o "narednom protivniku", mislim da bi to mogao biti Milan.
MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO
Da se prisjetimo dva najbolja trenutka posljednjih godina
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A Atromitos moj hilmaga? 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Shooter je napisao/la:I dajte go, ori se sa istokaaaa

stare mi ovde ima raje spremnije i za belaj i za navijanje nego na većini ovih ultra tribina danas

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Djaba, bit ce da je Milan prop'o jer nisu titulu osvojili zadnjih godina isto tako sto je i Galatasaray los jer Turska nije bila poznata po dobrom fudbalu prije ratamolotovljev je napisao/la:Da, dolazi nam turski i evropski gigant Galatasaray, i to baš na Koševo, kao nekada davno kada smo ugostili Real Madrid.Pantelija je napisao/la:e cuj da navijas za sarajevo i da ne dodjes u subotu na POČETAK proslave 70 godina svoga kluba? Jos uz to dolazi GALATA?
Ovo nije samo utakmica, ovo je predstava i rođendanski poklon navijačima Sarajeva.
Ova utakmica je početak i uvod u ono što nas očekuje u narednom periodu... Svakako da je u planu da igramo jednu ovakvu
utakmicu jedanput godišnje, i ja već razmišljam o "narednom protivniku", mislim da bi to mogao biti Milan.
MI SMO DIVOVI
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jes ono dole i pobjeda i sve, ali Bundesligaš je BundesligašSarajlijc@ je napisao/la:A Atromitos moj hilmaga?

Najbolji trenutak po meni je gol Benke protiv Zrinjskog u 80+. Taj je i donio titulu, kad se sjetim tog olaksanja. 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma najbolji je, ne moze izmedju tri fudbalera...hilmo je napisao/la:Jes ono dole i pobjeda i sve, ali Bundesligaš je BundesligašSarajlijc@ je napisao/la:A Atromitos moj hilmaga?![]()

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
On ima posebnu vrijednostSarajlijc@ je napisao/la:Ma najbolji je, ne moze izmedju tri fudbalera...hilmo je napisao/la:Jes ono dole i pobjeda i sve, ali Bundesligaš je BundesligašSarajlijc@ je napisao/la:A Atromitos moj hilmaga?![]()

Koliko se karti može uzeti na člansku?
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Jedna, osim ako ti se ona žena nešto posebno ne smiluje.
FK Sarajevo
Jel ovo onaj lik sto je cesto znao u ovim jacim utakmicama da se popne i lafo ko da vodi navijanjeMojGradMojKlub je napisao/la:[img]http://oi65.tinypic.com/2wedkdf.jpg[/img]Shooter je napisao/la:I dajte go, ori se sa istokaaaa
![]()
stare mi ovde ima raje spremnije i za belaj i za navijanje nego na većini ovih ultra tribina danas

Sjecam se, penje se frajer guzica mu ispala

Yebu mu ljudi sve, gadjaju ga svim i svacim.. Al valjda na nekim dobrim tabletama bio pa nije skontao da se ofira

Šteta, kont'o uzet' za mene i jarana. Hvala, u svakom slučaju 

- MojGradMojKlub
- Kontakt:
jes hahaZip je napisao/la:
Jel ovo onaj lik sto je cesto znao u ovim jacim utakmicama da se popne i lafo ko da vodi navijanje
Sjecam se, penje se frajer guzica mu ispala
Yebu mu ljudi sve, gadjaju ga svim i svacim.. Al valjda na nekim dobrim tabletama bio pa nije skontao da se ofira![]()

ma dobar je momak, vako lud malo al' je bolesnik pravi

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.