FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 10 nov 2015, 19:58

sarajevo46 je napisao/la: Kakve veze ovo "izbrijalo, stavilo brze cvike, uzelo na piku one maksice i došlo u donjoj sivnoj trenerci i spitfajerci" ima s navijacima, kao da želiš reci da moras biti takav da bi pjevao i navijao 90 minuta za svoj klub.
Ne, to i jeste poenta priče. ne mogu nikako da shvatim to "ko je8e te koji nemaju člansku"... kao kome oni trebjau... pa nismo KUD nego najveći sportski kolektiv u državi i jedan od najvećih u regionu. Ima ljudi koji će doći jer je to Sarajevo, a ne jer su fanatici istog. Ne mogu da vjerujem koliko neki bi nas ograničili.

Ali evo kad već spominjemo, šta ima po tebi tih 3.000 hiljade što nema ostatak? Čime se izdvajaju? Pitam da znam, pošto sam na svakoj domaćoj i gotovo svakoj gostujućoj, pa da znam da li sam i ja u toj grupi ili treba i ja da se je8em.
Samo Saraj'vo.

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 10 nov 2015, 19:59

Evander je napisao/la:Je li navijac kluba samo onaj ko navija 90 minuta?
Ja ne navijam 90 minuta. Je li to neko mjerilo?

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Pusti ih brate, ovi sa sjevera misle da su samo oni pravi navijaci a da mi sa istoka i zapada dolazimo tu iz zajebancije itd.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 nov 2015, 20:02

hilmo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
@sarajevo46, Ne navija covjek uopste za nas, ako pogledas sta sam pisao. :) Ali hajde, nema veze, necu da se svađam sa nasim forumasima. Posjeta ce nam reci dovoljno svakako.
Joj kad nas se skupi 25 000 na Koševu u subotu. :mrgreen:
22 000 karata je odstampano ljudino. :tralala: Jedino ako dođe jos 3000 ovih guzonja sto se po fb hvale ovim gratis kartama sto im klub dijeli.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 10 nov 2015, 20:05

Joj pravih navijaca, 90 minuta pjevaju, pa 3 minute psuju pola ni njih ne zna sto, za 90 minuta naprave uglavnom vise štete nego mi ostali za 10 sezona a u posljednje vrijeme tih 90 minuta tako deru glasove da ih nekakve tuzlanske fukare izdominiraju... Kazem nekakve jer su ljudi realno uvijek bili kao grupa smijesni za horde. E ako su to pravi navijaci neka mene među ovim krivim do ponekog gostovanja :clap:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 nov 2015, 20:06

joker90 je napisao/la:
hilmo je napisao/la: Joj kad nas se skupi 25 000 na Koševu u subotu. :mrgreen:
22 000 karata je odstampano ljudino. :tralala: Jedino ako dođe jos 3000 ovih guzonja sto se po fb hvale ovim gratis kartama sto im klub dijeli.
:thumbup: :thumbup: ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2015, 20:14

sarajevo46 je napisao/la:Raja ko da je zaboravila da ima SJEVER 6 KM i ISTOK 10 KM :D Miša mu nije i to valjda puno za FKS - Galata..

Da vecina samo zapad spominje.
Sjever 6 km,i istok 10 km kao da te tribine ne postoje :hmmmmm
Cijena zapada je velika,samo radi Turaka koji ce biti smjesteni na tu tribinu.
Ako nam je puno 6 i 10 km dati za utakmicu Sar-Galata onda jbg.
Ja ocekujem na sevreru jedno 3.000 milje,istok 5.000 zapad 2.000 i Turaka oko 3.000 milje

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 nov 2015, 20:36

Opet ljudi ne kontaju poentu svega..
Oni koji idu na utakmice oni ce i doci.
Medjutim imas ljude koji bi zelili doci a ne mogu jer im je skupo dati 40 km..
Ljudi ne znaju kad udjes u brak i kad imas obavezu prema porodici da nije lahko dati 40 km..
Kad si u gaguli, 40 km je ko saka zlata :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 nov 2015, 20:45

Brate, kada ti je 40KM godišnje da izvedeš familiju na jednu utakmicu puno, onda ti imaš puno većih problema od praćenja FK Sarajevo uživo... Ovo je sve u domenu priče o 'derbi' navijačima. S druge strane se slažem da su utakmice za Premijer ligu poskupe, no isto tako i da su za svaku tribinu za po 2KM manje sumnjam da bi puno više ljudi dolazilo nego sada, ali to je šbb-kbb priča.

Možda ovo zvuči grubo, ali tako je. Ipak, kada pogledam pune kafane i kladionice 24/7 onda nekako dođem do zaključka da i nije veliki broj 'socijalnih slučajeva'. A da se ja pitam, takve slučajeve bih dovodio na Koševo svake druge sedmice besplatno. :)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 nov 2015, 20:53

Ma ja ba, bolje je 3000 nego 30000 :lol.
Nema svrhe raspravljati :)

Opet kazem, doci ce oni koji su naucili dolaziti. A cijenama cemo odbiti one koji su imali bilo kakvu zelju doci i pogledati utakmicu :)
Joker je dao odlican primjer

Vec dvije godine brujimi o skupim cijenama, ocito se to nece promjeniti. :)
Pare samo pare, yebes ljubav i zelju :D

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 nov 2015, 20:57

Da li zaista misliš da će ikada na Koševu biti prosjek 30.000? Ili bar 10.000?

Nemamo mi usađen mentalitet odlaska na sportske manifestacije i nikada nismo ni imali. Ni prije rata, ni odmah poslije rata, ni početkom dvijehiljaditih, niti ćemo ikada imati.

Bolje je 30.000 nego 3.000, ali realnije je da se mi svi izredamo na Jessici Albi.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 nov 2015, 21:09

NEK JE NAMA JEDINI PROBLEM KOLIKO ĆE NAS DOĆI NA GALATASARAY. Ljubi vas brat uspješne i prosperitetne. Tugo moja sjećam se nemamo za plate, igrači ne igraju, trenera nemamo, baljak nam vedri i oblači, pa redžepagić i ini. Vidi nas sad, prava ljepotica, prava lijepa fudbalska balkanska priča, sa našim šmekom. Ne bi mi bili mi da uvijek ne tražimo više i bolje i hvala vam na tom, to nas je dovelo dovde. Nek nemamo podanički mentalitet i nek nam nije dovoljno hljeba i igara, samo tako možemo napredovati. Uvijek više uvijek bolje uvijek korak ispred svih. A ovo nam pokazuje koliko smo narasli, vratite se u bosansku realnost pa zamislite šta smo sve postigli i gdje smo bili i to će vam dati snagu i privatno da napredujete jer je dokaz da se može. HVALA TI KLUBE JEDINI ŠTO SI PRIMJER KAKO TREBA, ŠTO POSTAVLJAŠ STANDARDNE I ŠTO TEŽIŠ VEĆEM I BOLJEM, a dosanjat ćemo i himnu lige prvaka na novom stadionu dok smo živi. Dođite na tekmu ne zbog Galatasaraya nego zbog kluba on to zaslužuje, raste i rasti će a i mi s njim. Vidimo se.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zip
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 10 nov 2015, 21:11

Pa ako imas priliku da bude 30000, zasto je ne iskoristiti?

Malo je prilika za napuniti stadion :)
A ovo je jedna od tih...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 nov 2015, 21:14

jurisicduska je napisao/la:NEK JE NAMA JEDINI PROBLEM KOLIKO ĆE NAS DOĆI NA GALATASARAY. Ljubi vas brat uspješne i prosperitetne. Tugo moja sjećam se nemamo za plate, igrači ne igraju, trenera nemamo, baljak nam vedri i oblači, pa redžepagić i ini. Vidi nas sad, prava ljepotica, prava lijepa fudbalska balkanska priča, sa našim šmekom. Ne bi mi bili mi da uvijek ne tražimo više i bolje i hvala vam na tom, to nas je dovelo dovde. Nek nemamo podanički mentalitet i nek nam nije dovoljno hljeba i igara, samo tako možemo napredovati. Uvijek više uvijek bolje uvijek korak ispred svih. A ovo nam pokazuje koliko smo narasli, vratite se u bosansku realnost pa zamislite šta smo sve postigli i gdje smo bili i to će vam dati snagu i privatno da napredujete jer je dokaz da se može. HVALA TI KLUBE JEDINI ŠTO SI PRIMJER KAKO TREBA, ŠTO POSTAVLJAŠ STANDARDNE I ŠTO TEŽIŠ VEĆEM I BOLJEM, a dosanjat ćemo i himnu lige prvaka na novom stadionu dok smo živi. Dođite na tekmu ne zbog Galatasaraya nego zbog kluba on to zaslužuje, raste i rasti će a i mi s njim. Vidimo se.
Vidimo se!!! :thumbup:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 10 nov 2015, 21:17

jurisicduska je napisao/la:NEK JE NAMA JEDINI PROBLEM KOLIKO ĆE NAS DOĆI NA GALATASARAY. Ljubi vas brat uspješne i prosperitetne. Tugo moja sjećam se nemamo za plate, igrači ne igraju, trenera nemamo, baljak nam vedri i oblači, pa redžepagić i ini. Vidi nas sad, prava ljepotica, prava lijepa fudbalska balkanska priča, sa našim šmekom. Ne bi mi bili mi da uvijek ne tražimo više i bolje i hvala vam na tom, to nas je dovelo dovde. Nek nemamo podanički mentalitet i nek nam nije dovoljno hljeba i igara, samo tako možemo napredovati. Uvijek više uvijek bolje uvijek korak ispred svih. A ovo nam pokazuje koliko smo narasli, vratite se u bosansku realnost pa zamislite šta smo sve postigli i gdje smo bili i to će vam dati snagu i privatno da napredujete jer je dokaz da se može. HVALA TI KLUBE JEDINI ŠTO SI PRIMJER KAKO TREBA, ŠTO POSTAVLJAŠ STANDARDNE I ŠTO TEŽIŠ VEĆEM I BOLJEM, a dosanjat ćemo i himnu lige prvaka na novom stadionu dok smo živi. Dođite na tekmu ne zbog Galatasaraya nego zbog kluba on to zaslužuje, raste i rasti će a i mi s njim. Vidimo se.
:bow: :tokralju:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 10 nov 2015, 21:25

slika

Znaci od Turaka samo 80 000 KM :mrgreen:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 nov 2015, 21:27

Cuj 4000 Turaka? Hoce nas jos ljudi nalupat prije tekme kakvi su.. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 nov 2015, 21:29

Ja kad turci nagrnu da daju krv za djabaluka ulaz :lol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 nov 2015, 21:33

o gratis kartama ne bih, muka me odmah uhvati... kad ŠTRUMF ti pokaze kartu koju je dobio "gratis"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 10 nov 2015, 21:35

[youtube][/youtube]

Evo ga, Sarioglu, vodi navijanje :urnebes:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 nov 2015, 21:41

Shooter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo ga, Sarioglu, vodi navijanje :urnebes:
Kako meni rođo iz Istanbula veli; "Veliki je uspjeh što vam dolazi gospodski klub na noge, svaka čast!" (jer po njegovoj priči Galata je jedini "gospodski" klub dok je Bešiktaš "radnički" a Fener "mafijaški" - njegove riječi :mrgreen: )

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.