Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Musemic i Petrovic iz Radnika imaju auktoritet, deru se k'o limeni.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nije se na tebe odnosilo.MortemHz je napisao/la:Hvala MancoooMancini je napisao/la:Imaš svoj klub. Prvaci ste države, galaktikosi, jedan od najorganizovanijih klubova u Evropi. I ti nama pišeš ovdje.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postajes naporan trolčinoMancini je napisao/la:Nije se na tebe odnosilo.MortemHz je napisao/la:Hvala MancoooMancini je napisao/la:Imaš svoj klub. Prvaci ste države, galaktikosi, jedan od najorganizovanijih klubova u Evropi. I ti nama pišeš ovdje.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bogamiiiiiiiiii,gledam ovaj raspored Olimpika i ako se brzo,vrlo brzo ne uozbiljite mogli bi biti jos jedan klub koji je podigao trofej pa odletio u cvajtu...mislim da je i Varesanovic skontao da je vrag odnio salu..predstoji vam teska borba,plus pod pritiskom da se mora pobijedit a to su najteze utakmice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Hvala Mancooo
[/quote]
Nije se na tebe odnosilo.
[/quote]
Postajes naporan trolčino
mislis da sam se ja tebi ozbiljno obracao?
[/quote]
E nek si me uvjerio da si papak. Dolazi papak na tuđu temu, provocira i onda meni kaže da sam ja trolčina. Šta uradiše od teme u prethodna tri dana!?

Nije se na tebe odnosilo.

Postajes naporan trolčino

E nek si me uvjerio da si papak. Dolazi papak na tuđu temu, provocira i onda meni kaže da sam ja trolčina. Šta uradiše od teme u prethodna tri dana!?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To su tvoje rijeci seljacino prigradska, aj nebitno poglup si ti i za ovo izgleda a kamoli sta drugo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ovaj Olimpic dok je bio Olimpik je bio gradski klub, ovo sada sto navija za njega je sve kontra toga. Od pisanja pa nadalje, steta sto jedan ovakav projekat nije ispunio ocekivajna jer je trebao biti klub koji ce okupljati omladinu predstavljati simbol sporta, kulture i olimpijade po kojoj je i dobio ime. Steta...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Odakle smo to mi koji navijamo za Olimpic? Iz Kalinovika? Samo gluposti pišeš.bhsport je napisao/la:Ovaj Olimpic dok je bio Olimpik je bio gradski klub, ovo sada sto navija za njega je sve kontra toga. Od pisanja pa nadalje, steta sto jedan ovakav projekat nije ispunio ocekivajna jer je trebao biti klub koji ce okupljati omladinu predstavljati simbol sporta, kulture i olimpijade po kojoj je i dobio ime. Steta...

Pogledaj licnu kartu pa reci.Mancini je napisao/la: Odakle smo to mi koji navijamo za Olimpic? Iz Kalinovika? Samo gluposti pišeš.
Kakve gluposti, dovoljno je procitati sta pisete. Ti si sve samo nisi navijac, vjeciti nezadovoljnik sa svim u zivotu, bolje ti je pisi negdje crnu hroniku jer sve vidis tako.
Svaki pvojekat zavrsi u latici kad-tada.
Bio uspjesan ili ne.
Imali ste sve uslove da budete ovo prvo.Ali tesko sa gracicem.ubleha bozija.
Sve u svemu,zavrsite li u cvajti,za koju godinu ide i gasenje.
Bio uspjesan ili ne.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Postajes naporan.solinas je napisao/la:Svaki pvojekat zavrsi u latici kad-tada.
Bio uspjesan ili ne.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Onda zaobidji.stisni ignore i odj.MCMXLVI je napisao/la:Postajes naporan.solinas je napisao/la:Svaki pvojekat zavrsi u latici kad-tada.
Bio uspjesan ili ne.
Da prostis

- akisarajevo92
- Kontakt:
nevjerovatni koliko se prokurcile ove fukare na forumu, docekali da izadju iz rupa
na koju god temu udjem, bar jedna fukara nesto pametuje
na koju god temu udjem, bar jedna fukara nesto pametuje
Don't believe the hype.
Vidim da me nisi skontaosolinas je napisao/la: Onda zaobidji.stisni ignore i odj.
Da prostis

Sad ce tebi Manco doci i objasniti neke stvari

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nisam razumio.izvini.MCMXLVI je napisao/la:Vidim da me nisi skontaosolinas je napisao/la: Onda zaobidji.stisni ignore i odj.
Da prostis![]()
Sad ce tebi Manco doci i objasniti neke stvari
Cekaj samo dok me radar ufati.

Kakva crnu ličnu kartu? Rođen u glavnom gradu, živjeo prije rata u glavnom gradu, živjeo u ratu u glavnom gradu, čitav poslijeratni period u glavnom gradu brnjo jedan. Ti se lafo brineš o ovom klubu a nikada ništa nisi pozitivno napisao o istom. A o Tuzli se ne treba ništa komentarisati. Bio sam dosta puta u njoj i nigdje više primitivizma nisam vidjeo. Proziva ovaj gore našeg predsjednika a onaj njihov iz nekog sela pored Tuzle zavolio "preko noći" istu i klub u njoj.bhsport je napisao/la:Pogledaj licnu kartu pa reci.Mancini je napisao/la: Odakle smo to mi koji navijamo za Olimpic? Iz Kalinovika? Samo gluposti pišeš.
Kakve gluposti, dovoljno je procitati sta pisete. Ti si sve samo nisi navijac, vjeciti nezadovoljnik sa svim u zivotu, bolje ti je pisi negdje crnu hroniku jer sve vidis tako.

Ako smo mi primitivci sta ste onda tek vi da mi je znatMancini je napisao/la:Kakva crnu ličnu kartu? Rođen u glavnom gradu, živjeo prije rata u glavnom gradu, živjeo u ratu u glavnom gradu, čitav poslijeratni period u glavnom gradu brnjo jedan. Ti se lafo brineš o ovom klubu a nikada ništa nisi pozitivno napisao o istom. A o Tuzli se ne treba ništa komentarisati. Bio sam dosta puta u njoj i nigdje više primitivizma nisam vidjeo. Proziva ovaj gore našeg predsjednika a onaj njihov iz nekog sela pored Tuzle zavolio "preko noći" istu i klub u njoj.bhsport je napisao/la:Pogledaj licnu kartu pa reci.Mancini je napisao/la: Odakle smo to mi koji navijamo za Olimpic? Iz Kalinovika? Samo gluposti pišeš.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Uvijek ste bili i ostali jedna velika provincija. Donijet će kamiondžija poklona kada se vrati iz Amerike pa stanite u red.solinas je napisao/la:Svaki pvojekat zavrsi u latici kad-tada.
Bio uspjesan ili ne.
Kaze se 'zivio', a ne zivjeo i to 'brnjo' je sa nekih zivopisnih pasnjaka diljem nase drzave, to se u Sarajevu nikad nije govorilo.Mancini je napisao/la:Kakva crnu ličnu kartu? Rođen u glavnom gradu, živjeo prije rata u glavnom gradu, živjeo u ratu u glavnom gradu, čitav poslijeratni period u glavnom gradu brnjo jedan. Ti se lafo brineš o ovom klubu a nikada ništa nisi pozitivno napisao o istom. A o Tuzli se ne treba ništa komentarisati. Bio sam dosta puta u njoj i nigdje više primitivizma nisam vidjeo. Proziva ovaj gore našeg predsjednika a onaj njihov iz nekog sela pored Tuzle zavolio "preko noći" istu i klub u njoj.bhsport je napisao/la:Pogledaj licnu kartu pa reci.Mancini je napisao/la: Odakle smo to mi koji navijamo za Olimpic? Iz Kalinovika? Samo gluposti pišeš.
Kako nisam napisao, danas sam rekao da je divna ideja bila, samo steta sto realizacija steka.
Ne znam zasto mijesas Tuzlake ovdje, jel to sto su vas ispalili pa sada sa vrha masu svima ispod.

Kakva crnu ličnu kartu? Rođen u glavnom gradu, živjeo prije rata u glavnom gradu, živjeo u ratu u glavnom gradu, čitav poslijeratni period u glavnom gradu brnjo jedan. Ti se lafo brineš o ovom klubu a nikada ništa nisi pozitivno napisao o istom. A o Tuzli se ne treba ništa komentarisati. Bio sam dosta puta u njoj i nigdje više primitivizma nisam vidjeo. Proziva ovaj gore našeg predsjednika a onaj njihov iz nekog sela pored Tuzle zavolio "preko noći" istu i klub u njoj.
[/quote]
Ako smo mi primitivci sta ste onda tek vi da mi je znat
[/quote]
New York.

Ako smo mi primitivci sta ste onda tek vi da mi je znat

New York.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.