Idemo veceras NBA sa cvajom da ispratimo.
Glavni listic:
New Orleans kp1 1.75
Davis 26.5 over 1.85
Favors 14.5 over 1.7
kv. 5.6
Red je da i Pelicani upisu prvu pobjedu, a i Davis bi trebao biti taj koji ce povuci. Prije tri noci ostao na 25 protiv Dallasa gdje su porazeni, ocekujem njihovu prvu pobjedu. Favors je po meni tip dana. Mislim da su mu malo previse spustili granicu nesto je bio ko bolestan pa slabije igrao. Veceras ide na Lovea te ocekujem egal utakmicu i napade preko njega te lagani prelaz granice.
Ostali:
Wall 18.5 over 1.85
Bryant 17.5 under 1.85
Favors 14.5 over 1.7
kv. 5.8
Wall veceras bez Beala te ocekujem Johna na 20 plus. Bryant nije u formi i cini mi se visoka granica za njega.
James 25.5 under 1.85
Utah 6.5 h2 1.85
Milwakuee 1x 1.8
Favors 14.5 over 1.7
kv. 10.5
James sa blagom povredom ledja i ne ocekujem da forsira posebno jer su u reketu Favors i Gobert, pa nece ga valjda sut toliko krenuti. Cleveland igra vecinu tekmi u egalu i imaju dobar niz pobjeda veceras opet ocekujem takvu tekmu, pa moguce je i iznenadjenje gostiju. Milwakuee-Boston ja prednost dajem domacinu jer mislim da su kvalitetnija ekia i cudna mi je ova kvota. Mislio da ce biti obratno, ali eto vidjecemo.
Durant 28.5 over 1.85
Oklahoma x2 1.4
Milwakuee 1x 1.8
Davis 26.5 over 1.85
BiH 1 2.2
kv 19
Durant cisto na osjecaj i jer uvijek igra dobro u svom rodnom gradu, te ocekujem pobjedu gostiju. Ove dvije objasnjene, te na kraju Bosna ako ostane da se imam graditi na x u petak
Sretno svima red je za dobar dobitak