Čitav stadion je 20 miliona.Istočna 5,5 miliona.Podijeli na 3 godine.barca_87 je napisao/la:ova istocna tribina po projektu kosta najvise ,16 miliona je samo ona jer ispod nje ce doc svlacinice ,trzni...sloboda72 je napisao/la:
IZGLEDA DA SE LOKALNI IZBORI POMIJERAJU ZA 2018. I SPAJAJU SA OPŠTIM IZBORIMA. ZA 3 GODINE OVA" ISTOČNA" TRIBINA MOŽE DA SE IZGRADI.
sjeverna po projektu kosta 4 miliona ,gradila se znas i sam koliko godina ,ova kosta 4 puta vise ,nema sanse ,opstina ak bude sama pravila izgradit ce se za 20 godina
jedino ak odustanu od ovog projekta pa naprave neku drugu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja volim FK Tuzla City
Utakmica protiv Celika u Nedelju u 12:30 jos malo pa cemo i u 10 igrati hehehehe
Kad bi neko investirao novac u istocnu tribinu, ista bi se brze zavrsila jer vec imaju iskustvo u radu
, tribina je ravna sa dva nivoa i bila bi dovoljna za klub da nastupi u evropi jer zajedno sa sjeverom ispunjavala sve kriterije. Poslije istoka bi trebalo izgraditi zapad te na kraju jug cime bi se kompletirao idejni projekat stadiona Tusanj.
Mozemo mastati i nadati se da ce tako i biti ali tesko, veoma tesko.
Cestitke Azmiru, Husrefu, igracima, upravi, UG, fukarama i simpatizerima na odlicnoj i najboljoj jesenjoj sezoni od Gerumove Slobode 1987 godine. Nadam se svim pobjedama u tri dodatna kola i samom vrhu tablice a nakon toga i dodatnim pojacanjima na vec pomenutim pozicijama s kojima bi se plasirali u evropska takmicenja. Nadam se i potpisivanju reprograma dugova prema drzavi jer je to glavna stavka koja se mora rijesiti da bi se dobila licenca za domaca i euro takmicenja.
Mozemo mastati i nadati se da ce tako i biti ali tesko, veoma tesko.
Cestitke Azmiru, Husrefu, igracima, upravi, UG, fukarama i simpatizerima na odlicnoj i najboljoj jesenjoj sezoni od Gerumove Slobode 1987 godine. Nadam se svim pobjedama u tri dodatna kola i samom vrhu tablice a nakon toga i dodatnim pojacanjima na vec pomenutim pozicijama s kojima bi se plasirali u evropska takmicenja. Nadam se i potpisivanju reprograma dugova prema drzavi jer je to glavna stavka koja se mora rijesiti da bi se dobila licenca za domaca i euro takmicenja.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de molim vas ne kacite vise ove smijesne slike Tusnja....pun mi ih je k u r a c...i njih i faraona i evropskog stadiona....svako ko ima GRAM mozga u glavi odlicno zna da ovo sto je predstavljeno idejnim planom nikad nece bit realizovano...znaci,NIKAD....j e b e ni sjever oni nisu zavrsili za 6 godina...stoka
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Slazem sestaragarda je napisao/la:de molim vas ne kacite vise ove smijesne slike Tusnja....pun mi ih je k u r a c...i njih i faraona i evropskog stadiona....svako ko ima GRAM mozga u glavi odlicno zna da ovo sto je predstavljeno idejnim planom nikad nece bit realizovano...znaci,NIKAD....j e b e ni sjever oni nisu zavrsili za 6 godina...stoka
Okrenimo se mi sadasnjosti,to je ono sto nas treba zanimati.. kad ce paketici od Husica
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
i de nek moderacija zakljuca onu temu o stadionu...j e b o im stadion mater u p i c k u....p o s e r e m im se na gradsko vijece
Tako je, idejni projekat nikad nece biti realiziran, to je bio suplji govor sve u cilju predizbborne kampanje, mi treba da tezimo da se barem sjever dovede do kraja barem ono osnovono, zapad sredit fasadu, prefarabt ograadu, oprat stolice, mokre cvorove rijesit, i istocnu tribinu kao ona tribina u Gradacu onako nesto uradit, jos kad bi se sveto natkrilo i tamam. Imali bi stadion za evropu, al tesko i ovo da cemo u dogledno vrijeme imat i ovo je san. Tako da zavrsetak sjevera, sredivanje zapada, fasada, mokri covorovi, natrkrit zapad i dozidat negdje objekat za jedan tv studio, i jos te neke sitinice koje Uefa trazi, postavit montaznu tribinu na istoku kao ona u Srebreniku za goste u Pl i to je to. I ova druga opcija trenutno djeluje predaleko, tako da Bilino Polje nas ceka ako izborimo evropu. Sad jos ako se pomjere izbori na 2018, nema nama stadiona ni narednih 10 god sigurno
http://www.corrieredellosport.it/video/ ... ajko_zeba/
http://www.theguardian.com/football/201 ... -lacazette
Zeba uzdrmao i medije u Evropi. Svi pišu o Slobodi ovih dana.
http://www.theguardian.com/football/201 ... -lacazette
Zeba uzdrmao i medije u Evropi. Svi pišu o Slobodi ovih dana.
Zapadna tribina je završena 1957.Ona je građena od jalskog ,blatnjavog šljunka.Nemamo mi nju šta više fasadirati,farbati,natkrivati.Zapadna tribina stadiona Tušanj može svakog trenutka da se sruši sama od sebe.Nas vizuelno zavaravaju stolice iz 2004 i ono što je malo zamazana. NJene konstrukcijski nosive grede su pred raspadanjem.O tome postoje stručni nalazi nadležnih Ustanova.TRUST je napisao/la:Tako je, idejni projekat nikad nece biti realiziran, to je bio suplji govor sve u cilju predizbborne kampanje, mi treba da tezimo da se barem sjever dovede do kraja barem ono osnovono, zapad sredit fasadu, prefarabt ograadu, oprat stolice, mokre cvorove rijesit, i istocnu tribinu kao ona tribina u Gradacu onako nesto uradit, jos kad bi se sveto natkrilo i tamam. Imali bi stadion za evropu, al tesko i ovo da cemo u dogledno vrijeme imat i ovo je san. Tako da zavrsetak sjevera, sredivanje zapada, fasada, mokri covorovi, natrkrit zapad i dozidat negdje objekat za jedan tv studio, i jos te neke sitinice koje Uefa trazi, postavit montaznu tribinu na istoku kao ona u Srebreniku za goste u Pl i to je to. I ova druga opcija trenutno djeluje predaleko, tako da Bilino Polje nas ceka ako izborimo evropu. Sad jos ako se pomjere izbori na 2018, nema nama stadiona ni narednih 10 god sigurno
Pomijeranje termina Izbora za 2018 je šansa za faraona jer njega su već otpisali i u njegovoj stranci.Nikšić ga pobijedio u Tuzli na stranačkim izborima.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 11 nov 2015, 17:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
- Omerbavarac
- Kontakt:
Veliki si tek kad Svijet pocne o tebi pricati.
Veliki covjek stvara veliku Slobodu.
Hvala Azmire.
Veliki covjek stvara veliku Slobodu.
Hvala Azmire.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako je zapad toliko los, i da se moze sam od sebe srusti, onda nam treba sto prije kakav istok, barem od nekih 4000 mjesta
Ucero vam Stadion .
Ima KO misli i o stadionu i o reprogramu,i pojacanjima.
I sponzorima.
UZIVAJTE prvi smo haloooo
Ima KO misli i o stadionu i o reprogramu,i pojacanjima.
I sponzorima.
UZIVAJTE prvi smo haloooo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pa ako je u tako kriticnom stanju, zasto niko ne raguje? Ili se mozda ceka da bude povrijedjenih... 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoce da izginemo pa da onda ostanu samo ovi sto navijaju za OKK-uDoeTz je napisao/la:Pa ako je u tako kriticnom stanju, zasto niko ne raguje? Ili se mozda ceka da bude povrijedjenih...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sad nesto gledam komentare i postove od prije par godina i poredim sa ovim danas....U KAKVOJ SMO MI CRNOJ RUPI BILI,JBTEEEEEEEEEEEE...za recimo 2 godine napravili smo pomak u svakom segmentu i to od svjetlosne godine...majke mi,strasno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bili smo u situaciji tada takvoj da bi bili sretni da dodje Gracic 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
majke mi mile,ne z a j e b a j e m se sekunde mi onom Husicu ko Fergusonu moramo spomenik podici ispred Tusnja...I TO U PRIRODNOJ VELICINI,JBTtuzlak1987 je napisao/la:Bili smo u situaciji tada takvoj da bi bili sretni da dodje Gracic
Bolje da Imamoviću dignemo spomenik, da zaradimo šta. Pet KM pljuvanje, deset pi*anje.staragarda je napisao/la:majke mi mile,ne z a j e b a j e m se sekunde mi onom Husicu ko Fergusonu moramo spomenik podici ispred Tusnja...I TO U PRIRODNOJ VELICINI,JBTtuzlak1987 je napisao/la:Bili smo u situaciji tada takvoj da bi bili sretni da dodje Gracic
BALL DON'T LIE
NKMramor je napisao/la:Bolje da Imamoviću dignemo spomenik, da zaradimo šta. Pet KM pljuvanje, deset pi*anje.staragarda je napisao/la:majke mi mile,ne z a j e b a j e m se sekunde mi onom Husicu ko Fergusonu moramo spomenik podici ispred Tusnja...I TO U PRIRODNOJ VELICINI,JBTtuzlak1987 je napisao/la:Bili smo u situaciji tada takvoj da bi bili sretni da dodje GracicNakrcali bi klub parama za mjesec.
![]()
![]()
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 7 gostiju.