Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Onih pravih 3000 ne psuje.Zip je napisao/la:Jbte isto ko da se samo na nasim stadionima psuje i pljuje![]()
![]()
Pa psuju, psovali su im zadnje 3 tekme na Kosevu poslije utakmice. Doduse ne svi, nego 200-300 ljudi...ultrasegamega je napisao/la:Onih pravih 3000 ne psuje.Zip je napisao/la:Jbte isto ko da se samo na nasim stadionima psuje i pljuje![]()
![]()
Istina, i ja se slazem, treba uprava spustiti cijenu karata, ali kada je na tribini 5,6 hiljada, a pjeva samo 1 hiljada, e onda je to problemjoker90 je napisao/la:Brate ako je tebi cilj da nas prati samo 3000 ljudi na ovakvim tekmama, koji ce nam qrac onda Tan, sponzori, napredak, grupne faze i zajebancije? Ako hocemo da nam klub bude nesto vise od obicnog BiH mahalskog kluba onda nam treba sve i jedan od ovih 30 000 navijaca koje treba privuci na stadion. I vise se te psovke cuju kad nas je 1000 na stadionu protiv Drine, nego kad nas je bilo 30k protiv Borusije.HordasOdMalena je napisao/la: Je li bolje tih 30000 da ti cim neki fudbaler primi loptu ti facebook huligani ce mu psovati od-do, dok ce ovih 3000 pjevati i bodriti tim i kad' je lose i kad' je dobro. Ovih 30000 ce, neovisno o rezultatu, pritrcati da fudbaleru uzmu dres da se hvale po mahali. Po sjeveru pocinju dolaziti djeca od 13, 14 godina da oni fol navijaju, a po facebooku "uzivaju" na Kosevu. Kada sam vidio da Stanic (inace velika debilcina) izlazi, a klinci sa istoka idu na njega kao oni da se obracunaju. Zato je bolje tih 3000 navijaca.
Hajde Boga ti, tada je haman sve bilo u kur.cu osim Sjevera, a sada kada se sve ostvarilo što smo željeli i sanjali dugo godina logično da je i Sjever zaslužio da malo "odmori" i pruži "šansu" novim generacijama i krene u "podmlađivanje"!HordasOdMalena je napisao/la:Da ne ispadne da ja zelim da je ovakav sjever, iskreno kar.ina je zesca. Samo kad pogledas klipove iz 2009, 2010 (pogotovo na grbavici) tek tada shvatis koliko je opao sjever u zadnje vrijeme. Ja kazem da ce te tih 3000 bodriti na svakom gostovanju, na svakoj utakmici. A ovih 25 hiljada sto dodju na titulu da vide kako izgleda taj famozni pehar, da se slikaju sa medeljama igraca, to je vec druga prica.
Prije ću završiti kod kakve profesorice bosanskog nego kod logopeda. Meni je problem jezik a ne izgovoruNbx je napisao/la:Sto nam to Hilmage nema, nije valjda zaglavio kod logopeda![]()
Vidim zvanicna fb stranica presla 170k!MortemHz je napisao/la:Koga zanima i ko prati fb i slicne drustvene mreze, sad smo #1 po lajkovima u BiH na svim mrezama
I see what u did there.hilmo je napisao/la:Prije ću završiti kod kakve profesorice bosanskog nego kod logopeda. Meni je problem jezik a ne izgovoruNbx je napisao/la:Sto nam to Hilmage nema, nije valjda zaglavio kod logopeda![]()
![]()
Ma nek se natovari ko hoce brate, evo ne moze biti postavljeno jednostavnije od ovog sto je ovaj covjek rekao. Galata je veliko ime i sigurno bi doslo i raje koja ne navija za Sarajevo da je malo pristupacnije. Imas sigurno jos more ovakvih primjera starije raje koja navija za kone, a dosli bi s nekim na tekmu. I ovaj meni covjek kaze, otisao bih na tekmu da odvedem malog, da se slika, nek ima uspomenu da je bio na jednoj takvoj utakmici sa mnom, ali sto je puno, puno je. I onda dođe mi neko zadrt ovdje pricato kako je bolje nas 2000 pravih, nego da nam ovakvi pune stadion i slikaju se po njemu. Jarane nece te yebat ako se slikaju sa djecom, ne mogu svi biti ultrasi, sa brzim cvikama, maxicama i izbrijanom vuglom.THEC je napisao/la:i sad ce ti se neko beze natovariti na ledja sto si to napisao, a evo vjerujem da ce vecina nas koji ovdje na forumu upozoravaju na cijene karata otici na tekmu, no mnogi nece, i onda ce kasnije biti kukanje sto je slaba posjeta, jednostavno nekad u upravi ne razmisle dobro, poslije 7-8 godina smo igrali ligu prvaka, cijene su za clanove recimo bile manje nego sad, i kakvu smo posjetu imali ? - nekih 15-ak milja, nesto malo vise nego recimo protiv Zrinjskog prosle sezone, a sad jos zima, ima i na tv-u, prijateljska, tacnije revijalna utakmica, bez obzira sto je Galatasaray mnogo veci klub od Lecha, no nije isto igrati pretkolo LP i obicnu prijateljsku utakmicu, i onda ne treba ni da cude takve reakcije, no dobro jos jednom ako ne smeta ljudima u klubu slaba posjeta onda ne smeta vala ni meni
Samo lagano u totalnu dominaciju na svim poljima!MortemHz je napisao/la:Koga zanima i ko prati fb i slicne drustvene mreze, sad smo #1 po lajkovima u BiH na svim mrezama
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 31 gost.