Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
invincible1921 je napisao/la:Evo i mene sa svojom mukom....dan 29 listic pao na jednom 29![]()
To je tocarli22 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Evo i mene sa svojom mukom....dan 29 listic pao na jednom 29![]()
Mozda je dobio i otiso na bahamegaston je napisao/la:Ljudi jel zna neko šta je sa @ado899 ?
To je momak koji je imao Henry-a na avataru i uvijek pogađao tikete na jaku uplatu sa onom svojom "Ako prođe prođe"
Hrvatska - Belgija ?? I ja imam pm3SlevinKelevra je napisao/la:U19, prijateljska... i nema golova.
Nadam se da jesteinvincible1921 je napisao/la:Mozda je dobio i otiso na bahamegaston je napisao/la:Ljudi jel zna neko šta je sa @ado899 ?
To je momak koji je imao Henry-a na avataru i uvijek pogađao tikete na jaku uplatu sa onom svojom "Ako prođe prođe"
Da.Convicts1988 je napisao/la:Hrvatska - Belgija ?? I ja imam pm3SlevinKelevra je napisao/la:U19, prijateljska... i nema golova.![]()
Kuži ove muslimančine, poluvrijeme 3:1, sad je 67 minut već je 4:4A ide dvica sigurno hhh
E nek i mene jednom Bog pogleda u 90+brile je napisao/la:![]()
![]()
I Izrael dobi crveni karton sad ce se zatvoriti i jedni i drugi, a ja imam 4+
![]()
Koliko god da ti pise da imas na racunu toliko mozes dici, nema uslova nikakvihgojzerica je napisao/la:hitno pitanje, ako mi neko uplati 50KM na račun u Premieru, mogu li ja u svojoj poslovnici odma podići tih 50KM, tj. jel dozvoljeno dizati uložene pare. Znam da je u bhplay moglo samo podići ono što dobiješ, a ne uplatiš.
Kakve to pare peres?gojzerica je napisao/la:hitno pitanje, ako mi neko uplati 50KM na račun u Premieru, mogu li ja u svojoj poslovnici odma podići tih 50KM, tj. jel dozvoljeno dizati uložene pare. Znam da je u bhplay moglo samo podići ono što dobiješ, a ne uplatiš.
hvalanokee95 je napisao/la:Koliko god da ti pise da imas na racunu toliko mozes dici, nema uslova nikakvihgojzerica je napisao/la:hitno pitanje, ako mi neko uplati 50KM na račun u Premieru, mogu li ja u svojoj poslovnici odma podići tih 50KM, tj. jel dozvoljeno dizati uložene pare. Znam da je u bhplay moglo samo podići ono što dobiješ, a ne uplatiš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.