FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 nov 2015, 14:37

hilmo je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Pa recite da se ne isplati biti član :) Das godisnje 20 marki i imas ulaznice jeftinije cijelu godinu. Ne bi bilo lose da neko sabere koliko ustedi član u odnosu na nečlana samo na ulaznicama, ne racunajuci ostale popuste pri kupovini artikala i ostalim uslugama. Mislim da smo do sad imali 10 domacih, racunajuci LŠ i Kup, a inace je negdje od 3 do 5 maraka jeftinija karta, znaci preko 30 marki za polusezonu usteda? Znaci otplacena clanska i dobar jos cenera u odnosu na nekog ko nema clansku plus imas jeftiniju kartu jos ostatak sezone. Kupujte clanske ba, nemojte bit levati :) :P
E pa sad, koliko me sjećanje služi prošle sezone je samo za derbi bila jeftinija karta za članove... ove samo protiv poljaka. Na običnim utakmicama nema popusta..
Ali da se isplati, isplati se biti član ;)
Jbga opet svaka ova jaca tekma gdje su ulaznice skuplje imas popust.

Mada braco, lijepo ju je imati u novcaniku kad ne bi imao po' popusta. slika
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 10 nov 2015, 14:40

ultrasegamega je napisao/la:Ma ne treba nam Galata, ne treba nam reprezentacija, ne treba nam RK Bosna, ne treba nam KK Bosna...
Sarajevo je postalo najiskopleksiranije selo na svijetu. Sve ste otjerali iz grada. Sve! Seljacine, papci iskompleksirani, a daju sebi za pravo da nekog pljuju, komentarisu omalovazavaju i tjeraju. Fuj.
Treba vam Seka Aleksic, Boban Rajevic i Aca Lukas. To vam treba smetljari. Za to nije skupa karta, a?!
pa vazda smo bili ti,sjecham se jednom prije rata gostovao elton john,ljudi na kraju pocheli dijeliti dzaba karte i opet niko nije dosh"o al zato kada gostuje "juzhni vjetar" kupuju se karte da su 100 maca,shto u neku ruku i poshtujem kod ovih papaka,problem smo mi "urbani" kojima je sve skupo dok che papak svoju scenu isposhtovati bez obzira na kokuzluk il" bilo shto,dok che fgr sve probati da udje djaba ili na spisak

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 nov 2015, 14:42

Klub ima pare. Tan je tu u svakom slucaju. Cijene karti su prokletstvo ili nerazmisljanje! Odavno je ovako, isto je bila prica i sa sezonskim.

Na upravi je da nadju balans izmedju cijena i posjete koju misle imat s tom cijenom! Ovo je preskupo!!!
Da se razumijemo, clan sam a i planiram abd dat krv u cetvrtak. Ovo govorim opcenito
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 nov 2015, 14:48

Kaze neko nije do cijene. Mozda nije iskljucivo jer nema krova recimo, ali treba pogledati protiv Slavije. Srijeda, djeca igraju, 13:30, istok solidno popunjen :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 nov 2015, 14:49

Real87 i ultrasegamega, procitajte ponovo postove koje su napisali Evander i Shooter! I probajte da manje raju na ovoj temi nazivate levatima i slicno.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 nov 2015, 14:50

Nije se rodio, niti je u planu da se rodi, onaj koji će ugoditi navijačima Sarajeva.

Ko hoće doći, doći će i to je to.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 10 nov 2015, 14:56

Steph je napisao/la:Nije se rodio, niti je u planu da se rodi, onaj koji će ugoditi navijačima Sarajeva.

Ko hoće doći, doći će i to je to.
To je to. Trebaju nam virsle i prijateljska sa Famosom, bolje nismo ni zasluzili. Nismo zasluzili ni da nam reprezentacije u rukometu, fudbalu i kosarci igraju u gradu. Nista nismo zasluzili. Samo cajke zasluzujemo.
Debili.

pitarlOOk
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 10 nov 2015, 15:02

Shooter je napisao/la:S kartama se pretjeralo, pa karta za baraz Bosna Irska koja odlucuje o plasmanu na Euro je 20 KM a ovamo za prijateljsku utakmicu koja je potpuno nebitna hoces 20 KM. Preseravanje. Ja cu otici, dacu 15 KM za zapad jer sam clan al nece otici ostalih 5-6 koji su to redovno na utakmicama sa mnom jer im je to puno.
Ta karta koju si nabrojao za repku od 20 km je iza gola i kod nas ja 6 km,(Sjever je protiv Drine i Viteza 5km) a ostale za repku su 30 km i 40 km #samokazem
Mosa RajvoSa

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 nov 2015, 15:12

Evander je napisao/la:Naravno da su preskupe.
U sustini, koliko ljudi zna nabrojati tri igraca Galate koji ce igrati na Kosevu taj dan?
Nije to sad Bayern da dolazi i da ce po inerciji povuci raju.

Ponavlja, sa kim sam god pricao od ovih "Europa navijaca", a takvi pune stadione, nikog ne zanima ova utakmica.
Ma brate neka ti "evropljani" i ne dolazi zaboli me.Ako ne dodu kada pada kisa,snijeg,kad ti vjetar usi odreze do poluvremena,kada gostuju Vitez,Slavija i sl. ekipe,ni sada ne trebaju.I neka su lupili ove cijene radi takvih ,koji se nikada nece uclaniti u klub jer ih i ne zanima sta se desava.Samo dodu na utakmicu ako je tu Besiktas,Borussia,Dinamo K. da se slikaju i kurce po fb.
E radi takvih hvala Upravi na ovim cijenama ulaznica.Ako sam nekada na 20m2 **** grbavice mogao davati 15-20 km,mogu i protiv Galate i to za rodendan mog kluba!
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Real87
Kontakt:

Post Postao/la Real87 » 10 nov 2015, 15:22

joker90 je napisao/la:Real87 i ultrasegamega, procitajte ponovo postove koje su napisali Evander i Shooter! I probajte da manje raju na ovoj temi nazivate levatima i slicno.
To za levate se izvinjavam! Bilo je u "zaru borbe" :D :D , nije mi bila namjera nikoga uvrijediti. Procitao sam ja sve...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 nov 2015, 15:23

Nidje veze. Ne treba pretjerivati. Mislim da bi realne cijene za svakoga bilo 7 sjever 10 istok 15 zapad. A ne ove, za nase uslove, astronomske cijene. Bice nas sigurnih 10000 maksimalno. Ali **** to kad igras sa Galatom pred polupraznim stadionom. Zar nije bilo bolje rodjendan kluba obiljeziti sa 25000 navijaca. I svjesno laze ko god kaze da ce doci uvijek ko hoce da dodje, bez obzira na cijenu. Ja imam malu bebu i sve troskove kalkulisem naspram pelena i hape. Kad pogledam ove cijene i kad uporedim to s troskovima zivota i jos dodas na to cinjenicu da istu utakmicu koja je PRIJATELJSKA mogu gledati na TVu, dobro se zamislim trebam li ili ne ici na tu tekmu. Mnogi od vas ce dobiti jasnu sliku o realnoj vrijednosti kada budu imali vlastitu porodicu i kad budu razmisljali kupiti nesto za kucu ili otici na tekmu, tad ce vam se razbistriti ova slika o cijeni karata.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 nov 2015, 15:25

@evander, shvatam ja tebe. Ali moje misljenje je da nije do cijena, vise je to stvar te neke navike i memtaliteta, kako neko napisa, meza, toplo, tv... Po meni u tome je fazon. A uprava radi dobrih stvari kako bi animirala raju da se uclani.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 nov 2015, 15:28

ultrasegamega je napisao/la: To je to. Trebaju nam virsle i prijateljska sa Famosom, bolje nismo ni zasluzili. Nismo zasluzili ni da nam reprezentacije u rukometu, fudbalu i kosarci igraju u gradu. Nista nismo zasluzili. Samo cajke zasluzujemo.
Debili.
Nažalost, činjenica je da se u ovom gradu fura 'turbofolk' mentalitet u svakom pogledu.

Al' kažu bit će bolje... :mrgreen: Gostuje Merlin opet na ljeto. :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 nov 2015, 15:28

Cijena i krov su 2 najbitnije stvari za privlacenje publike sa rezultatima na terenu naravno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 nov 2015, 15:33

MortemHz je napisao/la:Cijena i krov su 2 najbitnije stvari za privlacenje publike sa rezultatima na terenu naravno.
Sto se krova tice kako kome.Ima ih pa skacu po krovu,nista im ne znaci :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 nov 2015, 15:34

MortemHz je napisao/la:Cijena i krov su 2 najbitnije stvari za privlacenje publike sa rezultatima na terenu naravno.
I opet bi to sve bilo kratkotrajno, jer bi 'Bošnjaku' sve dojadilo nakon deset utakmica.

Rješenja za naš mentalitet nema i praktično se nemoguće 'izdići iznad sivila'. Tako je kako je, kompletan sistem se ne može promijeniti preko noći, a u biti se ovdje nikada ništa neće ni promijeniti.

Klub je recimo od 2007. godine nevjerovatno napredovao, no 'turobofolk stanovništvo' je čak nazadovalo, tako da ja generalno i ne vidim poentu da se ovdje bilo šta radi.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 nov 2015, 15:39

Ne punimo stadion mi zagrizeni sto dolazimo svaku tekmu, nego upravo oni derbi navijaci. Kad bi skupio sve pitare i strumfove koji prate klub svaku tekmu i po svakom vremenu, ne bi nas bilo dovoljno da napunimo sjevernu tribinu bolan. Ima utakmica na tv-u, znaci mogu je gledati, a da ne plate ni marke. Imamo 6k clanova, oni ce imati popust, ostali ne. Je li nama cilj igrati ovu tekmu pred 6k ljudi ili 20k+? Ja do ove utakmice sa Slavijom sam imao jedno misljenje, a vjerujte mi sad imam totalno drugo. Ocekivao sam prazan stadion jer je radni dan, a kad sam dosao na istok, on popunjen ko da igramo sa nekom ekipom iz vrha i to vikendom. Pa onda prosli put kad je bio dzabe ulaz, isto protiv Slavije bio je bajram, pa je doslo 7-8k. Ako to nije dovoljan pokazatelj nekih stvari, onda ne znam sta je..
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 nov 2015, 15:40

Hiljade i hiljade omladine koja ide iz drzave i financijska situacija koja nije bila nikad gora, na to zaboravljate a uvijek to ponavljam..nije sve ni u turbofolk stanovnistvu ali nema veze

1:40:20 :thumbup: :thumbup:

[youtube][/youtube]
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 nov 2015, 15:46

Hiljade i hiljade te iste omladine puni kafane širom BiH petkom i vikendom, tako da me ta šuplja priča o finansijama apsolutno ne interesuje. :)

Možemo staviti džaba ulaz na sve utakmice, desetu će opet biti 1.000 ljudi. :) Ovo je fakt i nema potrebe da se raspravljamo oko toga... Koševo nije bilo puno ni kada je Sjever bio tri marke, Koševo nije bilo puno ni prije rata, čisto iz razloga što ljude u ovom gradu sport generalno ne interesuje. Prežvakana priča milion puta.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 10 nov 2015, 15:54

biće nas
šes milja
vs galate

isse bože

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Google Adsense [Bot], haris004, soxx, Vanja8 i 31 gost.