Danas sam malo zakasnio sa uplatom pa su granice malo skocile.
King over 25
Na ovog brata ne nema potrebe išta pisati. Igraju večeras protiv vrlo neugodne Jute i izgleda podcjenjenih od strane kladionice. Igraju tvrdu košarku sa malo primljenih poena. Pošto Love igra za k'rca i večeras ce imat dosta posla u reketu mislim da će King ispucat dosta lopti i nadam se preci ovu granicu što je ništa za njega. U prilog ide i činjenica da igra standardno dobro protiv Jute. U 23 utakmice protiv njih je na prosjeku od 29,5 poena!!
Wall over 18
Upitan je večeras Beal, trebalo bi sačekat potvrdu ali ja cu rizikovat nije nesto velika granica. Ukoliko beal ne nastupi ovo bi trebalo laganini proc.
Obrva over 26
Večeras igraju kuci protiv Dallasa protiv kojih je ubacivao 30plus lagano. Još uvijek su bez pobjede ove sezone pa večeras vidim priliku da to ostvare uz poene najboljeg igrača.
Darantula over 28
Danas igra u gradu gdje je rođen pa će vjerovatno imati neki motiv više pred publikom. Ima povoljnini matchup nego west. Trebala bi biti egal tekma. Granica je visoka ali i durant je durant.
Ovo su vecinom public betovi tako da treba biti oprezan sa ulogom.
Favors over 14
Smješna granica za ovakvog igrača koji je na pocetku sezone zabijao preko 20. Međutim nesto se razbolio pa je i slabije igrao pa je granica pala dosta.
Ibaka over 10
Mala granica za igrača koji provede 30+ minuta na terenu, vrijedi pokušat.
Gortat over 9
Ukoliko beal ne nastupi i ovaj tip je dosta izgledan za prolaz. Poljska grdosija po meni jako inteligentan igrac i može ovih 10dat vec u prvoj cetvrtini.
Thomas over 19
Smart je još uvijek pod upitnikom da li ce nastupit. Večeras bi trebala biti egal utakmica. Milvoki prosjecno prima 20 koševa sa Tomasove pozicije.
Evo još neki tiketi, nemam kada pisat neke analize igrao sam na osjecaj.
Ukupna uplata oko 18 KM. Bitno je da jedan listić prođe da bi se ostvario dupli dobitak.