hajde elis poludi, dajte mu gljiva ludaraaa dajte mu kurca šta god hajde klocu
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
LjumanM95 je napisao/la:plus sevap koji si zaradio jer su baba i djed prepisali haha
hajde elis poludi, dajte mu gljiva ludaraaa dajte mu kurca šta god hajde klocu
hahaahahah a jbt čuj 72 poenanokee95 je napisao/la:Ja odigram minesotu manje od 98,5 i oni ce haman rekord oboriti za najvise poena u poluvremenu. Cestitam atlantinoj odbrani bolje da ste strasila postavili :S
Care zmiu 4 stoje, uzmi si nesto da vidis tipa extra jaknu, tole ili nesto trece. Sa stojom se zajebavaj. Ako to ne uradis vratices im sve do marke. Jos jednomOkolele je napisao/la:536 KM na dva tiketa u jednom danu..
Ja sam Americu i Sampaio gg3+ opalio na onom svom sa gg3+..A i ove ostale cu neke nesta ukonponovati na golove na narodnom..diplomatija je napisao/la:Joj ovi Brazilci veceras sto igraju u 22h su sumnjivi pravo, zapade mi za oko da su svi u prvim utakmicama odigrali 1:1, e meni je to bas nekako čudno da bas svi oni igraju u 22h, a prošlost u medjusobnim susretima im je bas burna, padala je kao od šale po 7 golova, 5 golova, da li je ovo neka navlakusa za kladioničare ili ce da prsti na sve strane?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja sam uvijek igrao ove tikete 300+km na golove i uvijek blizu budem većinom me jedna sruši a nešto je znalo i proći,i isto tako pojedini govorili da zalijepim tiket jer "znam" potrefit tekme na golove,i ja počeo stavljat tikete ni blizu da budem samo se blamiram,i odustaoViper je napisao/la:Svaka cast momci, iako mi bude jako krivo kad te tikete ne vidim u prijedlozi i sugestije, ne znam zasto je nekom problem da se njegov tiket prepise..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.