FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 10 nov 2015, 13:10

HeraklitMracni je napisao/la:Jel se stepanov prikljucio ? Imal kakva slika sa treninga ?
Jeste od jucer koliko sam ja upucen :thumbup: moguce je da ce poceti protiv Drine ali ne znam jos nista dok se Jesicu ne dokaze
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Real87
Kontakt:

Post Postao/la Real87 » 10 nov 2015, 13:23

Ne razumijem šta ciganišete tu oko karti! Da su cijene za sve nas one koje su za neclanove rekao bih i ja da su skupe, ali imate popust za clanove sasvim fin. A isto tako pored popusta ima evo i za ove kojima je zao dati ocito i marku za kartu (ili nisu u mogucnosti) neka fino odu u cetvrtak i daju malo krvi za tu "preskupu" kartu. Vecina vas za noc u nekom tamo barlotiju i slicnim mjestima potrosi i vise od ovih 15-20 KM!!! Ali eto hvala klubu sto su ipak omogucili da ljudi kojima je stvarno skupo dati ove pare za kartu imaju mogucnost da dobiju kartu, a ne traze puno ni od vas. Svakako bi krv trebali svi mi ici dati svako 3-4 mjeseca. I da za to malo krvi ne samo da ce te dobiti kartu nego kako to obicno i bude i keks i sok!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2015, 13:30

Real87 je napisao/la:Ne razumijem šta ciganišete tu oko karti! Da su cijene za sve nas one koje su za neclanove rekao bih i ja da su skupe, ali imate popust za clanove sasvim fin. A isto tako pored popusta ima evo i za ove kojima je zao dati ocito i marku za kartu (ili nisu u mogucnosti) neka fino odu u cetvrtak i daju malo krvi za tu "preskupu" kartu. Vecina vas za noc u nekom tamo barlotiju i slicnim mjestima potrosi i vise od ovih 15-20 KM!!! Ali eto hvala klubu sto su ipak omogucili da ljudi kojima je stvarno skupo dati ove pare za kartu imaju mogucnost da dobiju kartu, a ne traze puno ni od vas. Svakako bi krv trebali svi mi ici dati svako 3-4 mjeseca. I da za to malo krvi ne samo da ce te dobiti kartu nego kako to obicno i bude i keks i sok!

Ma ko ce narodu ugoditi.
Pa da je dzaba,garanuijem ti da bi neki negodovali.Bilo bi vidi bruke doveli II tim Galate pa sad daju besplatne karte mazu nam oci . :urnebes:

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 10 nov 2015, 13:31

MortemHz je napisao/la:
Evander je napisao/la:Naravno da su preskupe.
U sustini, koliko ljudi zna nabrojati tri igraca Galate koji ce igrati na Kosevu taj dan?
Nije to sad Bayern da dolazi i da ce po inerciji povuci raju.

Ponavlja, sa kim sam god pricao od ovih "Europa navijaca", a takvi pune stadione, nikog ne zanima ova utakmica.
Evo mogu li ja :mrgreen:
Neznam za te neke "Europa navijače" al znam da ja sa svog prozora vidim pola terena na Koševu,i znam da moram otići 14'og da vidim i onu drugu polovinu,taman da je 20 maraka zapad.Mi svi kao hoćemo jače Saraj'vo i to je nekako to,tu je kraj. :(
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 nov 2015, 13:34

Dosta raje ovdje samo trazi bilo kakav razlog da hejta i crnjak baca. Ne smijem ni zamisliti komentare da nam se ne daj Boze ponovi afera virsle isl. Umjesto da uzivamo u radu Uprave mi vazda hejtamo... OK, nije sve bajno, ali polako, ne moze preko noci sve, valjda nas i na sportskom planu konacno krene...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 nov 2015, 13:38

Shvati da ici na utakmicu ne znaci dati zadnje pare iz dzepa ili dati krv.
To ce uraditi oni zagrizenih, kakvih ima 1500, 2000.
Sve ostalo su navijaci i simpatizeri. Takve trebas privuci sa necim. Ili je to dobra igra, ili atraktivan protivnik, ili nesto trece. Tek onako nece nikad doci.
Nabiti im cijene za neku pritaljsku utakmicu, ne znam koliko je bas dobar i pametan potez.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 nov 2015, 13:40

Evander, shvati da smo mi na povetku stabilizacije kluba, i u vukojebini kakvoj igtamo, mislim da je Galata itekako renomiran protivnik...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 nov 2015, 13:43

pa o njima i pisemo, ocito neki nece to da vide, klubu je bitno imati sto vise clanova, na ovakav nacin to nece postici i to je sva poenta a mene iskreno bas briga, ja cu na utakmicu ici pa hoce li biti 500 ljudi ili 25 000 to nije do mene, ali ako ne bude onoliko koliko se u klubu nadaju da ce biti onda neka sami skontaju u cemu je problem...mi nemamo njemacki mentalitet niti cemo ga ikad imati, i to treba uvijek na umu imati
Pyro is not a crime !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 nov 2015, 13:45

belosevic28 je napisao/la:Evander, shvati da smo mi na povetku stabilizacije kluba, i u vukojebini kakvoj igtamo, mislim da je Galata itekako renomiran protivnik...
Ne dovoljno da bi aktivirao nekoga da da 20KM pored kredita i svakodnevnih troskova koje ima.
Razumijem ja tebe i slazem se. Ali govorim ti iz perspketive ljudi koji za Sarajevo navijaju samo kad ih neko pita to.
Ljudima je draze sjetsi i uzeti mezu u petak i gledati reprezentaciju u toplom, nego dati 20KM plus gorivo plus sto ce svratiti negdje, smznuti se i gledati neke igrace Galate za koje nikad nisu culi.

Vecinu utakmica ne zanima nikako, a jos ih manje zanima ako je karta 20KM.
Nadam se da razumijes sta zelim reci.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 nov 2015, 13:51

THEC je napisao/la:pa o njima i pisemo, ocito neki nece to da vide, klubu je bitno imati sto vise clanova, na ovakav nacin to nece postici i to je sva poenta a mene iskreno bas briga, ja cu na utakmicu ici pa hoce li biti 500 ljudi ili 25 000 to nije do mene, ali ako ne bude onoliko koliko se u klubu nadaju da ce biti onda neka sami skontaju u cemu je problem...mi nemamo njemacki mentalitet niti cemo ga ikad imati, i to treba uvijek na umu imati
Mozda bi i imali da zivimo u najboljoj drzavi u europi i da imamo toliko stanovnika haha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 nov 2015, 13:55

Tu "reprezentaciju" ne bih gledao ni da mi pred kucom igraju. Sarajevo cu otici, i platiti nije frka. Al razumijem ljude koji kazu da je preskupo, i jeste. Pogotovo ako se uzme u obzir da je klub finansijski stabilan, i da nema nekih troskova oko ove tekme. Jedini nepredvidivi troskovi su izmisljena radna mjesta rodbini.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 nov 2015, 13:57

Uhhh aBd kad udjemo u neku od grupa evropskog takmicenja, jadna nam majka kakve ce biti cijene.
Ispod 30Km neces moci gledati svoj klub protiv tamo nekog Qarabaga il nekog ruskog kluba :D

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 nov 2015, 14:05

ma hoces, sve i da udjemo u LP ili EL ne vjerujem da ce cijene biti kao recimo sto su za repku, jer bez obzira na takmicenje ti jednostavno zivis u drzavi u kakvoj zivis i ne mozes nabiti toliko cijene karata samo zato jer igras grupnu fazu nekog evropskog takmicenja, mislim mozes ali ako mislis imati pun stadion onda cijene kao sto su bile recimo protiv Borusije su taman (par KM vece ne bi bile problem)...i da jos nesto da ne bi ko poredio nas i repku, mi imamo daleko manju bazu navijaca tako da zbog toga ne mogu i ne smiju biti cijene iste

@mortem pa Njemacka i jeste takva bas iz razloga sto je mentalitet tih ljudi daleko drugaciji od naseg, preseli nas tamo a njih ovdje i vidio bi da bismo za par godina sjebali tu drzavu jer je moto Bosnjaka da sto manje radis a da imas sto bolju platu :D dok bi oni od ove drzave sa svim prirodnim potencijalom koji ima prije svega napravili cudo
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 10 nov 2015, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Real87
Kontakt:

Post Postao/la Real87 » 10 nov 2015, 14:08

Samo da jos malo prokomentarisem ovo: "galata ne dolazi sa prvom postavom" i slicne komentare oko igraca koji ce istrčati protiv nasih divova. Kazete zbog sastava igraca koji ce igrati protiv nas cijena karte treba biti kao protiv mladosti, gosk-a i dr. Pa levati jedni da vam ja sada kazem da prodajem neke majice mnogo boljeg kvaliteta nego sto su to npr majice Tomi H. i ostali brendova po istoj cijeni kao i oni rekli bi ste mi da sam lud. Gdje ce neko sa nekog tamo forumu prodavati majice za istu cijenu kao veliki brendovi. Logicno da ne mogu jer ja nisam brend nikakav. E pa isto tako i galata bez obzira na kvalitet i postavu sa kojom ce doci je daleko vece ime nego sto je to mladost, gosk, seljo i dr. A isto tako za nekih 5-10 godina nasa ce djeca zajebavati manijake kako oni dovode na godisnjicu kluba neki tamo hajduk, a mi galatu. Zaboravit ce se s kakvim sastavom je i hajduk, a i galata dosla i sta se sve desalo. Znat ce se samo da je njima dosao hajduk, a nama GALATA. Prema tome STOP CIGANLUKU!!!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 nov 2015, 14:18

Pa recite da se ne isplati biti član :) Das godisnje 20 marki i imas ulaznice jeftinije cijelu godinu. Ne bi bilo lose da neko sabere koliko ustedi član u odnosu na nečlana samo na ulaznicama, ne racunajuci ostale popuste pri kupovini artikala i ostalim uslugama. Mislim da smo do sad imali 10 domacih, racunajuci LŠ i Kup, a inace je negdje od 3 do 5 maraka jeftinija karta, znaci preko 30 marki za polusezonu usteda? Znaci otplacena clanska i dobar jos cenera u odnosu na nekog ko nema clansku plus imas jeftiniju kartu jos ostatak sezone. Kupujte clanske ba, nemojte bit levati :) :P
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 10 nov 2015, 14:23

Zakljucak: ISPLATI SE BITI ČLAN :D

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 10 nov 2015, 14:23

Ma ne treba nam Galata, ne treba nam reprezentacija, ne treba nam RK Bosna, ne treba nam KK Bosna...
Sarajevo je postalo najiskopleksiranije selo na svijetu. Sve ste otjerali iz grada. Sve! Seljacine, papci iskompleksirani, a daju sebi za pravo da nekog pljuju, komentarisu omalovazavaju i tjeraju. Fuj.
Treba vam Seka Aleksic, Boban Rajevic i Aca Lukas. To vam treba smetljari. Za to nije skupa karta, a?!

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 10 nov 2015, 14:26

S kartama se pretjeralo, pa karta za baraz Bosna Irska koja odlucuje o plasmanu na Euro je 20 KM a ovamo za prijateljsku utakmicu koja je potpuno nebitna hoces 20 KM. Preseravanje. Ja cu otici, dacu 15 KM za zapad jer sam clan al nece otici ostalih 5-6 koji su to redovno na utakmicama sa mnom jer im je to puno.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 10 nov 2015, 14:28

Hordas Doboj je napisao/la:Pa recite da se ne isplati biti član :) Das godisnje 20 marki i imas ulaznice jeftinije cijelu godinu. Ne bi bilo lose da neko sabere koliko ustedi član u odnosu na nečlana samo na ulaznicama, ne racunajuci ostale popuste pri kupovini artikala i ostalim uslugama. Mislim da smo do sad imali 10 domacih, racunajuci LŠ i Kup, a inace je negdje od 3 do 5 maraka jeftinija karta, znaci preko 30 marki za polusezonu usteda? Znaci otplacena clanska i dobar jos cenera u odnosu na nekog ko nema clansku plus imas jeftiniju kartu jos ostatak sezone. Kupujte clanske ba, nemojte bit levati :) :P
E pa sad, koliko me sjećanje služi prošle sezone je samo za derbi bila jeftinija karta za članove... ove samo protiv poljaka. Na običnim utakmicama nema popusta..
Ali da se isplati, isplati se biti član ;)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 nov 2015, 14:33

Protiv Lecha se osjetilo sta znace visoke cijene karata.
Umjesto da dobro popunimo stadion, nas je bilo oko 15k-

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.