FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sa jedno portala iz Hrvatske....
Velika prilika Dinama u Ligi prvaka
Zagrepčani će novi pokušaj plasmana u skupine Lige prvaka početi u 2. pretkolu, u kojem će, naravno, biti nositelji. Suparnici nisu previše zahtjevni, ali ukoliko Jurčićevi igrači ne budu pravi, svaka momčad može im napraviti probleme. Treba se tek pripaziti prvaka BiH Željezničara, albanskog Dinama, finskog prvaka HJK Helsinki, a neugodni mogu biti i Slovenci (Koper). Zanimljivo da je jedan od potencijalnih protivnika i Hazar iz Azerbajdžana.
U 3. pretkolu su već puno zanimljiviji suparnici (ukoliko i oni preskoče svoje prepreke), a klubovi za izbjegavanje su svakako nedavni sudionici natjecanja po skupinama Lige prvaka BATE Borisov i Debrecen, ciparska Omonia, poljski Lech i Hajdukov krvnik Žilina.
Ukoliko Modri prođu do 4. pretkola, a i ostali favoriti budu uspješni u svojim kvalifikacijskim rundama, Dinamo će za proboj u skupine Lige prvaka igrati protiv Basela, Anderlechta, Kopenhagena, Hapoela Tel Aviv ili Sparte Prag! Tih pet klubova su nositelji u završnom obračunu za najelitniju ligu na svijetu, dok su iza njih smješteni nenositelji ovim redom: Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Loveč, Dinamo i Partizan, pišu Sportske novosti.
Velika prilika Dinama u Ligi prvaka
Zagrepčani će novi pokušaj plasmana u skupine Lige prvaka početi u 2. pretkolu, u kojem će, naravno, biti nositelji. Suparnici nisu previše zahtjevni, ali ukoliko Jurčićevi igrači ne budu pravi, svaka momčad može im napraviti probleme. Treba se tek pripaziti prvaka BiH Željezničara, albanskog Dinama, finskog prvaka HJK Helsinki, a neugodni mogu biti i Slovenci (Koper). Zanimljivo da je jedan od potencijalnih protivnika i Hazar iz Azerbajdžana.
U 3. pretkolu su već puno zanimljiviji suparnici (ukoliko i oni preskoče svoje prepreke), a klubovi za izbjegavanje su svakako nedavni sudionici natjecanja po skupinama Lige prvaka BATE Borisov i Debrecen, ciparska Omonia, poljski Lech i Hajdukov krvnik Žilina.
Ukoliko Modri prođu do 4. pretkola, a i ostali favoriti budu uspješni u svojim kvalifikacijskim rundama, Dinamo će za proboj u skupine Lige prvaka igrati protiv Basela, Anderlechta, Kopenhagena, Hapoela Tel Aviv ili Sparte Prag! Tih pet klubova su nositelji u završnom obračunu za najelitniju ligu na svijetu, dok su iza njih smješteni nenositelji ovim redom: Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Loveč, Dinamo i Partizan, pišu Sportske novosti.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Salova nestalo, Zapada nestalo, dresovi i majice se prodaju, oko 60-70 ljudi u redu za karte. Euforija je mocna stvar!
11 000 karata je pusteno u prodaju, ali naravno da ce biti vise ljudi.
P.S. Karte su vrlo lijepo uradjene.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Velika zadaća za ostale...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sta ba 11 milja...??' zasto tako malo...????gollum je napisao/la:Salova nestalo, Zapada nestalo, dresovi i majice se prodaju, oko 60-70 ljudi u redu za karte. Euforija je mocna stvar!![]()
da vam još jednom čestitam na naslovu...
mislim da sam vam ja prvi čestitao, još poslije utakmice na Pecari..odmah sam znao

mislim da sam vam ja prvi čestitao, još poslije utakmice na Pecari..odmah sam znao

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
hvala
kevin i babilon pravi Željovci...

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
nisam željovac ali mi ne smeta Željo..jbg-a samo realno sam vidio da ste ove godine najbolji i znao sam da ćete osvojitimuXmania je napisao/la:hvala
Ima i NoName, on je novimuXmania je napisao/la:hvala

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma znam, šalim se, sjećam se kako si hvalio Želju poslije te tekme...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
kakva su to čestitanja,pa nije još prvenstvo odlučeno 

-
- Kontakt:
Kretenizam zbog ovih tapkarosa, toliko ce raje ostati bez karte da je to za ne povjerovati... Ovome treba stati u kraj licna karta i maximalno dvije karte...
najbolje će proći oni koji od tapkaroša budu kupovali 15 minuta prije početka utakmice,tad su karte u pola cijene u odnosu na zvaničnu prodaju,uvijek je tako
-
- Kontakt:
Ma znamSchlager je napisao/la:najbolje će proći oni koji od tapkaroša budu kupovali 15 minuta prije početka utakmice,tad su karte u pola cijene u odnosu na zvaničnu prodaju,uvijek je tako

Samo pazi da treći put ne častite 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nista ne brini, svi ce uci.umene zeljo je napisao/la:sta ba 11 milja...??' zasto tako malo...????gollum je napisao/la:Salova nestalo, Zapada nestalo, dresovi i majice se prodaju, oko 60-70 ljudi u redu za karte. Euforija je mocna stvar!![]()
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Hocel biti gdje prijenos meca ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Hoce na BHT-uharry_90 je napisao/la:Hocel biti gdje prijenos meca ??

harry_90 je napisao/la:Hocel biti gdje prijenos meca ??
bht1
@Schlager...jbg-a, čestitao bi vama al irealno su ljudi bolji i mislim da je prvenstvo riješen ošto se tiče prve dvije pozicije..
sumnjam da ce ih biti 15 minuta prije...Schlager je napisao/la:najbolje će proći oni koji od tapkaroša budu kupovali 15 minuta prije početka utakmice,tad su karte u pola cijene u odnosu na zvaničnu prodaju,uvijek je tako
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Trenutno korisnika/ca: Proximic, svrakino1921 i 43 gosta.