Sve to shvatam. al eto da su za koju marku snizili, al haj.. opet bice sjever dosta jeftiniji, pa ko ne moze nek dođe na sjever..pitarlOOk je napisao/la:Samo da kazem da Benko ne igra protiv Galate i da mozda nece do kraja ni igrati ili u najboljem slucaju sa SB da proba, @zagore i ja sam mislio da je puno ali racunica je skupa, nije jeftini njih dovesti, samo im je let placen, ipak se podrazumjeva da navijac im clansku i da mu cener nije previse, ako je pri sutu sa lovom ima zapad za 15
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dajte ba mooolim vas. Pa vi fakat mislite da mi placamo dolazak Galate, jos mi navijaci sa ulaznicama? Smijesno. Pored Tan-a, pored TA, mi navijaci cemo im platit...
Uostalom, ne znam zasto, se uopste vi sekirate za lovu? I kad je u pitanju plata igraca, kupovina igraca, ovako ove gluposti... Ako imamo, mozemo, jel moramo preispitivat sta i kako?? ...
Uostalom, ne znam zasto, se uopste vi sekirate za lovu? I kad je u pitanju plata igraca, kupovina igraca, ovako ove gluposti... Ako imamo, mozemo, jel moramo preispitivat sta i kako?? ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista im mi ne placamo za dolazak, jedino smjestaj i hrana ali sponzori su za to zasluzni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tim gore je ovo sa cijenama karata.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Benko toliko povrijeđen
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Burberry46
- Kontakt:
Mogu pricati sta hoce ali niko me ne moze ubijediti da karte nisu skupe, umjesto da su normalne cijene za PRIJATELJSKU utakmicu da se napuni Kosevo I da bude spektakl ovako cisto sumnjam da ce biti puno, jedino sjever. Gresku su veliku napravili sa cijenama. Nema veze sto je Galata u pitanju ipak ljudi ne dolaze u najjacem sastavu I utakmica nije takmicarskog karaktera
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nema ni Velkoskog pa izgleda sada nema ni Leona, pa zar Okića moram gledati u napadu protvi Galate 

Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
**** Galatu, Lištica bez Leona je ozbiljan, ozbiljan problem.
Bekić će igrat špica i Osmanović što je bolje nego Okić .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Naravno da su preskupe.
U sustini, koliko ljudi zna nabrojati tri igraca Galate koji ce igrati na Kosevu taj dan?
Nije to sad Bayern da dolazi i da ce po inerciji povuci raju.
Ponavlja, sa kim sam god pricao od ovih "Europa navijaca", a takvi pune stadione, nikog ne zanima ova utakmica.
U sustini, koliko ljudi zna nabrojati tri igraca Galate koji ce igrati na Kosevu taj dan?
Ponavlja, sa kim sam god pricao od ovih "Europa navijaca", a takvi pune stadione, nikog ne zanima ova utakmica.
nezz sta kontaju da ce se neko uclaniti sad da bi dobio 5 km jeftiniju kartu ??? - to se ne radi tako, ponudis sad svim novim clanovima besplatnu kartu i tako privuces nove clanove, pogotovo one koji misle na zapad ici, ista cijena i clanarine i karte za tekmu i onda im je bolje uclaniti se, dobiti sad besplatno kartu a u buducnosti ce imati popust, dobro klubu dobro simpatizerima, al jok de ti bubni visoku cijenu, u inat neclanovima jer mislis da ces ih time privuci, hoces al u ku.rcu, i dok me opet nije neko napao kao ljetos pred Lech a vidjeli smo i onda da je posjeta bila realno slaba s obzirom da smo igrali LP poslije toliko godina, ja ovo pisem samo stavljajuci se u 'kozu' obicnog simpatizera, njemu je karta skupa i na ovaj nacin nit ces ga privuci na utakmicu niti da se uclani, moras nesto konkretno ponuditi, tako ovdje stvari funkcionisu
Pyro is not a crime !
[quote="MortemHz"]Nista im mi ne placamo za dolazak, jedino smjestaj i hrana ali sponzori su za to zasluzni[/quote
Sve su sponzori pokrili.
Bice smjesteni u Bristolu,a znas koje sponzor.Sto neko gore reci nas nije ni briga bitno je da Galata dolazi.
Sve su sponzori pokrili.
Bice smjesteni u Bristolu,a znas koje sponzor.Sto neko gore reci nas nije ni briga bitno je da Galata dolazi.
Zar je toliko povrjedjen Benko?
NIsta onda u spicu ostaje Bekic nema druge.
NIsta onda u spicu ostaje Bekic nema druge.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Protiv kamenjara igramo 5og decembra , znači ima 25 dana da se oporavi .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo mogu li jaEvander je napisao/la:Naravno da su preskupe.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Idi pokrij se po glavi i suti. Cuj prijatelje iz Drezdena, treca njemacka liga, poredi sa ekipom koja je igrala 14 puta ligu sampiona od njenog osnivanja i po time je medju 10 klubova u Evropi.Zagor je napisao/la:Mislim da im je ovo velika greška oko cijene karata. Ipak 20 je puno za jednu prijateljsku utakmicu. Nije vala Galatasaray neki tim iz evropskog vrha. Da je liga petice u pitanju, tipa, bubam Napoli, pa bi bilo opravdano ovih 20-30 km. Il možda da nam dođu prijatelji iz Dresdena. Ne znam, čisto sumnjam da će biti i 15 hiljada,
Sta sve necu procitati.
Neka dođe: Semih Kaya, Jason Denayer, Sabri Sarioglu, Kevin Großkreutz, Umut Bulut i ja zadovoljan
Imaju oni jak sastav i bez Snajdera, Podolskog, Muslere itd.

Imaju oni jak sastav i bez Snajdera, Podolskog, Muslere itd.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Sto napisa neko vec, ovi evropa navijaci nisu uopste zainteresovani. I ova moja raja isto mrtvi jbt. Ako dođe 3-4k Turaka kao sto najavljuju, moglo bi nas biti podjednako na stadionu. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Jel se stepanov prikljucio ? Imal kakva slika sa treninga ?
Za mene sastav
Pavlović - Kadušić - Stepanov - Barbarić - Al. Bekić - Berberović - Rustemović - Ikande - Duljević - Veladžić - Bekić
Bench : Plakalo - Kallasi - Mihojević - Kovačević - Rastoder - Herić , Radovac, Vazda , Okić ,Hebibović , Osmanović , Čataković
Pavlović - Kadušić - Stepanov - Barbarić - Al. Bekić - Berberović - Rustemović - Ikande - Duljević - Veladžić - Bekić
Bench : Plakalo - Kallasi - Mihojević - Kovačević - Rastoder - Herić , Radovac, Vazda , Okić ,Hebibović , Osmanović , Čataković
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], tutankamon1905, Zeko87 i 50 gostiju.