Banovici.FaraonTM je napisao/la:Priča se da su Džeko, Spaha i Ibričić zalomili večeras u Pivnici kod Vlade
Edit: Fakat gdje je drugi skandinavski sin?
Pravda za Cartmana!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Banovici.FaraonTM je napisao/la:Priča se da su Džeko, Spaha i Ibričić zalomili večeras u Pivnici kod Vlade
Mašala, koliko je dobio četiri, pet godina?Goalgetter je napisao/la:Banovici.FaraonTM je napisao/la:Priča se da su Džeko, Spaha i Ibričić zalomili večeras u Pivnici kod Vlade
Pravda za Cartmana!!!
To je ono o čemu pričam od početka, ovakvu ekipu hladno možeš nabiti tri razlike, samo je bitno da jurišaš od prve minute glavom bez obzira. Samo da kasnije ne bude, jbg, trebali smo ranije krenuti u ofanzivu. Biće ih teško probiti kad utakmica uđe u rutinu, kad postave bedem, ali zato će u prvih 15 minuta biti najranjiviji, a tada i ako ga primiš, imaš dovoljno vremena da se vadiš.AndreWilliams je napisao/la:Opet, ne bi volio da se kajemo sto ih nismo stisnuli u prvoj utakmici kad je trebalo i da se vadimo na njihovom terenu.
Kao i obicnoElegant je napisao/la:Spaha dosao na vrijeme
Tebe sam upamtio prije meceva sa Velsom i Kiprom, i ne samo da si bio oprezan nego si bio i pesimista, milion puta si rekao da ne ocekujes da pobijedimo obje utakmice i odemo u baraz...tako da, samo nastaviGoalgetter je napisao/la:Odoste i vas trojica predaleko..
Ovo ce biti tvrdo do zadnje sekunde.
Znaš i sam da sam ja uvijek rezervisan, ali ovaj put sam nešto lud, sagledao sam sve parametre i ne vidim kako ovi mogu proći bez 2-3 komada.Goalgetter je napisao/la:Odoste i vas trojica predaleko..
Ma njega je Džekina povreda demoralisala, tu je postao pesimista.Papastathopoulos je napisao/la:Tebe sam upamtio prije meceva sa Velsom i Kiprom, i ne samo da si bio oprezan nego si bio i pesimista, milion puta si rekao da ne ocekujes da pobijedimo obje utakmice i odemo u baraz...tako da, samo nastavi![]()
![]()
Sve je to dio taktike.Papastathopoulos je napisao/la:Tebe sam upamtio prije meceva sa Velsom i Kiprom, i ne samo da si bio oprezan nego si bio i pesimista, milion puta si rekao da ne ocekujes da pobijedimo obje utakmice i odemo u baraz...tako da, samo nastaviGoalgetter je napisao/la:Odoste i vas trojica predaleko..
Ovo ce biti tvrdo do zadnje sekunde.![]()
![]()
Svakoga je, ne samo njega...jer ipak kad skontas da su nam falili Dzeko i Besic koji su barem 50% repke ako ne i vise, nije ti svejedno taman da igrac dvomec sa San Marinom...ali valjda ima i do toga sto kazes da smo bili u ponoru nakon pocetka kvalifikacija pa se svima strah uvukao u kosti...Virtu4l je napisao/la:Ma njega je Džekina povreda demoralisala, tu je postao pesimista.Papastathopoulos je napisao/la:Tebe sam upamtio prije meceva sa Velsom i Kiprom, i ne samo da si bio oprezan nego si bio i pesimista, milion puta si rekao da ne ocekujes da pobijedimo obje utakmice i odemo u baraz...tako da, samo nastavi![]()
![]()
Nedu za zamjenika Stephane Gili-aGoalgetter je napisao/la:Sve je to dio taktike.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 24 gosta.