Ne znam.DeepPurple je napisao/la: Znaci ti ne znas o cemu se radi.
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ne znam gdje ti vidiš da ja podržavam ovo što je Pape rekao, ali hajde nema vezeBosnaSTL je napisao/la:HariTz je napisao/la:A NAS bivsi selektor je divan covjek!Zasto nije htio da preuzme repku kad je bilo najteze?Mislis da bi on prihvatio ono sto je Mesa?Djubre govori nekom da je djubre !PerryFred je napisao/la:Zukanović je nikakav čovjek

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Zukanovic zaboravio koji sport igra.
Ne daj Boze da ovako nesto u repci uradi.
Ne daj Boze da ovako nesto u repci uradi.
Aaaa, o tome se radi, hvala. Ja sam mislio da se aludira na to sto je Zukanovic zakazao neku rutinsku operaciju u vrijeme kada je reprezentacija imala vrlo vazne utakmice. Iskren da budem i meni je to zasmetalo jer je znaci iskoristio pauzu kada KLUB ne igra da operise cir na supku, ili tako nesto a yebo reprezentaciju. Ne znam detalje oko toga sto je Susic rekao medjutim ja sam kontao da ga Susic gotivi, pozvao ga da debituje i stavaljao u prvih 11, racunao na njega kao sugurnog putnika u Brzil a onda se izgleda Zuka zamjerio nekome u savezu zbog idiotskih izjava oko (ne)dobijanja vize za Ameriku, koji je onda naredio da se on ne smije voditi u Brazil, mislim da su i igraci na nekom sasanku odlucili da ga ne zele. Yebiga sta je mogo tu selektor, pa i Mesa vjerovatno ne bi pozvao neke igrace da nije direktive, npr sranjesa. Sve u svemu to je proslost, Zuka sada igra i treba nam i zasto se time opterecivati????? Mislim da to nikome ne koristi osim psihopatama kao dusevna hrana i na kratke staze moze izgledati kao korisno ali treba te ljude vise izlijeciti, a ne im jos uvijek bacati koske da prezive.HariTz je napisao/la:Bivši selektor Safet Sušić je Ervina nazvao lošim igračem a još gorim čovjekom zbog dešavanja prije SP-a. Međutim Zukan i bez SP ostvaruje odlične transfere i evo ga sada gdje jeste.Ferdinand je napisao/la:U cemu je fora, ovo citam vec treci cetvrti put?PerryFred je napisao/la:Zukanović je nikakav čovjek
Vidi podvuceno pa onda dooobro razmisli. Bivsi, bivsi, bivsi, bivsi... i to je to, mada se tvoje pitanje moze malo i korigovati kao npr. Zasto Mesa nije htio da preuzme repku kada je Susic preuzeo pa cak i kada je Ciro preuzeo??? Nije, jer ga boli neka stvara za reprezentacijom ako ce raditi za 5000 KM. Prema tome prvo ispeci pa reci, a nadasve pusti bivse da budu to sto jesu - bivsi.BosnaSTL je napisao/la:
A NAS bivsi selektor je divan covjek!Zasto nije htio da preuzme repku kad je bilo najteze?Mislis da bi on prihvatio ono sto je Mesa?Djubre govori nekom da je djubre !
Zadnja izmjena: Ferdinand, dana/u 09 nov 2015, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Treba ga pozvati u rukometasku repku, ionako smo ofalili u rukometu 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Zbog "rutinske operacije" je Zlatan Bajramovic u karijeri proveo vise vremena na bolovanju nego na zelenom terenu. Zbog bezazlene povrede je bio prisiljen da prerano okaci kopacke o klin. Zukanovic je odradio operaciju, propustio vrlo važne utakmice reprezentacije ali je dosao spreman za dvije najvaznije utakmice kvalifikacija u kojima nam je nedostajao Kolasinac. Sve se poklopiloFerdinand je napisao/la:Aaaa, o tome se radi, hvala. Ja sam mislio da se aludira na to sto je Zukanovic zakazao neku rutinsku operaciju u vrijeme kada je reprezentacija imala vrlo vazne utakmice. Iskren da budem i meni je to zasmetalo jer je znaci iskoristio pauzu kada KLUB ne igra da operise cir na supku, ili tako nesto a yebo reprezentaciju. Sve u svemu to je proslost, Zuka sada igra i treba nam i zasto se time opterecivati????? Mislim da to nikome ne koristi osim psihopatama kao dusevna hrana i na kratke staze moze izgledati kao korisno ali treba te ljude vise izlijeciti, a ne im jos uvijek bacati koske da prezive.

Sa boldanim dijelom se slazem jer je zaista nepotrebno sve to iznova spominjati i te teme načinjati.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Joj Papetovaca sto orgijaju, udrite pacenici.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zukanovic je ispusio Svjetsko jer se zamjerio Susicu i burazu mu kad je odbio zastupanje njihove agencije jos dok je igrao u Belgiji. Samo su trazli razlog da ga udalje iz ekipe i uradili su to na najpodliji nacin- pred sami Brazil.
Zukanovic je radi kolega iz reprezentacije sutio o svemu neko vrijeme, ono, da se ne remeti red u kuci, i tek je pred ovaj ciklus kvala dao intervju, kad ga je Susic jos jednom izostavio sa spiska i to objasnio nekom navodnom greskom kad je Chievo primio gol po njegovoj strani
Meni je zao sto nije izasao u javnost cim su ga syebali... Syebao bi i on njih sigurno.
Zukanovic je radi kolega iz reprezentacije sutio o svemu neko vrijeme, ono, da se ne remeti red u kuci, i tek je pred ovaj ciklus kvala dao intervju, kad ga je Susic jos jednom izostavio sa spiska i to objasnio nekom navodnom greskom kad je Chievo primio gol po njegovoj strani

Ovaj covjek laze a ne trepce, mislis li ti da su svi pali sa marsa prosle hefte, ili si u takvom stadijumu da i sam vjerujes u te gluposti. Susic je pozvao Zukanovica dok je igrao u Belgiji, stavio ga kao startera na vecini utakmica, pozvao ga za SP - spisak putnika za SAD je bio u stvari spisak za Brazil cekalo se samo da se stvari oko Mujdze rijese. ODMAH nakon objave da ima problem sa vizom, Susic izjavljuje da Zukan moze pravo za Brazil!!!!! E, onda nastupa Zukanovic i kao zadnji glupson sam sebi zatvara vrata. To je cijela prica i kako sam vec rekao treba je staviti na stranu.SlevinKelevra je napisao/la:Zukanovic je ispusio Svjetsko jer se zamjerio Susicu i burazu mu kad je odbio zastupanje njihove agencije jos dok je igrao u Belgiji. Samo su trazli razlog da ga udalje iz ekipe i uradili su to na najpodliji nacin- pred sami Brazil.
Zukanovic je radi kolega iz reprezentacije sutio o svemu neko vrijeme, ono, da se ne remeti red u kuci, i tek je pred ovaj ciklus kvala dao intervju, kad ga je Susic jos jednom izostavio sa spiska i to objasnio nekom navodnom greskom kad je Chievo primio gol po njegovoj straniMeni je zao sto nije izasao u javnost cim su ga syebali... Syebao bi i on njih sigurno.
Ma dobro je ispalo na kraju, a nisam ja bas ni rekao da Zukanovic nije trebao nikad otici na tu operaciju, medjutim cinjenica je da je iskoristio klupsku pauzu da to uradi. I za to ga ne krivim puno, profesionalac je, tek je dosao u novi klub, samo sam mislio da ga ljudi zbog toga mrze i komentiraju u stilu "nikakav covjek".ne_znam_ko_sam je napisao/la:Zbog "rutinske operacije" je Zlatan Bajramovic u karijeri proveo vise vremena na bolovanju nego na zelenom terenu. Zbog bezazlene povrede je bio prisiljen da prerano okaci kopacke o klin. Zukanovic je odradio operaciju, propustio vrlo važne utakmice reprezentacije ali je dosao spreman za dvije najvaznije utakmice kvalifikacija u kojima nam je nedostajao Kolasinac. Sve se poklopiloFerdinand je napisao/la:Aaaa, o tome se radi, hvala. Ja sam mislio da se aludira na to sto je Zukanovic zakazao neku rutinsku operaciju u vrijeme kada je reprezentacija imala vrlo vazne utakmice. Iskren da budem i meni je to zasmetalo jer je znaci iskoristio pauzu kada KLUB ne igra da operise cir na supku, ili tako nesto a yebo reprezentaciju. Sve u svemu to je proslost, Zuka sada igra i treba nam i zasto se time opterecivati????? Mislim da to nikome ne koristi osim psihopatama kao dusevna hrana i na kratke staze moze izgledati kao korisno ali treba te ljude vise izlijeciti, a ne im jos uvijek bacati koske da prezive.
Sa boldanim dijelom se slazem jer je zaista nepotrebno sve to iznova spominjati i te teme načinjati.
-
- Kontakt:
E moj franz ferdinand, inteligencija ti je na nivou anela hadzica... veze ti nemas sta je bilo , dzabe branis lopove iz germanije safeta i seada. SlevinKelevra je potpuno u pravu !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Kakva bolan Germanije mali, natjero si me da pretrazim i provjerim da li je Sead Susic ikada igrao u kao ti kazes Germanije za Safeta sam bio siguran da nije. Cuj Safet i Sead iz Germanije????bhfanatic14 je napisao/la:E moj franz ferdinand, inteligencija ti je na nivou anela hadzica... veze ti nemas sta je bilo , dzabe branis lopove iz germanije safeta i seada. SlevinKelevra je potpuno u pravu !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dakle, imas dvije opcije: da vjerujes ovom covjeku ili covjeku koji je hladno izjavio pred ocima cijele nacije, da je Tino Susic defanzivni vezni. Tvoj izbor."Poslije današnje izjave selektora fudbalske reprezentacije BiH Safeta Sušića kako ponovo nema namjeru da me pozove za predstojeće utakmice kvalifikacija za EP osjetio sam potrebu da se obratim javnosti i da jednom zauvijek stavim tačku na ovu priču. Želim da podsjetim da sam ja jedini propatio što nisam otišao na Svjetsko prvenstvo u Brazil iako sam to zaslužio svojim igrama tokom kvalifikacija za isto. Nakon agonije neodlaska, poručivanja da im ne trebam i da se ne moram ni pojaviti jer kao viza i moja izjava su rekli sve, a moja igra nije značila ništa, to se nažalost i nakon Brazila nastavilo tako. Opet negativno i loše po mene. Svugdje drugo mi je bolje išlo nego 'kod kuće' pa sam tako u međuvremenu prešao u talijansku Seriju A, a sa Safetom je negdje stalo... Priznajem da sam pokušavao na sve načine da stupim u kontakt s njim. Zvao sam ga, slao poruke, tražio bilo kakav način da mi kaže šta treba da uradim da bih ponovo igrao za svoju zemlju, nikada ni na jedan poziv i ni na jednu moju poruku Safet nije odgovorio... Zašto to valjda samo on zna. Došlo je vrijeme da ga ovako pitam: Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji? Pitam se šta bi bilo da jesam?", navodi Zukanović za Klix.ba.
"Kada sam prešao u Italiju nikad me selektor nije nazvao da pita kako sam i kako mi ide? Isto kao da mi imamo na stotine reprezentativaca u ligama Petice pa možemo da si priuštimo takav luksuz da nekoga od njih ne pozovemo. Ne znam dokle će priča oko Safeta Sušića i krajnje neprofesionalnih i nekorektnih postupaka prema meni ići, ali znam da to mora jednom stati. Nakon što me je danas po ko zna koji put prozvao i stavio na znanje da ni u nekom narednom periodu neće računati na mene, ja želim da poručim da ja od ovog trenutka više ne računam na njega! Dakle, da pojasnim reprezentacija je dio mene i to će uvijek tako biti... Ja se ne odričem tima nego selektora i to isto onako lako kao što se on odrekao mene", dodaje iskusni stoper u svojoj ispovijesti.
"Hvala svima koji su mi tokom ovih ružnih mjeseci bili podrška, takvim pravim i istinskim navijačima naše reprezentacije poručujem: Vidimo se kada dođe neko ko će znati da cijeni i poštuje moje kvalitete kao što to čine klubovi širom Evrope. Ovo činim isključivo da bi zaštitio sebe, svoju porodicu i nastavio dostojanstveno da igram uzdignute glave. Uvijek sam spreman da se borim za najsvetiji dres i sve sam u stanju da izdržim, ali nepravdu Safeta Sušića više ne mogu i ne želim"

-
- Kontakt:
Ferdinand je napisao/la:Kakva bolan Germanije mali, natjero si me da pretrazim i provjerim da li je Sead Susic ikada igrao u kao ti kazes Germanije za Safeta sam bio siguran da nije. Cuj Safet i Sead iz Germanije????bhfanatic14 je napisao/la:E moj franz ferdinand, inteligencija ti je na nivou anela hadzica... veze ti nemas sta je bilo , dzabe branis lopove iz germanije safeta i seada. SlevinKelevra je potpuno u pravu !

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Hehe, supljak totalni...pa covjek sam kaze: DA LI JE razlog sto je nekad navodno odbio, onda dalje...NAKON STO SAM SAZNAO da ne racuna na mene. Jos da mozes izbrisati statistiku recimo iz utakmice protiv Grka u Zenici. A vjerovatno su Sead i Safet naredili Amerikancima da daju vizu Zukanovicu. Svaka cast ovom Zukanu na igri, fali mu prilicno brzine i bolje citanje igre, narocito kada je protivnik u kontri-polukontri da bio bio na nivou Ramosa, Pikea, Koshelnog i drugih najvecih stopera. Ali izgleda da je prilicno cvaknut u predjelu malog mozga.SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, imas dvije opcije: da vjerujes ovom covjeku ili covjeku koji je hladno izjavio pred ocima cijele nacije, da je Tino Susic defanzivni vezni. Tvoj izbor."Poslije današnje izjave selektora fudbalske reprezentacije BiH Safeta Sušića kako ponovo nema namjeru da me pozove za predstojeće utakmice kvalifikacija za EP osjetio sam potrebu da se obratim javnosti i da jednom zauvijek stavim tačku na ovu priču. Želim da podsjetim da sam ja jedini propatio što nisam otišao na Svjetsko prvenstvo u Brazil iako sam to zaslužio svojim igrama tokom kvalifikacija za isto. Nakon agonije neodlaska, poručivanja da im ne trebam i da se ne moram ni pojaviti jer kao viza i moja izjava su rekli sve, a moja igra nije značila ništa, to se nažalost i nakon Brazila nastavilo tako. Opet negativno i loše po mene. Svugdje drugo mi je bolje išlo nego 'kod kuće' pa sam tako u međuvremenu prešao u talijansku Seriju A, a sa Safetom je negdje stalo... Priznajem da sam pokušavao na sve načine da stupim u kontakt s njim. Zvao sam ga, slao poruke, tražio bilo kakav način da mi kaže šta treba da uradim da bih ponovo igrao za svoju zemlju, nikada ni na jedan poziv i ni na jednu moju poruku Safet nije odgovorio... Zašto to valjda samo on zna. Došlo je vrijeme da ga ovako pitam: Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji? Pitam se šta bi bilo da jesam?", navodi Zukanović za Klix.ba.
"Kada sam prešao u Italiju nikad me selektor nije nazvao da pita kako sam i kako mi ide? Isto kao da mi imamo na stotine reprezentativaca u ligama Petice pa možemo da si priuštimo takav luksuz da nekoga od njih ne pozovemo. Ne znam dokle će priča oko Safeta Sušića i krajnje neprofesionalnih i nekorektnih postupaka prema meni ići, ali znam da to mora jednom stati. Nakon što me je danas po ko zna koji put prozvao i stavio na znanje da ni u nekom narednom periodu neće računati na mene, ja želim da poručim da ja od ovog trenutka više ne računam na njega! Dakle, da pojasnim reprezentacija je dio mene i to će uvijek tako biti... Ja se ne odričem tima nego selektora i to isto onako lako kao što se on odrekao mene", dodaje iskusni stoper u svojoj ispovijesti.
"Hvala svima koji su mi tokom ovih ružnih mjeseci bili podrška, takvim pravim i istinskim navijačima naše reprezentacije poručujem: Vidimo se kada dođe neko ko će znati da cijeni i poštuje moje kvalitete kao što to čine klubovi širom Evrope. Ovo činim isključivo da bi zaštitio sebe, svoju porodicu i nastavio dostojanstveno da igram uzdignute glave. Uvijek sam spreman da se borim za najsvetiji dres i sve sam u stanju da izdržim, ali nepravdu Safeta Sušića više ne mogu i ne želim"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
24 pozvana igraca, reprezentativcu odbijena viza prvi i posljednji put, Susic ga ne poziva ni poslije prvenstva... Pa, mislim, sta treba? Da ti neko nacrta mozda?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma nije sramota sto ne znas, ne brini...pa ni Safet nije znao da mu brat ima menadzersku agenciju, kako bi ti onda znao...Ferdinand je napisao/la:Kakva bolan Germanije mali, natjero si me da pretrazim i provjerim da li je Sead Susic ikada igrao u kao ti kazes Germanije za Safeta sam bio siguran da nije. Cuj Safet i Sead iz Germanije????bhfanatic14 je napisao/la:E moj franz ferdinand, inteligencija ti je na nivou anela hadzica... veze ti nemas sta je bilo , dzabe branis lopove iz germanije safeta i seada. SlevinKelevra je potpuno u pravu !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Hehe, ne zelim upadati u zamku sire diskusije o bivsem selektoru, ali ponovo pricas neistine da ne kazem nesto drugo. Ima mnoooogo primjera kad su Amerikanci trazili dodatne provjere i nisu dozvolili kako klupskim tako i reprezentativnim igracima ulazak uz SAD. A Boga mi izgleda da se i ne salis nego stvarno mislis da je Susic naredio Amerima da nedaju vizuSlevinKelevra je napisao/la:24 pozvana igraca, reprezentativcu odbijena viza prvi i posljednji put, Susic ga ne poziva ni poslije prvenstva... Pa, mislim, sta treba? Da ti neko nacrta mozda?