Hajmo sad za @Okolelea narode..da idu ta 3 gola vec u prvom poluvremenu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
odo ja popit sode bikarbonecarli22 je napisao/la:ajmo cileanci, da se caj popije
mislim da u ovoj utakmici nema brigeGabrielBatistuta je napisao/la:ne volim kad ovi cileanci dobro krenu majku im ali valjda budeOkolele lave sad brani odmah na manje kvota je sigurno oko 3
koje taktike da cujemSlevinKelevra je napisao/la:Ko ce meni finasijski nadoknaditi 'izmisljanje' ove taktike sa golovima?![]()
Ovaj zeleni smajli znaci da se zayebajem.... A da se ne zayebajem rekao bi da sam prvi na formu poceo igrati 5-6 parova odg3+, ali nisam supak da to kazem.Aura55 je napisao/la:koje taktike da cujemSlevinKelevra je napisao/la:Ko ce meni finasijski nadoknaditi 'izmisljanje' ove taktike sa golovima?![]()
jesi, jesi pakas upravo si rekoSlevinKelevra je napisao/la:Ovaj zeleni smajli znaci da se zayebajem.... A da se ne zayebajem rekao bi da sam prvi na formu poceo igrati 5-6 parova odg3+, ali nisam supak da to kazem.Aura55 je napisao/la:koje taktike da cujemSlevinKelevra je napisao/la:Ko ce meni finasijski nadoknaditi 'izmisljanje' ove taktike sa golovima?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.