george preko 21.5 1.70
indiana preko 99.5 1.85
faried preko 11,5 1,85
chicago kp2 1,20
premier , 7 kv

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma tako je !!!!GabrielBatistuta je napisao/la:Un.Espanola-A.Italiano 3+ uživo kvota 6... Samo nek padne prvi gol sto prije raspucat ce se cileanci su to
Nešto sam se zakacio sa njima, neće da mi otvore racun traže test na droge, potvrdu da nisam osuđivan, da nisam trudan itd. Yebo im pas mater .johnnyyK je napisao/la:može na Wwin-u ja mislim...
Mrtvi svicarciBihac96 je napisao/la:
LaganiniGabrielBatistuta je napisao/la:Idemo dalje.
S.Wanderers-U.De Concepcion GG3+ 2,01
Analiza ? Odgovor je jasan,Čileanci.
CestitamGabrielBatistuta je napisao/la:Evo još jedan od mene za večeras.
Atlanta-Minnesota 2 4,15 kp2 3,6 Jednostavno ove godine mi Minnesota izgleda predobro sa Wigginsom,Townsom i Rubiom a tu je iskusni Garnett te sesti covjek Kevin Martin za kojeg ne znam hoce li nastupiti veceras. Prevelika kvota,iskljucivo cu radi toga probati.
Ma tako je srećo.GabrielBatistuta je napisao/la:Evo još jedan od mene za večeras.
Atlanta-Minnesota 2 4,15 kp2 3,6 Jednostavno ove godine mi Minnesota izgleda predobro sa Wigginsom,Townsom i Rubiom a tu je iskusni Garnett te sesti covjek Kevin Martin za kojeg ne znam hoce li nastupiti veceras. Prevelika kvota,iskljucivo cu radi toga probati.
Ma tako je srećo.GabrielBatistuta je napisao/la:Evo još jedan od mene za večeras.
Barca1 je napisao/la:George preko 21.5
Sve ste rekli vec, vraca se na stare staze, ocekujem da granica za sedmicu-dvije bude 24.5, ako ne i veca
Anthony-Towns preko 14.5
Odlicno igra momak, ako ne udje u probleme s faulovima ( cega je bilo doduse u zadnje vrijeme, mislim da ce ovo preci ). U prosloj protiv Chicaga dao 17 poena .
Okafor preko 18.5
Momak igra u raspaloj Philadephii, pa iako je rookie ima svu slobodu u igri, preko 30 minuta veceras vjerovatno, i nekih 20ak suteva
Iskreno, jedva sam cekao da ubace Okafora i Townsa u ponudu, pa nema veze, nek me i obore, ali bitno je da su ponudjeni
6.33 Premier
samo Butler zeznuo, uzeo samo 6 sutevaEvolution87 je napisao/la: Gay 20.5-
Ove sezone je na prosjeku od 17.6 poena po utakmici i samo je jednom prebacio granicu i to u zadnjem mecu protiv GSW kada je dao 22 poena, za sta je potrosio cak 25 lopti. Ocekivalo se vise od njega u odsustvu Cousinsa koji se veceras vjerovatno vraca.. Jos ako dodamo da ce ga cuvati Kawhi koji je najbolji defanzivac lige, mislim da je under veoma izgledan.DeMarcus Cousins (Achilles) said he expects to play Monday against the Spurs
George 21.5+
Polahko granica na njega raste sto je i ocekivano. Sinoc odlican, i zadnje tri utakmice daleko u overu. Ocekujem da ce i veceras ubaciti sigurno nekih 25 poena.
Butler 19.5+
Zadnju je potbacio protiv Minnesote kada je imao sut 4/15 iz igre, a od toga za 3 poena 0/7. Veceras Bullsi igraju protiv Phile, gdje ih ocekuje relativno lagan mec. U gostima ove sezone sva 3 puta preko ove granice 24-23-26.
EDIT: ipak me je SPY preduhitrio za prva dva para.![]()
PREMIER
Stetaaaaaa, Griffin 24, Gasol i Conley prosli ..Barca1 je napisao/la:Barca1 je napisao/la:George preko 21.5
Sve ste rekli vec, vraca se na stare staze, ocekujem da granica za sedmicu-dvije bude 24.5, ako ne i veca
Anthony-Towns preko 14.5
Odlicno igra momak, ako ne udje u probleme s faulovima ( cega je bilo doduse u zadnje vrijeme, mislim da ce ovo preci ). U prosloj protiv Chicaga dao 17 poena .
Okafor preko 18.5
Momak igra u raspaloj Philadephii, pa iako je rookie ima svu slobodu u igri, preko 30 minuta veceras vjerovatno, i nekih 20ak suteva
Iskreno, jedva sam cekao da ubace Okafora i Townsa u ponudu, pa nema veze, nek me i obore, ali bitno je da su ponudjeni
6.33 Premier
27![]()
17![]()
21![]()
Griffin preko 25.5
Gasol preko 15.5
Conley poreko 14.5
6.33
Ne vjerujem da ce oba iz Memphisa ici preko, ali eto bolje to, nego da igram broj poena na utakmici, ili broj poena ekipe ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.