ma brate kad bi nekome prico nebi vjerovali, e odigro fin listic preko neta, odnesem samo sifru i uplatim, kad tamo sve neki parovi sto nisam igro, reko nisam ja ovo igro, izbaci mi ovaj, ubaci ovaj, de ovako, de onako, hajd moze, dade mi novi listic samo mozda dva para sto sam ja igro, sve ostali nekakvi drugi, od 1.20 do 2 i nesto kvote, ma e, za nepovjerovat i ja lik presutim i izadjemgaston je napisao/la:megaffon je napisao/la:Znači šta reći, haha pobriso par 3.7 kvota koji je evo dobitnimegaffon je napisao/la:Znaci nevjerujem. Odigram sistem preko neta i odem samo sifru dam u kladionicu, dade mi listic kad prvi par neka kvota 3.7, Avellino vise golova to jest z2, reko ispravi mi ovo ja nisam igrao, haj nesto ubacim, kad dade mi drugi listic mozda dva tri para sto sam ja odigrao sve neki parovi koje nisam ni upratio na ponudi, kao komplijuterski listic, a isti je dobitak kao sto sam racunaoizbacio Beleneses evo i on dobitni, i dade mi neki kompijuterski koji nisam odigro, ma ne mogu da vjerujem sta mi se desilo sa listicem i nisam reagovao, fakat sa mi je, stavili
mi X2 na Fortunu, kiks teski, a ja bio igro na golove, ubace mi Reggiana - Cuneo 1, a ono 2 bude
Ja sam radnicu 3x vracao jer mi je grijesila na tiketu.Red se stvorio iza mene al sam dobio svoj tiket
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahahahaha jesam ga snimio a?LjumanM95 je napisao/la:ahahahaha oko sokolovoQUARTERBACK je napisao/la:nije ba jos 2 gola, ima dvicu frajer cistu samo da ovako ostanešto ne bogaraš jbt, nije valjda da nema razloga
![]()

ovako isto neku noc beala sto smo trpali svi i nije dosao 11 dao na kraju gahahaha tako ce neko i veceras da sjebe
ima jos jedan pm3 na tiketu ako sam dobro upratio
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
to onaj mentol što je prije toga uzeo kol'ko ono 25 šuteva

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ma ide tu dvica njegove su pare aBd
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Veceras brat Hare ide double doubleQUARTERBACK je napisao/la:hahahahahaha jesam ga snimio a?LjumanM95 je napisao/la:ahahahaha oko sokolovoQUARTERBACK je napisao/la:nije ba jos 2 gola, ima dvicu frajer cistu samo da ovako ostanešto ne bogaraš jbt, nije valjda da nema razloga
![]()
ne igram ove juznoamerikance ko svako normalan sto igra i uzima po 5-6 glava za dvije noci na golove ih lupis pa zato i nema bogaranja hahahaha a bice sad kad pocne nba od 01:00 za vecerasnju dozu nerviranja bice zaduzeni george i butler vjerujem
ovako isto neku noc beala sto smo trpali svi i nije dosao 11 dao na kraju gahahaha tako ce neko i veceras da sjebe
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
haha cileanci ludi kako li torres sad skace po kuci
Espanola, ajde uvaljaj jedan i za onog drugog, torres brate cestitam
Opalaa 0-2 Bravo majstoreee
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ajde Espanola pls..

- QUARTERBACK
- Kontakt:
nema evo sta cojk ceka ove dvicu samocarli22 je napisao/la:ima jos jedan pm3 na tiketu ako sam dobro upratio

okolele ima pm3 za 3 glave, al to je kasnije druga utakmica skroz..
ma ja tad ga imali under on 25 suteva hahahaahhahaahLjumanM95 je napisao/la:to onaj mentol što je prije toga uzeo kol'ko ono 25 šuteva![]()

ahahahaha pa da ne bude 12 poena i 11 asistencijagaston je napisao/la:
Veceras brat Hare ide double double

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
ajde cileanci jos jedan za 3+
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
aaaaa ajde jos 1 domacini
Ove juznoamerikance mozes i pogodit ako ih malo pocnes gledati,jbt a engleze ne fulim tekmu vikendom pa nemg jednu pogodit
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Citizen-X
- Kontakt:
bravo za Toreadora - svaka cast stari - u zdravlju potrošio - banovanje ako ne potrošiš te pare kako treba, naci kurwe, alkohol, auto, sve priznajem samo potroši u nešto
eto
ETO pade i 3. go hahah

ETO pade i 3. go hahah

Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 10 nov 2015, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
To carevi...toooooooooooooooooooooooooooo

a ludnice ove prodje onaj momak pm3 batistuta golove..... svaka cast momci
quarterback ima jos jedan momak pm3 ovu
edit: evo gaaaaaa
edit: evo gaaaaaa
Evo gaaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.