Sledece 2 igramo dvomec protiv Kosova u januaru.Slovacka ih je nakantala 18 razlike a ne bi me cudilo kad bi se protiv Kosova borili sa neizvjesnoscu do zadnje 2-3 minuteesprit24 je napisao/la:Jel zna neko raspored narednih meceva??
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Re: Odg: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ev sad sam i ja nasao600 je napisao/la:Sledece 2 igramo dvomec protiv Kosova u januaru.Slovacka ih je nakantala 18 razlike a ne bi me cudilo kad bi se protiv Kosova borili sa neizvjesnoscu do zadnje 2-3 minuteesprit24 je napisao/la:Jel zna neko raspored narednih meceva??

Sreca je da cemo odlucujuce meceve sa slovackom i litvom docekati sa prvog mjesta.. nadam se da necemo zijaniti ove kvale, a ako bi se to desilo marku treba lincovati. Medjutim ako sve bude kako treba onda treba moliti Boga da u barazu dobijemo Crnu Goru, Bjelorusiju.. jer cisto sumnjam da nam se island ikad vise moze ponoviti

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ova ekipa je na okupu već dvije godine, za dvije godine valjda bi do sada trebali naučiti odigrati akciju za beka šutera ili napraviti višak na krilu. Igru sa igračem više i bacanje kontri neću ni da spominjem. Al' nama je dobro sve dok Marković govori "Izginut ćemo za svaku loptu" yebo to što u pojedinim trenutcima ličimo na rekreativce.emir79 je napisao/la:Zasto bi Markovic dao ostavku? Da na njegovo mjesto dolaze zaprdjivaci tipa Kamenica i Demirovic, ili Mrkonja koji je bio opcija da je Markovic otisao?
Markovic je stvorio ovu generaciju, ali bukvalno je stvorio smjenjujuci jednu zastarjelu generaciju ostavivsi par njih kao sto su Prce i Terzic. Ostalo nam je sve mladost kojoj treba malo vremena da se uigra da se stvori jedna kompaktnost. I sad on treba da ode?
Ne nece ici, niti treba da ide, stvorio je jednu druzinu prije svega od kvalitetnih mladih igraca kao sto su Malinovic, Peric, Zulfic, braca Buric uz par iskusnih kakvi su Prce , Terzic, Karacic i da ne nabrajam vise.
Mi imamo opciju boljih trenera pa ga eto kao trebamo smjeniti. JOK!
Na prvenstvu smo imali tri meča za nokaut fazu i svaku smo popušili. Treba li napomenuti da su sva tri meča igrana sa reprezentacijama koje nisu neki svjetski vrh, Island je bolja reprezentacija od sve tri navedene.
To je znači što se tiče same igre, a o izboru igrača je stvarno neumjesno pričati, pa mi nemamo rezervnog krila. Godinu dana ti Ovčina igra svaku utakmicu po 60. minuta dok na drugoj strani desna krila ti igraju Malinović i Panić koji su desni bekovi

Toromanović se pokupio, Burić neka nema svoj dan i na doprinos pivota možeš zaboraviti. Nikola Prce od 35 godina ti glavni napadački arsenal i svaka akcija se na kraju svede "Daj je Nikoli nek je šilji sa 10 metara". Karačić u evidentnom padu forme i uzima mjesto Tarabokiji koji ima nevjerovatnu eksplozivnost i šutinu, baš ono što nama treba kad izgledamo kao mrtvi konji na terenu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne kontam forsiranje Karačića, i Tarabokija i Perić su bolji od njega. Po meni bi igru trebali oko Perića gradit, momak je brz, zna šta i kako treba, i naravno njegova izmjena Tarabokija. Ali dok kod je Marka na klupi bit' će ovako, mislim da je on jedini selektor/trener koji bi Terzića držao na klupi u odbrani. Zar nije pametnije odmah na početku ići sa najjačim sastavom i doći do 5-6 razlike i kasnije samo održavat tu prednost? Ne mogu da vjerujem da nemamo izmjene na krilima i lijevom beku.
Siguran sam da postoje igrači koji mogu odigrati odlično, unjeti novinu, malo više ideje i podići nivo igre na jedan veći nivo. Zulfić nije loš, ono što treba odradit to je i odradio.
Siguran sam da postoje igrači koji mogu odigrati odlično, unjeti novinu, malo više ideje i podići nivo igre na jedan veći nivo. Zulfić nije loš, ono što treba odradit to je i odradio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pojma ti nemas sa rukometom, gori si nego na fudbalu gdje si inace tanak. Za vrijeme Markovica koji vodi repku skoro 4 godine nismo istrcali 4 kontre, mi godisnje trcimo jednu kontru i kad je trcimo vodi je realno najsporiji lik u repki Vranjes. Pogledaj krila Hrvatske, kada protivnik suta, Cupic je vec u kontri, svi ozbiljni imaju 7,8 brzih golova, jedino mi krvarimo za svaki pogodak, trosimo se u odbrani i padamo jer nemamo veliki roster.emir79 je napisao/la:Zasto bi Markovic dao ostavku? Da na njegovo mjesto dolaze zaprdjivaci tipa Kamenica i Demirovic, ili Mrkonja koji je bio opcija da je Markovic otisao?
Markovic je stvorio ovu generaciju, ali bukvalno je stvorio smjenjujuci jednu zastarjelu generaciju ostavivsi par njih kao sto su Prce i Terzic. Ostalo nam je sve mladost kojoj treba malo vremena da se uigra da se stvori jedna kompaktnost. I sad on treba da ode?
Ne nece ici, niti treba da ide, stvorio je jednu druzinu prije svega od kvalitetnih mladih igraca kao sto su Malinovic, Peric, Zulfic, braca Buric uz par iskusnih kakvi su Prce , Terzic, Karacic i da ne nabrajam vise.
Mi imamo opciju boljih trenera pa ga eto kao trebamo smjeniti. JOK!
Akcija za sutera tipa Malinovic ili Panic nemamo, visak na krilu je misaona imenica za nasu ekipu. Mi igramo rukomet sa sredine proslog stoljeca, sa dvije akcije, trpaj na pivota (dok je Tore bio tu imali bi 7-8 takvih golova) i daj Nikoli pa sta izmajmunise i to prolazi pored ovih manjih ekipa ali cim dodje ozbiljna ekipa mi smo nemocni. Na ludu foru smo prosli Island i ispostavilo se da je to incidentna situacija da od tada nemamo ni priblizno partije slicne toj. Pa mi u svakoj tekmi imamo pad od najmanje 10 minuta. Katastrofa.
Dalje, Marka je stvorio svoju repku, lagano je privatizira, nema novih igraca, ostao si na 1 krilu Zulficu, kao Vrazalicevoj alternativi, desno gura Ovcinu 60 minuta. Pitanje za njega je, zasto je otisao Tore, zasto sada nema Grahovca, zasto ne igra Faruk Halilbegovic jedan od najboljih igraca poljske lige (zar je licni interes preci od reprezentativnog), zasto nema Amira Cakica kao alternative ili konkurencije Ovcini, zasto se ne pokusa vratiti Edin Basic, zasto, zasto, zasto puno je tih pitajna a odgovora vrlo malo.
Sta cemo kada se Prce oprosti?
Imamo mi strucnjaka, Halid je dobar trener, pod njim smo igrali bolji rukomet nego pod Markom, kada su nas sudije sprijecile da odemo na prvenstvo 2008, Madjare smo drzali u sahu, pa vodio nas je Sejo Hasanefendic, pa treba dati Magiju ili Sumanu repku.
Ti si decko rodjen u pogresno vrijeme, za tebe je zenit sporta 60, 70 godine proslog vijeka, nisu za tebe moderni trendovi ama bas nikako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Haha ovaj se poredi sa Hrvatskom. Cervaru jedva te prepoznah. Idi djete ne provaljuj se. Markovic je ovo sve stvorio , a ti si samo jedan u nizu interesdzija koji zeli nekog progurati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
@emir79
Ne brukaj se i na ovoj temi svega ti, dosta je što smo morali trpiti tvoje gluposti na pdf-u fudbalske repke a tiču se bivšeg selektora iste. Čovjek ti napiše sve od a do ž a tvoj odgovor na argumentovan post je "idi dijete ne provaljuj se"
Poredi nas i sa Hrvatskom i sa svim repkama koje su igrale na SP u Kataru gdje mi nismo znali kontre istrčati, smijali nam se ljudi.
Treba nogirati Marku nema on više šta ponuditi ovoj reprezentaciji, nek' ide negdje i nekog drugog trenirati, nek' mu negdje drugo glavna taktika bude "Izginut ćemo za svaku loptu" jer neko od nas bi da vidi i neki napredak u igri. Pa nije 96-ta gdje imamo naboj patriotizma i gdje bi ovakve izjave prolazile k'o sa pjesmom.
Ne brukaj se i na ovoj temi svega ti, dosta je što smo morali trpiti tvoje gluposti na pdf-u fudbalske repke a tiču se bivšeg selektora iste. Čovjek ti napiše sve od a do ž a tvoj odgovor na argumentovan post je "idi dijete ne provaljuj se"

Poredi nas i sa Hrvatskom i sa svim repkama koje su igrale na SP u Kataru gdje mi nismo znali kontre istrčati, smijali nam se ljudi.
Treba nogirati Marku nema on više šta ponuditi ovoj reprezentaciji, nek' ide negdje i nekog drugog trenirati, nek' mu negdje drugo glavna taktika bude "Izginut ćemo za svaku loptu" jer neko od nas bi da vidi i neki napredak u igri. Pa nije 96-ta gdje imamo naboj patriotizma i gdje bi ovakve izjave prolazile k'o sa pjesmom.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
igrali smo loše i treba to priznati , litvanci imaju 3-4 igraca koji su mnogo spori ,loše se vracaju u odrbranu a mi im nismo bili u stanju da istrcimo ni kontru ni polukontru ,imamo dobre odbranbene igrace i to treba krunisati dobrom tranzicijom al jok mi sve lagano i na kraju ispušimo . moderan rukomet se igra brzo ,pokretljivo konta polukontra tu se dobijaju utakmice . ima ova ekipa kvaliteta ,mislim da mozemo puno bolje

Trebamo izbaciti Markovica , a postaviti Mrkonju ili pomocnog trenera Koldinga Bilala Sumana. Bravo struko
Ustvari BRUKO!

Ustvari BRUKO!
Naravno da ga trebamo izbaciti. Kamenica, Demirović, Šuman, pa i taj Mrkonja su bolji treneri od Marke.
U našoj raspaloj rukometnoj ligi ima boljih stručnjaka od dotičnog. Zdeno je za njega Wilbek
U našoj raspaloj rukometnoj ligi ima boljih stručnjaka od dotičnog. Zdeno je za njega Wilbek

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Igraj se treba ubrzat, sve ide na individualni kvalitet, soliranja. I Litvanci bolje od nas kontre trče, najlakši golovi a mi to ne znamo. Svaka čast Marki do sad što je uradio ali nema više šta da unese novo, dao je maksimum. Vrijeme je za promjenu. Mi jednu poluamaterksu ekipu Litvanije ne možemo dobit a imamo bolje igrače. Šta je sa onim igračem u Ademar Leonu što igra, ne znam tačno kako se zove, mislim da je Admir Zildžić ili nešto slično tome?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa ti se decko poredi sa Kosovom i budi zadovoljan, Cupica sam ti naveo za primjer, a kako je to izgledalo na svjetskom vidio si ako si htio da vidis.emir79 je napisao/la:Haha ovaj se poredi sa Hrvatskom. Cervaru jedva te prepoznah. Idi djete ne provaljuj se. Markovic je ovo sve stvorio , a ti si samo jedan u nizu interesdzija koji zeli nekog progurati.
Ti si decko zapeo u proslom vijeku i nema ti spasa. Pises i provaljujes se bez ikakvog razloga.
Argumenti su ti ravni nuli.
Pusti Emira, vece neznalice koja se petlja u sport nisam vidio od njega. Lik veze sa vezom nema, zivi u proslosti i nema volje ni zelje za promjenama.FaraonTM je napisao/la:@emir79
Ne brukaj se i na ovoj temi svega ti, dosta je što smo morali trpiti tvoje gluposti na pdf-u fudbalske repke a tiču se bivšeg selektora iste. Čovjek ti napiše sve od a do ž a tvoj odgovor na argumentovan post je "idi dijete ne provaljuj se"![]()
Nas ce svaka ozbiljnija repka pojesti, zatvori Nikolu i 60% posla si uradio, ostaje ti da neutralises protok lopte prema centru i tapija smo. Covjek za 4 godine nije napravio akciju kada imamo igraca vise, da napravimo visak na krilu.
Rukomet koji on forsira je davno prevazidjen.
Zato su nas nabijali redom po 10-15-20 razlike. Cuj Kamenica i Demirovic bolji, Mrkonju necu ni da spominjem, a jos vise pomocnog trenera Koldinga.FaraonTM je napisao/la:Naravno da ga trebamo izbaciti. Kamenica, Demirović, Šuman, pa i taj Mrkonja su bolji treneri od Marke.
Blago nama koliko strucnjaka u nasoj ligi ima, vidi se i po klubovima kako haramo po Evropi.
Nisam ja protiv boljeg, ali manite supljaka samo da bi nekog smjenili.
Ovaj uporan za Sumana da utrpa u po kvalifikacija. BH-sport zvani multi-talent, kada bi poceli pricu o medicini, mislim da bi i Gavrankapetanovica zajebao. Cudi me da pored toliko pameti visis ovdje po cijeli dan, a ne negdje da sjedis na klupi Kiela, Flensburga pametnjakovicu.
Nikad nas niko nije nabijao po 15,20 razlike. Doduše jesu nas iznabijali sad na svjetskom redom Austrijanci, Makedonci, Tunižani, Hrvati, Bjelorusi, Rusi
Al' nije to toliko bilo bolno što se tiče razlike nego je bilo bolno gledati kako ne znamo istrčati kontru, napraviti akcije za beka šutera, napraviti višak na krilu... To je ono što boli
Marković je bio dobar dok je zvao najbolje, kad je počeo vršiti selekciju svojih igrača sve je krenulo nizbrdo kao što i rezultati prikazuju. Ista situacija kao sa Sušićem. Samo se nadam da će Marković biti džentlmen pa sam dati ostavku jer ne mogu a da ne kažem da mi je kao čovjek simpatičniji i draži od sohe iz sela kod Zavidovića.

Al' nije to toliko bilo bolno što se tiče razlike nego je bilo bolno gledati kako ne znamo istrčati kontru, napraviti akcije za beka šutera, napraviti višak na krilu... To je ono što boli

Marković je bio dobar dok je zvao najbolje, kad je počeo vršiti selekciju svojih igrača sve je krenulo nizbrdo kao što i rezultati prikazuju. Ista situacija kao sa Sušićem. Samo se nadam da će Marković biti džentlmen pa sam dati ostavku jer ne mogu a da ne kažem da mi je kao čovjek simpatičniji i draži od sohe iz sela kod Zavidovića.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
u januaru je konkurs, brzo ćemo vidjeti hoće li se iko prijaviti za njegovo mjesto
Joj Emira vidi se da je Papketu familija, povukao mema od njih.
Imaš jake argumente momcino.
Imaš jake argumente momcino.
Medju prvim sam kako na forumu tako i medju svojom rajom gotivio marku sve dok nije poceo srati sa nekim svojim idejama. Tom covjeku moramo skinuti kapu za sve ono sto je napravio sa ovom repkom.. izbaciti islanda sa tako limitiranom ekipom kao sto smo mi treba biti veliki mag. Medjutim u posljednje vrijeme ima neke cudne poteze, recimo sa golmanima, dejanovic, savic, blazevic nikako da nadje jos jednog konatantnog uz Burica.Dalje jednog Terzica ne koristiti cijelo vrijeme u odbrani to moze samo budala.. osloniti se samo na zulfica i ovcinu u ovom dvomecu i staljanje beka na krilo mi djeluje tako amaterski i to rade blesavi ljudi.. marka kolko god te ja gotivio vrijeme je za odlazak. Budi gospodin i sam daj ostavku...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Gledam i ne mogu da vjerujem. Pa ono je bio cist gol za pobjedu sa zvukom sirene. Ne znam kakva su pravila u rukometu ali izbacio je loptu i sutnuo prije isteka vremena.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Znaci lopta je bila vec u golu dok see sirena jos cula. Ovi nasi idioti nisu ni negodovali za zapisnickim stolom.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.