FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma nedostaje ovome Želji svega, ovdje ima materijala za solidnu ekipu ali u uslovima da postoji 24 igrača koji se bore za svoje mjesto u timu. Mi smo sebe doveli do toga da pojedini igraju orilo gorilo i u tome ih boli neka stvar. U vrijeme osvajanja titula mi smo imali luksuz da i bekric sjedne na klupu pa i svraka. Ovi nemaju straha da će biti zamjenjeni...
- SuperPippo
- Kontakt:
Ovdje nama treba minimalno po 2 kvalitetnija igrača na svakoj poziciji da bi se mogli za titulu boriti uz to treba se riješiti ovih prosječnih igrača tipa diatta,livaja, Kokot...blue sky je napisao/la:Ma nedostaje ovome Želji svega, ovdje ima materijala za solidnu ekipu ali u uslovima da postoji 24 igrača koji se bore za svoje mjesto u timu. Mi smo sebe doveli do toga da pojedini igraju orilo gorilo i u tome ih boli neka stvar. U vrijeme osvajanja titula mi smo imali luksuz da i bekric sjedne na klupu pa i svraka. Ovi nemaju straha da će biti zamjenjeni...
Re: RE: Re: FK Željezničar
To je to! Koliko god kokot bio srcan on je igrač za male seljačke timove, jednostavno po meni se ne uklapa u nas sistem. Takodjer diatta, Uzelac... Joco izgleda kao da je došao na izdržavanje kazne jednostavno on je Zelju izabrao kao opciju tek onda kad mu je sve propalo a u Borcu je bilo rasulo... Enis je po meni igrač koji služi da popuni trening kad vec imaš jaku klupu pa eto da imaš za treninga. Blagojevic veliki promet mala zarada. Djelmic može kad hoće... Kapitena nabiti nogom u guzicu... Mladenovic isto kao i Enis. Ostalo ima prostora za napredak uz neke ozbiljnije igrače...SuperPippo je napisao/la:Ovdje nama treba minimalno po 2 kvalitetnija igrača na svakoj poziciji da bi se mogli za titulu boriti uz to treba se riješiti ovih prosječnih igrača tipa diatta,livaja, Kokot...blue sky je napisao/la:Ma nedostaje ovome Želji svega, ovdje ima materijala za solidnu ekipu ali u uslovima da postoji 24 igrača koji se bore za svoje mjesto u timu. Mi smo sebe doveli do toga da pojedini igraju orilo gorilo i u tome ih boli neka stvar. U vrijeme osvajanja titula mi smo imali luksuz da i bekric sjedne na klupu pa i svraka. Ovi nemaju straha da će biti zamjenjeni...
Mnogi krive došlje da nisu opravdali dovođenje ali šta je sa našom djecom, ili bolje rečeno dojučerašnjom djecom
Jel ima neko od njih da je na onom nivou od prošle godine?
Amir izgubi 4-5 lopti po meču od kojih su bar 2 opasnost po naš gol
Kerima vrte ko zadnjeg levata, protivnik napada više po njegovoj strani
Dado...pa Dado je bljesnuo pred kraj prošle sezone a ove je opet onaj stari
Dženis nakon gola mađarima umjesto da krene uzlaznom putanjom njga ni na mapi. Ranije zlatni džoker sad ... hmmm
kad na to dodaš prošlogidišnje prvotimce Marijana i Kokota od kojih imaš više štete nego koristi, ne znam onda ko da igra.
Đelmić, štoperski dvojac Kosorić-Bogdanović i Tiago...pa oni i mogu dobiti prolaznu ocjenu koliko-toliko
Jel ima neko od njih da je na onom nivou od prošle godine?
Amir izgubi 4-5 lopti po meču od kojih su bar 2 opasnost po naš gol
Kerima vrte ko zadnjeg levata, protivnik napada više po njegovoj strani
Dado...pa Dado je bljesnuo pred kraj prošle sezone a ove je opet onaj stari

Dženis nakon gola mađarima umjesto da krene uzlaznom putanjom njga ni na mapi. Ranije zlatni džoker sad ... hmmm
kad na to dodaš prošlogidišnje prvotimce Marijana i Kokota od kojih imaš više štete nego koristi, ne znam onda ko da igra.
Đelmić, štoperski dvojac Kosorić-Bogdanović i Tiago...pa oni i mogu dobiti prolaznu ocjenu koliko-toliko
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ti stvarno vjerujes u to radno vrijeme...mi da u klubu radnici rade 8 sati ???hahasalle86 je napisao/la:klasika uprave izgleda
niti ko želi da preuzima kakvu obavezu, posao ... da ne bi kasnije bilo on je kriv zbog toga i toga
pa sunce mu ljubim za šta primate platu, nije svačiji posao samo da dođe u kancelariju/zeleni teren i bude tu od 08:00 do 16:00
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- milanribar
- Kontakt:
Rudar i Slavija nemaju bolju ekipu od nas ni u snu pa smo iz te dvije utakmice osvojili jedan bod. Ko je kriv je smijesna prica jer svi sad prebacuju krivicu s jednog na drugog. Ono sto je sadasnjost a to je da Mulalic nema pojma i da nas strucni stab lici na cirkus, a o upravi ne treba ni pisati..
Statistika iz ta dva meca da u Prijedoru i na Grbavici 1.pol ukupno nismo imali 3 suta u okvir gola je dovoljna za onog ko ima mozga.
Statistika iz ta dva meca da u Prijedoru i na Grbavici 1.pol ukupno nismo imali 3 suta u okvir gola je dovoljna za onog ko ima mozga.
Nesto kontam,u kakvoj li je to formi Diatta kad i Stokic ( koji je u nikakvoj formi ) dobija vise sanse za igru od njega!? 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Au koja jeza čovječefedeltafrotta je napisao/la:[youtube][/youtube]

ZA ŽELJU SE NE NAVIJA, ŽELJO SE VOLI!
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 09 nov 2015, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ne znam al' znam da sam mislio da će se Diatta već nakon Europe izboriti u prvih 11 a on haman dobio ispisnicu iz kluba. Zapravo mislio sam da će ova ekipa rasti iz tekme u tekmu i biti sve bolja međutim totalni krah.Rios je napisao/la:Nesto kontam,u kakvoj li je to formi Diatta kad i Stokic ( koji je u nikakvoj formi ) dobija vise sanse za igru od njega!?
A što je najgore od svega ne mogu da provalim zašto je to tako..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
nije to poenta mog postadelinjo je napisao/la:Ti stvarno vjerujes u to radno vrijeme...mi da u klubu radnici rade 8 sati ???hahasalle86 je napisao/la:klasika uprave izgleda
niti ko želi da preuzima kakvu obavezu, posao ... da ne bi kasnije bilo on je kriv zbog toga i toga
pa sunce mu ljubim za šta primate platu, nije svačiji posao samo da dođe u kancelariju/zeleni teren i bude tu od 08:00 do 16:00
poenta je da se ne zna ko je za šta odgovoran i da ga možeš prstom pokazati ako nešto ne ide
nikad nisam vjerovao (100%) u priče o prodaji/kupovini utakmica ali trenutno ni to ne isključujemFaraonTM je napisao/la:Ne znam al' znam da sam mislio da će se Diatta već nakon Europe izboriti u prvih 11 a on haman dobio ispisnicu iz kluba. Zapravo mislio sam da će ova ekipa rasti iz tekme u tekmu i biti sve bolja međutim totalni krah.Rios je napisao/la:Nesto kontam,u kakvoj li je to formi Diatta kad i Stokic ( koji je u nikakvoj formi ) dobija vise sanse za igru od njega!?
čuo sam neke priče da je reudar tako odrađen...mada opet neću da vjerujem u to
jer nemoguće da nekad znaš a nekad jednostavno ko da nikad nisi potrčao...i to cijeli tim
dobiješ sarajevo, držiš široki i zrinjski na konopcima a onda te poluamateri mlate...
Ribare sta predlazes kao rjesenje???
Uvijek se trudim da stvari gledam realno, pa evo i na ovaj tvoj post ću pokušati tako.salle86 je napisao/la:nikad nisam vjerovao (100%) u priče o prodaji/kupovini utakmica ali trenutno ni to ne isključujemFaraonTM je napisao/la:Ne znam al' znam da sam mislio da će se Diatta već nakon Europe izboriti u prvih 11 a on haman dobio ispisnicu iz kluba. Zapravo mislio sam da će ova ekipa rasti iz tekme u tekmu i biti sve bolja međutim totalni krah.Rios je napisao/la:Nesto kontam,u kakvoj li je to formi Diatta kad i Stokic ( koji je u nikakvoj formi ) dobija vise sanse za igru od njega!?
čuo sam neke priče da je reudar tako odrađen...mada opet neću da vjerujem u to
jer nemoguće da nekad znaš a nekad jednostavno ko da nikad nisi potrčao...i to cijeli tim
dobiješ sarajevo, držiš široki i zrinjski na konopcima a onda te poluamateri mlate...
Hajde eto recimo da je prodata, postavlja se pitanje zašto je to tako? Šta to donosi Želji kao klubu i zbog čega se to uradilo?
Da nema para razumio bih al' ovo ljeto smo ubrali para što nismo zajedno u zadnjih 5,6 godina i onda kad čujem nešto ovako fakat mi to bude nerealno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma nemojte oko te prodaje molim vas ode tema deset stranica u neku stvar. Pa da imamo jaku ekipu pa da nam ne ide pa hajde ali ljudi losi smo i to je to.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
DooVe je napisao/la:Au koja jeza čovječefedeltafrotta je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
ZA ŽELJU SE NE NAVIJA, ŽELJO SE VOLI!
Pise po istinitom dogadjaju, zna li iko vise??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
Pa i ovdje ti je vecina poluamatera sa seljackim karakterom, naloze se protiv boljih od sebe dok ostale smatraju nizom vrstom i slabijim od sebe, sto uopste nije tacno. Ekipa nije ni bolja ni gora od ovih iz doljeg dijela tabele, i to ti je jedini razlog ovakvih rezultata. Dakle surova reala, e sad sto neki misle da to nije tako je druga stvardobiješ sarajevo, držiš široki i zrinjski na konopcima a onda te poluamateri mlate...
Nisam ja bas ocekivao prvih 11,ali sam ocekivao definitivno da bude od vece koristi,tacnije da bude jedna od 3 izmjene bar.Kad se sjetim kako je samo Kvesica namucio u prosloj sezoni u Gradačcu,tad mi se cinio stvarno kao solidan igrac,medjutim sad mi nista nije jasno..FaraonTM je napisao/la:Ne znam al' znam da sam mislio da će se Diatta već nakon Europe izboriti u prvih 11 a on haman dobio ispisnicu iz kluba. Zapravo mislio sam da će ova ekipa rasti iz tekme u tekmu i biti sve bolja međutim totalni krah.Rios je napisao/la:Nesto kontam,u kakvoj li je to formi Diatta kad i Stokic ( koji je u nikakvoj formi ) dobija vise sanse za igru od njega!?
Sto se tice ekipe cijele premalo pojacanja opravdalo taj epitet,odlasci nisu nadomjesteni i to je to.Prakticno jedino Blagojevic,Tiaga ne racunam jer je on usao na mala vrata..Stokic,Diatta,Livaja,Mladenovic..Zamisli sta bi bilo da oni igraju na vecem nivou nego sad,da imas ova 4 igraca u boljoj formi ili veceg kvaliteta!?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- milanribar
- Kontakt:
Sta je Blagojevic pokazao od kad je dosao ? Bezbroj pogresnih pasova, osim sto hoce prici da uzme loptu to je sve. Prevara od igraca, ali kod nas se etiketira par igraca i samo se njima psuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.