Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 09 nov 2015, 18:57

Imaš svoj klub. Prvaci ste države, galaktikosi, jedan od najorganizovanijih klubova u Evropi. I ti nama pišeš ovdje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 nov 2015, 19:00

MCMXLVI je napisao/la:Pa jbt mene je ovo definitivno najjaca tema na forumu :urnebes: :clap:
Ja ovdje ne vidim ništa smiješno. Prije će biti da je žalosno šta ste napravili od ove teme.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 nov 2015, 19:04

Ma bez pitica i tebe ova tema nebi postojala :urnebes:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 nov 2015, 19:17

MCMXLVI je napisao/la:Ma bez pitica i tebe ova tema nebi postojala :urnebes:
Postaješ naporan.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 09 nov 2015, 19:27

Mancini je napisao/la:
Postaješ naporan.
Stos to ljutit
Roberto
Jel to Jovetc pravi zijana
Oca mu hebem
Nemoj sjekiracije

Austvari upravusi ti
Dzamijem
Ubile vas pitice
Iz dva nepostojeca penela
Hem him jos sutac pripomogo
Crvenim za stanu jelti
Krv im isusovu

NFPITASBIH
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 nov 2015, 20:18

Mancini je napisao/la:Imaš svoj klub. Prvaci ste države, galaktikosi, jedan od najorganizovanijih klubova u Evropi. I ti nama pišeš ovdje.
Hvala Mancooo :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 09 nov 2015, 20:30

pitic je napisao/la:Pljuvaču kada ti ovo bude babovina prestat ću pisati ovde.
Jeste da nas gazis ali ima i stvari za koje si u pravu. :D

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 09 nov 2015, 21:57

Dokle doslo da udjem ovdje i ismijem se zivota mi!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 nov 2015, 22:03

Mancini je napisao/la:
Postaješ naporan.
Mancini,citam sve ovo na našoj temi,i lično tebi ČESTITAM na borbi protiv mangupa koji se ubacuju I pokušavaju da te bolan isprvociraju ali se ti ne predajes I ti si KRALJ ,GOSPODIN,FACA sa sarajevske kaldrme,FACA iz MAHALE,I ti si neponovljiv lik koji oni žele da kopiraju ali im ne polazi za rukom.ŽIVIO NAM BEZBROJ GODINA A OLIMPIC ce I dalje igrat u PREMIJER LIGU BOSNE I HERCEGOVINE.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 09 nov 2015, 22:05

Jeste bas je faca,zbog takvih ce nas biti sve manje na ovoj temi!

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 09 nov 2015, 22:09

Pabizo prijatelju,znam da mnogi ne dolaze dobronamjerno ali treba uvazavati i misljenje drugih ma koliko bila bolna.
Situacija je takva da se treba hvatati u kost sa problemima a vjerovatno drugi ljudi sa strane bolje vide nego mi koji volimo klub.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2015, 22:10

starina je napisao/la:Dokle doslo da udjem ovdje i ismijem se zivota mi!
Postaješ naporan. :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 09 nov 2015, 22:11

pinoglavi je napisao/la:
starina je napisao/la:Dokle doslo da udjem ovdje i ismijem se zivota mi!
Postaješ naporan. :lol:
Pa sta cu postajem kao i ostali! :lol:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 09 nov 2015, 22:17

Sloboda nema nista bolji igracki kadar od Olimpica. Nemaju niti bolje sudjenje pa su bodovno izjednaceni sa Sirokim. Imaju boljeg trenera i to je to.
Nisu Sarajevo i Zeljo krivi sto Olimpic izmedju ostalog ne moze da dobije Mladost, Slaviju, Radnik i ostale "domace" utakmice. Sto u kupu ispadaju od drugoligasa itd. Sami su krivi, igraci sto se ne zalazu i strucni stab sto ne razdrma igracki kadar. Nekada najbolji igraci lige, sada se ne vide u Olimpicu. Muharemovic, Smajic, Stanic, Pandza, Hadzic, Rascic, Jusufovic, Brkovic bi imali mjesta u 90% ekipa ove lige. Da raja ne mrzi Olimpic koliko se pokusava predstaviti je pokazatelj proslogodisnje finale kupa gdje je 99% navijaca na tribinama Koseva bilo iz bordo i plavog tabora koji su svim srcem navijali da Olimpic izbori evropu.

Eto, to je neko objektivno misljenje covjeka koji gleda realno ovu nasu ligu. Na upravi i strucnom stabu ekipe je da sredi nered u ekipi. :salut:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 nov 2015, 22:33

lupus je napisao/la:Pabizo prijatelju,znam da mnogi ne dolaze dobronamjerno ali treba uvazavati i misljenje drugih ma koliko bila bolna.
Situacija je takva da se treba hvatati u kost sa problemima a vjerovatno drugi ljudi sa strane bolje vide nego mi koji volimo klub.
OK-neka bude tako.Šta se ovo desava sa pojedinim ljudima pa ovako napadaju mancinija našeg najboljeg navijača I starog sarajliju,,,,,,,,Dali ovo čita ponekad g.NIJAZ GRACIC alfa I omega našeg kluba.Neko ce se pitat-NIJAZE DALI TI SVE OVO TREBA ,,,,,,,,,,,Čovjek svoju lovu daje,želi da OLIMPIC napreduje,,,,,,OLIMPIC je osvojio KUP BOSNE I HERCEGOVINE -malo poštovanja želim I ništa vise za ovaj klub I ništa vise.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 nov 2015, 22:48

Shooter je napisao/la:Sloboda nema nista bolji igracki kadar od Olimpica. Nemaju niti bolje sudjenje pa su bodovno izjednaceni sa Sirokim. Imaju boljeg trenera i to je to.
Nisu Sarajevo i Zeljo krivi sto Olimpic izmedju ostalog ne moze da dobije Mladost, Slaviju, Radnik i ostale "domace" utakmice. Sto u kupu ispadaju od drugoligasa itd. Sami su krivi, igraci sto se ne zalazu i strucni stab sto ne razdrma igracki kadar. Nekada najbolji igraci lige, sada se ne vide u Olimpicu. Muharemovic, Smajic, Stanic, Pandza, Hadzic, Rascic, Jusufovic, Brkovic bi imali mjesta u 90% ekipa ove lige. Da raja ne mrzi Olimpic koliko se pokusava predstaviti je pokazatelj proslogodisnje finale kupa gdje je 99% navijaca na tribinama Koseva bilo iz bordo i plavog tabora koji su svim srcem navijali da Olimpic izbori evropu.

Eto, to je neko objektivno misljenje covjeka koji gleda realno ovu nasu ligu. Na upravi i strucnom stabu ekipe je da sredi nered u ekipi. :salut:
+1

Mislim i ja vec da je vrijeme mijenjati strucni stab.
Samo ne znam koji bi bili dobri kandidati.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 nov 2015, 10:48

Shooter je napisao/la:Sloboda nema nista bolji igracki kadar od Olimpica. Nemaju niti bolje sudjenje pa su bodovno izjednaceni sa Sirokim. Imaju boljeg trenera i to je to.

Šta je to Husref Musemić pokazao u Olimpicu u dva mandata pa da se može reči da je bolji trener od Mirze Varešanovića?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 nov 2015, 10:50

:silent:
RN87 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Postaješ naporan.
Stos to ljutit
Roberto
Jel to Jovetc pravi zijana
Oca mu hebem
Nemoj sjekiracije

Austvari upravusi ti
Dzamijem
Ubile vas pitice
Iz dva nepostojeca penela
Hem him jos sutac pripomogo
Crvenim za stanu jelti
Krv im isusovu

NFPITASBIH
Nisi ti dobar nikako.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 nov 2015, 10:55

starina je napisao/la:Jeste bas je faca,zbog takvih ce nas biti sve manje na ovoj temi!
Svoje seosko vrijeđanje i prozivanje ostavi za svoje selo i genocidni entitet.

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 10 nov 2015, 18:08

Kada je Musemic bio u Olimpicu prvu polusezonu olimpic je bio 3 na polusezoni.. Mislim da je tada otisao i ostavio ekipu na 3 mjestu a sledeci trener da je odveo do 7 mjesta msm..
Toto Riina

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.