FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja mislim da na hrvatskom čak i može to. Ali nisam siguran. Više puta fulio - na bosanskom ?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 09 nov 2015, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ko će nas pojačati u prelaznom roku ?wwwfcsarajevoba je napisao/la:

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
Vala ako ce Jesic dovoditi pojacanja, a hoce, onda ja nemam frku, nek budu i iz Sindjelica. Ako su njemu OK, i meni su. Imam puno povjerenje u ovaj Strucni stab...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Da li je ovo Trba ili Melisa.hodža je napisao/la:Ko će nas pojačati u prelaznom roku ?wwwfcsarajevoba je napisao/la:

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Čuj neće se navijat kakva je to glupost, svaki dan se sve više razočaram u "navijače". Pljuc, pljuc sjever hahhaha 

-
- Kontakt:
NIGDJE JOŠ NIJE ZVANIČNO I SIGURNO DA SE NEĆE NAVIJATI. POLAKO SA PLJUVANJEM SVEGA I SVAČEGA BEZ RAZLOGA.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
@shooter i ja se bas to pitam ?
...
@totti a vjerujes mi da sam odmah poslije komsija pomislio na Velez jer znam ja jos raje koja zivi u Sarajevu, pa cak i moje godiste a da navijaju za Velez
@belosevic hmm nezz, neki grobari su kukali kako im je tako jedne zime raspustio pola ekipe a onda krenuo da dovodi nekakve anonimuse
a oko sjevera ne treba voditi ovdje polemiku, dosad nije bio slucaj da se navija na prijateljskim i na osnovu toga i postoje informacije da ce i ovaj put biti tako no moguce je i da se to promijeni, ima jos do utakmice

@totti a vjerujes mi da sam odmah poslije komsija pomislio na Velez jer znam ja jos raje koja zivi u Sarajevu, pa cak i moje godiste a da navijaju za Velez
@belosevic hmm nezz, neki grobari su kukali kako im je tako jedne zime raspustio pola ekipe a onda krenuo da dovodi nekakve anonimuse

a oko sjevera ne treba voditi ovdje polemiku, dosad nije bio slucaj da se navija na prijateljskim i na osnovu toga i postoje informacije da ce i ovaj put biti tako no moguce je i da se to promijeni, ima jos do utakmice
Pyro is not a crime !
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ma kaka Melisa crna

Svi zeljni navijanja, a na sjeveru 300 ljudi.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ma hebo navijanje, pogotovo protiv Galate, to nam je trenutno najmanji problem. Što se sjevera tiče jedino bitno za mene bi bilo da ne prave štetu klubu i ovo sad da ne jedu vnago oko psovanja momcima.
Ma naravno, sačekati i vidjet ćemo, ne treba donosti neke zaključke be informacija. U goste nam dolazi klub čiji navijači prave najbolje koreografije u Evropi, a prema nekim najavam i ovdje će se pokušati predstaviti u dobrom svijetlu. A Hodre da na to ostanu "mirne", ne vjerujem.THEC je napisao/la: a oko sjevera ne treba voditi ovdje polemiku, dosad nije bio slucaj da se navija na prijateljskim i na osnovu toga i postoje informacije da ce i ovaj put biti tako no moguce je i da se to promijeni, ima jos do utakmice
Nešto razmišljam ako sa Galatasarajem počinjemo obilježavanje 70. rođendana, šta će biti kasnije, koga očekivati na ljeto.

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 09 nov 2015, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Turci se okupljaju kod Sebilja
barem tako najavljuju na fb 
@hilmo meni jedan drug rece da je cuo od Kusturice da sljedece godine zele nekog iz lige 5, pa nezz vidjecemo hoce li biti ista od toga

@hilmo meni jedan drug rece da je cuo od Kusturice da sljedece godine zele nekog iz lige 5, pa nezz vidjecemo hoce li biti ista od toga
Pyro is not a crime !
Hilmo ba, da ti nisi šta pihno večeras
"Koji čiji navijači"
Sumnjivo

"Koji čiji navijači"
Sumnjivo

Subhanallah..Alpasinac je napisao/la:Hilmo ba, da ti nisi šta pihno večeras![]()
"Koji čiji navijači"
Sumnjivo![]()
Ne znam šta mi je

Istok i zapad izdati nece, svakako na njima sad ima vise navijaca nego na sjeveru.
Zapad u napad.
Zapad u napad.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ja veci skup pljuvaca na nekom forumu u zivotu nisam vidio.
Kad je loše psuje se trener, igraci, strucni stab, skauti, uprava itd, kad je dobro trazi se razlog da se pljuje sto su skupe karte, sto Horde rade ono, sto ovi psuju ono.
Pa strucnjaci sto ne dodete na taj sjever da navijate sto ovde prosipate suplju, kada se daju pare za koreografije svi se stisnu kada se predstavi svi drkaju gledaj sta je sjever napravio svaka im cast, kada nema ibrete se kako nema nista itd.
Sa sjevera se uvijek cuje pjesma 90 + nebitno koliko glasno dok sa ostalih tribina se cuje 90 + minuta psovki pa kad sudija odsvira kraj i sjever odbije da primi igrace jer dolaze samo kada pobjede onda sjever loš.
DOZOVITE SE !
Kad je loše psuje se trener, igraci, strucni stab, skauti, uprava itd, kad je dobro trazi se razlog da se pljuje sto su skupe karte, sto Horde rade ono, sto ovi psuju ono.
Pa strucnjaci sto ne dodete na taj sjever da navijate sto ovde prosipate suplju, kada se daju pare za koreografije svi se stisnu kada se predstavi svi drkaju gledaj sta je sjever napravio svaka im cast, kada nema ibrete se kako nema nista itd.
Sa sjevera se uvijek cuje pjesma 90 + nebitno koliko glasno dok sa ostalih tribina se cuje 90 + minuta psovki pa kad sudija odsvira kraj i sjever odbije da primi igrace jer dolaze samo kada pobjede onda sjever loš.
DOZOVITE SE !
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Šta je 3 minute psovanja naspram 90+, ali hajde ti to objasni plitkom mozgu.hzkg je napisao/la:Ja veci skup pljuvaca na nekom forumu u zivotu nisam vidio.
DOZOVITE SE !
Das Ist Walter
- DrustveniParazit
- Kontakt:
I pored toga što smo četvrti na tabeli i imamo 5 poraza pogled na tabelu nije nimalo loš. Na kraju će ovo sve biti dobro, vjerujem u Ješića i u to da će dovesti dobre igrače, povratkom Stepanova dobijamo dosta.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ok. Svi znamo da ce biti pojacanja. Nema potrebe da neko pise "doci ce neko, ne smijem ime reci". Svi mi znamo da ce neko doci.
Ako ne zelite reci informaciju kako i dolikuje, onda bolje nista da se i ne pise. Nakon takve "insajderske" pretvaramo se u onaj smijesni podforum i pileta i supera "daj PP, daj PP".
Jedini Zuka je bio konkretan. Nije rekao direktno ime, ali je dao i vise nego dosta indicija.
Sam ce"odgovarati" za to ako ne bude u pravu.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Ako ne zelite reci informaciju kako i dolikuje, onda bolje nista da se i ne pise. Nakon takve "insajderske" pretvaramo se u onaj smijesni podforum i pileta i supera "daj PP, daj PP".
Jedini Zuka je bio konkretan. Nije rekao direktno ime, ali je dao i vise nego dosta indicija.
Sam ce"odgovarati" za to ako ne bude u pravu.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
-
- Kontakt:
@THEC, ma sumnjam da ce ovdje ponoviti isto, tj. otjerati pola ekipe. A i da otjera sumnaj da bi mu ko zamjerio
Nezz sto, ali tako bi volio da nas pojaca mali Toni Jovic iz Borca. Ubijedjen sam da bi Jesa od njega napravio igracinu...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], OldTownDistrict i 36 gostiju.