Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DeeWa
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la DeeWa » 09 nov 2015, 21:25

s obzirom da je i dzeko objavio plavi, mene buni to sve malo. Zasto bi reklamirali samo ovaj ako je ovaj gostujuci? Zar nije trebao bijeli onaj biti domaci a ovaj plavi gostujuci
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2015, 21:25

Sjeca li se ko Meme ? :mrgreen:

Drugi dres cemo vidjeti u revansu !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 09 nov 2015, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 09 nov 2015, 21:31

sportskilaik je napisao/la:Normalno da cemo dobiti sablonski dres kao i sve manje reprezentacije jer se trziste svodi na 3 4 miliona sa dijasporom, a realno ako se prodan oko 100 tisuca orginala adidas treba slavlje da napravi. Kao drugo ovo je sablonski dres 2 ili 3 reda, jer novi adidasovi dresovi vise nece imati tri linije na rukavima, kao kod svaba ili kako ce u buduce biti kod velikih europski ekipa. Uglavnom koliko para toliko i muzike
Vidim da Belgija, Svedska i Danska imaju te kulerske dresove, pa kao to da oni imaju trziste a mi nemamo? Samo da napomenem oni nemaju dijaspore, njih koliko ih ima u zemlji toliko ih je ;) samo onako kazem mada konstatacija stoji, oni su naravno finansijski mocniji pa mogu kupiti od 7-77 svi po dres.
I fakat me zanima koliko se ovih originala prodalo, cisto sumnjam da je 50k nasih originala prodato tako da smo realno smijesni. Kad bi 50 hiljada kupilo dres u prvoj turi, ijos toliko u periodu do evropskog tad bi mogli razmisljati o nekom custom dresu. Ovako dok mi nosamo sa pijace one sa dvije pruge, nista od custom dizajna. Samo najveci to imaju, a mi nismo u tom krugu.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 09 nov 2015, 21:31

Je.bo šorc... Ima li neki online shop da se ovo kupi ?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 09 nov 2015, 21:40

ako ide uz bijeli sorc onda mi se svidja iako mi se do sad nije svidjao zbog previse zute, a inace o sorc ne odlucuje proizvodjac opreme nego sudije na utakmici i obicno traze da se nosi ista boja kako bi lakse sudili ofsajde
protiv slovenije za bezigradom igrali u ovoj kombinaciji 1997. :beba:
Zadnja izmjena: hercegovina, dana/u 09 nov 2015, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 nov 2015, 21:55

ev gledam svima tri linije na struku samo nama na ramenima, dakle unikatni smo :mrgreen:

poklopite se svi što i dalje tvrdite da bi legea ljepše napravila dresove(jer kvalitetnije ne bi sigurno) od ove plavo-bijele kombinacije, pretpostavljam još plave štucne, odlično je ovo, izbacimo irce u baražu i ostajemo jedini ovakvi hehee

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 nov 2015, 22:03

Plavi sorcevi ce biti 95%, nemojte dzaba nade podizat.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 nov 2015, 22:05

Ja bih iskreno volio da budu jednobojni, jedostavno su mi ljepši.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 nov 2015, 22:10

AlenHalilovic je napisao/la:
PeppermintSA je napisao/la:meni se dopada. Šteta što umjesto žute nije isključivo zlatna. Bilo bi moćno.
Slažem se ako nije mogla biti bijelo moglo je biti makar zlatna. Izgledalo bi 100% moćno.

Vako kad gledam ovaj plavi dres nije toliko loš ali ostajem još uvijek pri stavi da žuta boja nema nista tražiti na našem dresu. Jedinu bi lično se mogao pomiriti sa zlatnom.

slika

slika

slika

slika
extra dresovi. Nikad bolje nismo imali... predobro izgledaju!!!!! :bih:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 nov 2015, 22:25

DeeWa je napisao/la:s obzirom da je i dzeko objavio plavi, mene buni to sve malo. Zasto bi reklamirali samo ovaj ako je ovaj gostujuci? Zar nije trebao bijeli onaj biti domaci a ovaj plavi gostujuci
Jaro moj, vec godinu i po nam je plavi domaci, a bijeli gostujuci. U sta vi gledate svo ovo vrijeme? :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 nov 2015, 22:31

rope11 je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:s obzirom da je i dzeko objavio plavi, mene buni to sve malo. Zasto bi reklamirali samo ovaj ako je ovaj gostujuci? Zar nije trebao bijeli onaj biti domaci a ovaj plavi gostujuci
Jaro moj, vec godinu i po nam je plavi domaci, a bijeli gostujuci. U sta vi gledate svo ovo vrijeme? :zzz:
to su ti isti oni što tvrde da nam žuta boja bez razloga zauzima mjeesto na dresu; ni u zastavu ne gledaju a kamoli u dres tj. koji je gostujući, a koji domaći :kafa:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 nov 2015, 23:19

Ovaj plavo-žuti odlično izgleda na čovjeku. I žuta uopšte nije jarka, baš se onako lijepo uklapa, a o kvaliteti da ne govorim. Nije sve ni u izgledu i kvalitet je veoma bitan, a Adidas je ipak Adidas i sigurna sam da su u tom segmentu urađeni po najvećim standardima. ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 nov 2015, 00:21

Naumpade mi, vrijeme da je se pospu peplom oni što su jučer govorili kako prave reprezentacije predstavljaju dresove i svršavali na nekakve manekene...

Pa eto gle i mi isto odradili, ma fotoshop garant namontir'o neko od forumaša dres na ovog lika, malo liči na Hamu iz Kaknja al nije to on :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 10 nov 2015, 00:22

Ma ovaj plavi je vrh ne znam o cemu vi strucnjaci pisete.Cuj nije trebalo zutu boju,pa jel zuta zastupljena na zastavi?????
Ja mislim da se otvori tema o flasicama iz kojih igraci piju vodu,vi bi imali sta za reci!!!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 10 nov 2015, 03:56

Ma dres je vrh vrhova, nikad ljepši, i ja bih najradije ljiljan gdje ugurao, al i ovo je prva klasa. :tokralju:

Jel ovo domaći il gostujuci? Kako izgleda drugi?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 10 nov 2015, 04:50

Dobar dres je i meni.Ma nmzes ti birat ko Njemacka.Mozes rec dvije boje i to je to a kad budemo puno bolji moci ces trazit sitnicu svaku na dresu..A za ove sto ljiljan traze od toga nema vise nikad to je svima jasno a svaka replika je vec politika ..Dobro se zna zasto to vise nece bit nikad i treba ovu plavo zutu uradit da sto ljepse izgleda a ovaj dosad je najbolji i vjerovatno ak se plasiramo na euro dobit ce mo jos ljepse i jos vise birat dizajn i sve sitnice na njemu

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 10 nov 2015, 05:19

Cuj ti price ne mozes trazitvda ti naprave odredjen dres,ko da most prave. Nasi nista i ne traze,glume sirotinju,zadovoljavaju se svacim,napravi mi ivakav il zdravo,ima Joma,Puma,itd.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 10 nov 2015, 05:43

Nije lose :salut:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 nov 2015, 08:39

Znaci, dres yebe keve, fenomenalan :clap: :ljepota:
BatistutA19 je napisao/la:Dobar dres je i meni.Ma nmzes ti birat ko Njemacka.Mozes rec dvije boje i to je to a kad budemo puno bolji moci ces trazit sitnicu svaku na dresu..A za ove sto ljiljan traze od toga nema vise nikad to je svima jasno a svaka replika je vec politika ..Dobro se zna zasto to vise nece bit nikad i treba ovu plavo zutu uradit da sto ljepse izgleda a ovaj dosad je najbolji i vjerovatno ak se plasiramo na euro dobit ce mo jos ljepse i jos vise birat dizajn i sve sitnice na njemu
Mislim da ovi ostaju i u slucaju plasmana na EURO...nismo toliki giganti da nam prave garnituru samo za baraz :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, legendarnadruga i 75 gostiju.